Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnap megyek balatonra és kéne vinni valami innivalót.
a bor ütõsebb vagy a pezsgõ?
hülye kérdéseket is írnak néha az emberek, amikor nem tudják mit kérdezzenek. Nem vetted észre?
Kedvencem a Csirkepörkölt nokedlival és tejföllel😊
Nálatok is meleg van?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Éhes vagy?Kedvenc kaja?
Dr. House és Lost éppen. Szökésböl kimaradt pár rész szóval azt most nem nézem inkább...
Szereted valamelyiket a felsoroltakból?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
nézel vmi sorozatot?
Mondjuk ismerek egy csajt, aki az egyik könyv végénél elbõgte magát😄
szoktál olvasni?
#50008: Ilektrikál sztorm jóóóó zene!😄
Mi a kedvenc filmed?
hogy lehet így visszakérdezni?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
szakítottam barátnõmmel, mert baromira elhidegült a kapcsolatunk, nem akarta egyikõnk sem ezt, de egy balhe folyamán elküldtem...
rossz ember vagyok?
Ebbe bele lehet rakni motoron a jobb fékkart is?
pred
Mi volt 1 hónapja az ebéd?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
(xxxPaulxxxx😊nem. mi a véleményed errõl?
Nutellás illetve túrókrémes palacsinta a kedvenc
Ettél már Gundel palacsintát?
Mit csinálsz holnap? (ma)
Nem vagy még fáradt?
szoktál tékelni?
50000 hozzászólás kevés? nemsokára itt van.
Szoktál sütni, fõzni? 😄
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Ettél már palacsintatortát/szereted a palacsintát?😄
sertéspörköltet vagy a csirkepörköltet szereted jobban?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
melyiket preferálod jobban: szõke, vörös, barna, fekete hajszínt? esetleg mást? 😄
kék vagy zöld szeme legyen egy csajnak? (most zöld, de van két kék szemem kicserélhetem :-D )
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Te most mit kérdeznél?
ki nyerne Isten vs. Sátán? :-D ☻
Miért van az, hogy még senki nem tudott kézzel fogható bizonyítékot adni arra, hogy Isten létezik? ezzel szemben minden hívõ azt mondja létezik, de ez nem bizonyíték.