Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
Hétköznapi embernek tartom magam, elég hülye elvont gondolkodással, de egyéniségnek semmiképpen nem 😄

Szoktál maradandót alkotni? (kép, vers, stb.)

htr93
természetesen, de nem egyedül.

Nagyon egyénisgnek, tartod-e magad?

Lyukasbogrács
v* <#fejvakaras>

Lyukasbogrács
email.. havi egyszer ha megnézem. mywip, iwiw.. heti 1-2x, többnyire olvasgatok.. meg nézegetek.. kép/videó, sg meg napi 2x, vagy 3 naponta (változó), mikor mihez van kedv <#vigyor3>

ugye, hogy jobb kint lenni, mint bent ülni?

htr93
nem is tudom, talán az, hogy egy virtuális világ magasabb prioritással rendelkezik más, világi.....dologgal szemben.

mivel foglalod el magasd netezés közben? pl, email, myvip/iwiw, sg, ilyesmik?

Lyukasbogrács
Attól függ, mit csinálsz? ha játszol, akkor igen, ha kulturálódsz akkor nem.

Szerinted mi számít kockulásnak?

htr93
van amikor1 órát..van amikor pl 8at.. átlag olyaan..5-6 körül./nap

kockulok?

Lyukasbogrács
Kérdezek.

Mennyit ültök gép elõtt?

Kérdezzetek

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

htr93
azért, mert, egyrészt, várom a hétvégét hogy leléphessek valahova már ismerõsökkel.balatonXD másodszor, mert az ismerõsöm akkora kockák, hogy egy kurva játékon játszanak és nem lehet velük még msnen sem beszélni, nemhogy elrángatni õket valahovaXD de néha meg bulikat csinálnak amikre eljönnek, és az rendben, csak kurva nehéz kiránggatni õketXD

érteM?

jackcsabi
Háháhááh

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Nem soha.

Miért unatkozol ennyire?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

htr93
nemtom.

unatkozol-e?

htr93
Nem tudom, lehet hogy soha többet nem írnak ide.

vagy mégis?

htr93
Kösz inkább kihagyom!

CSend lesz?!

htr93
hát msot így hirtelen kurvára.

bekaphatjátok?!

htr93
Nem bazmeg! utálunk!

Idegesít?

htr93
iszonyat überbrutál!

nem szerettek velem beszélgetni?

htr93
igen.(bocs)

mi a véleményed ?errõl

Lyukasbogrács
Kérdezel?

htr93
netom, nemszoktam kimenni. most voltam, meg....10 éve talánXD vagy nemtom, mindenesetre mr nem emlékszem rá..

Lyukasbogrács
Igen jó lehet, de vigyél takarót.

Balatonon hol a legjobb nyaralni?

htr93
passz.

szerinted jó lehet kimenni ESTE (este9-másnap5-ig)a balatonra?

htr93
az elgondolkodtató filmeket. vagy pedig a semmilyeneket, ezeket jobban, mint, a kikapcsolós filmeket, amikor kikapcsolod az agyad, és csak nézed, és egyszer csak másfél óra múlva lesz. de néha ilyenek is kellenek.

egyébként, egyáltalán nem szoktam filmet nézni.

(nem tudom hogy) mit kérdezzek?

Fehercsoki
Igen nagyon,fõleg az olyan filmeket aminek jó kis története van,elgondolkodtató.

Milyen filmeket szeretsz?

htr93
sajnos nem tudok neked ajánlani semmi olyat ami biztosan tetszene.

szeretsz filmet nézni?

Lyukasbogrács
(Még) nem, de talán majd egyszer...

Van olyan film, amit mindenképpen meg kell néznem? mi a címe?

jackcsabi
Nem, szar a kedvem nagyon.

Láttad a legújabb Harry Pottert?

htr93
krumpli, tudjátok olyan téglatestekre vágva..meg máj.

örülsz?

htr93
ugyan, miféle álom világban élsz?😊 õk nem gondolnak ilyenekre. még az sem jut el hozzájuk hogy "más" és "hasonló"

Somdav: HÁT EZ AZ!!! egyébként, nem. talán a magambafordulás és filozofálás egy mélyebb szintjére értem el ezzel a "világnézettel"

somdav95
Minden lényegtelen?😄

Nem vagy te egy kicsit elmebeteg? de komolyan...

jackcsabi
Azzal nincs gond, hogy más. Én elfogadom azt, hogy a másik mit gondol, mit vall, még úgy is hogy sok ember pont, hogy nem ezt teszi velem kapcsolatban. Meg úgy általában.

Csak ha már én elfogadom, amit ö gondol akkor csak megtehetne annyit, hogy ö is elfogadja ezeket a gondolatokat.

Nemde?

htr93
"mi a vacsi" lényegtelen😄

htr93
lényegtelen.

talán ez etikátlan, de tanúságos. remélem ezzel ki is engesztelem, ha megbántanám.(anonymus)

-miért írod ezeket pont egy fórumra, pont egy ilyenre?nem "félted" magad?nem mindenki értekeli az ilyen gondolatokat
-nem, mert nem ismerem õket, és elég vidámak ahhoz, hogy ne forduljanak magukba az ilyen gondolatoktól.ha nem akarják, nem veszik majd komolyan, pszichológushoz küldenek, és továbbállnak. ha válaszolnak, akkor valószínüleg értékelik a dolgot....tehát nekik is vannak gondolataik.

nem kellett volna lecseszned õt, nem rossz, csak más. nemde?

somdav95
Próbáljátok élvezni az életet.És legyetek ti is "MENÕK" ( fú de hülyén hangzik istenem....szörnyû...)

mi a vacsi ma?

jackcsabi
Miért kéne elmennie? Semminek sincs értelme, bármit csinálsz... Nem tudom miért nem fogadják el ezt sokan, így van pedig 😊
Én is szoktam gondolkodni ilyesmiken...

Aki meg kiröhögi az ilyesmit az egy hülye, sok ilyen ember van, bele se gondolnak a dolgokba, csak kiröhögik a másikat, mert az ha olyanról akar beszélni, ami komoly téma lenne, és ennek ellentmondasz akkor te "MENÖ" vagy... -.-

somdav95
de én még több haverra gondolok 😄 hogy mindig legyél valakivel, és ne unatkozz egyedül

érted mire gondolok?😄 ( am pszichológushoz nem gondoltad h el kéne menned?)

htr93
gondoltam már rá, és ezt le is írtam hogy ezt társaságban történt.

feleslegesen fogok-e erre váalszt kapni, ami tetszik majd nekem is, mert nem lesz negatív hatással a morálomra??😄

somdav95
Járj közösségbe sokat, és szerezz sok havert is, hogy azokkal is csak úgy össze lehessen futni...

gondoltál már rá?

htr93
nem, még nem.

errõl mi a véleményed? egy haveromnak levezettem a gondolatot 10 percben, még év közepén, talán még tél elõtt inkább, és a poén kedvéért, mivel másképp nem lett volna képes befogadni az információt, valahogy így fejeztem be: lehetõség híján, szenvedem a vanást...

persze azonnal kiröhögött, és fél évig ez volt a második "nevem"...

szóval az a lényeg, nem hittem volna hogy lesz jelentõsége, ez az állapot, a folytonos, szüntelen unatkozás 2-3 napig tartott és elmúlt, de most megint nem szabadulok tõle...tegnap este egy írtó jó társasággal voltam, barátokkal, szép lányokkal, jó zenét hallgattunk, valahogy mégis nyomasztott ez a zene...mindegy, ez más téma. megint elfogott ez az unalom és arra gondoltam, teljesen felesleges lenne másoknak elmondani, és semmit sem tudok tenni ellene.. a beszélgetés, az evés, az ivás, a társaság, mind hiábavalónak tûnt, de egyedül még szomorúbb a helyzet... mindenesetre a napnak is vége lett és én folytatom a levést, ami csak levés marad, akármit is teszek.

Mi a véleményed? azon kívül hogy elmebeteg vagyok, vagy pszichológusra/pszichiáterre lenne szükségem?reménykedem benne hogy más gondolatok elterelhetnek errõl az "útról"...XD

Tarajos Sül
amikor a suliban a fegyelmi tárgyalásom volt 2009 február elején,és húzták az idõt,nem mondták ki azonnal...
"Arra a döntésre jutottunk..."
és még felsorolja,hogy miért :-O
majdnem "kiugrott" a szívem a helyérõl :S 😄

Voltál már fegyelmi tárgyaláson?
milyen volt?😛
htr93
én egy vagyok.

mikor izgultál legutóbb?lekésed a buszt vagy valami.

Fehercsoki
Lenne egy.

Mik az elõnyei annak hogy "ketten vagy" htr93?

htr93
nem én😄

van valami kérdésed amire választ is remélsz?

Fehercsoki
Nemtom.

Na mivan erre a kérdésre már nemtudtál magadnak válaszolni?😊

htr93
ja.

viszonylag jópezsgõt mennyibõl lehet venni? 100 fölött? 6-700 FT?(ezaz igaz kérdés)XD

htr93
nemtudom,

de úgyis pezsgõt viszel, nem?

htr93
hogyne vettem volna észre.

holnap megyek balatonra és kéne vinni valami innivalót.

a bor ütõsebb vagy a pezsgõ?

htr93
pontosan.

hülye kérdéseket is írnak néha az emberek, amikor nem tudják mit kérdezzenek. Nem vetted észre?

Fehercsoki
Hmm?

Úgyérted azt várom-e hogy te balatonra menj az osztálytársaddal?