Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zenével kapcs: Billy Talent-et ismered? most jött ki az új album. "vedd" meg és hallgasd mer nagyon jó 😄
\"You are fucking crazy people!\"
Mindjárt megyek Zagar-koncertre. Jössz?
hova utaljam???😄DD
tanuljak vagy ne tanuljak?
nincs egy 100-od kölcsönbe?😊
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
dolgozzak vagy olvassak mangát tovább?
Racism is a weapon of mass destruction!
mi lenne veled egy tényleg nagy országban?
Miért ilyen nagy ez az ország?😞
és kik fórumoznak éjjel háromkor?
minek loggolok be ilyenkor?
nem tudtok olyan melót ahol alig kell dolgozni viszont rengeteget lehet keresni?😊😊😊😊
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
#49608: Nincs, nem szeretek könyvetolvasni
Mennyit dolgozol egy nap?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
#49607-Nem nagon olvasok...
Melyik weboldalt nézed legtöbbet naponta?
Kedvenc könyved?
milyen típsú filmet nézel?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
jóaz?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a Csokoládé címü filmet láttad?
sok cd/dvd-t írsz?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szedtél valaha nyugatót?
tudod hol van Martonvásár?
így meikaz?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
melyik a jó sõr?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
te?
nyáron sokat sörözöl?
elférne egy jó hideg sör?
gecimeleg van?
vagy csak túl sokat dolgoztam ma?
de nem vagyok vmi jó az ilyenbe... neked mi az ötleted?
vajon milyen zenei stílusnak megfelelõ együttest állítsak így össze?
zenében még így taníthatok csak. vagy pedig úgy, mint eddig!
jaj mennem kell. ennyit a számolásról.
viszlát. írni fogsz még számokat? a számos topikba?
a t9biek is vevõk kicsit rá..bár néha már nem bírják.de azért tömöm õket, mert ha hülyének néznek, nem érdekel...meg az még menõ is, de ha figyelnek rám, akkor a végén õk is tesznek majd fel kérdéseket...
..és lám, a kicsi lány osztálytársam segítségért fordult hozzám.
jómi?
milyen negatív dolgok vannak életben?
szégyelni kell ha néha többet filozofálsz a 16éves osztálytársaid tûréshatáránál és megosztod velük gondolataidat? vagy ha élettel kapcsolatos negatív gondolatokat fejtesz ki amit szívesen cáfolnának de nem tudnak így hát tisztelettel is kicsi utálattal vegyített Hangos Csönd követi a mondataidat?
hülyének néztek?
holtalálkozunk?
ja meg volt fesztivál..mész?