Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PesSim
Nem. Azt viszont nem tagadom, hogy megfordult már a fejemben... 😄

Csak azért, mert felmérést végez valaki értelmes dolog k..nak állni?

Molnibalage
Nem. Azt viszont nem tagadom, hogy megfordult már a fejemben...

Voltál már egyszerre több pasival?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PesSim
Volt egy,kettõ,három 😄 és most tartok a negyediknél 😊

Voltál már prostituáltnál?

Molnibalage
Egy 60 oldalas angol cikket kezdek fordítani és átfogalmazni.

Hány mobiltelefonod volt eddig?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PesSim
#50770 hogy mit csináljak az elkövetkezendõ két órában
#50769 Nincs.

Mi jót csinálsz ma?

Lyukasbogrács
állítólag rágózással, meg B-vitaminnal, bár ehhez én nem értek

min gondolkozol?

Molnibalage
A pénz és hatalom a történelem során elég nagy motiváló erõ volt. Ja, ezekkel nõk is jártak! <#zavart1>

Van (történelmi) példaképed?

PesSim
van hogy 5-6 ,de van amikor ráérek 7-8 kor 😊

hogy lehet serkenteni a gondolkodást?

fél 8- 8 nem tudok sokáig aludni mert már az iskola miatt megszoktam a korán kelést!

Te?

Molnibalage
Csajok, sör/haverok, RÖPLABDA, kajkozás, bringázás és ezek tetszõleges kombinációja nálam remekül megy.

Ja, és szabadság! Akkor nem ülök a gép elõtt a munkahelyen. 😊
Egy jó könyv is képes elérni a kellõ hatást. Aki nagyon kocka, az úgyis vissza megy...

Egy átlagos hétköznapon mikor kelsz fel?

PesSim
az nincs 😞
ha véletlenül otthon felejtem az órám, akkor a szokásos ütemben megyek és elõbb utóbb, de mindig haza is érek 😊

hogyan lehet kocka gyereket kirobbantani a gép elõl?

Molnibalage
Rettegés Arkamban. Viszont van még pár ami kipróbálnék. Az egyik a Shadow Over Camelot. Nem éppen hagyományos játékok. 😊

Mennyire jó az idõérzéked, ha nincs nálad óra vagy nincs a közelben egy sem?

PesSim
Nem tudom, nem igazán szoktam ilyet játszani.

Kedvenc társas játékod?

Molnibalage
Nem, kell, csak gondoltam miért ne.

Az igen / nem játékhoz hogyan viszonyulsz?

PesSim
nem tudok több idióta p...a kérdést

miért is kell találgatnom?

Molnibalage
Hát nem pont erre gondoltam, de nem volt rossz próbálkozás. <#eplus2>

Még egy kör? 😊

PesSim
hm, ... talán a lesz-e világbéke? 😄

Molnibalage
Miután kiderül az elsõ kérdés borítékolható.

Van sejtésed, hogy mi az? 😊

PesSim
kb. 50 centi, de volt hosszabb is , csak elmentem fodrászoz és ameddig ért a keze, addig hagyta meg, a többit vágta 😊

milyen ikertesónak lenni?

Molnibalage
A bátyám és az ikertesóm is imádják a meleg szobát. Már ott fáznak, ahol én még rövidujjú póloban vagyok. Kíváncsi voltam, hogy másnál hol a határ.

Milyen hosszú hajad van?

PesSim
22 fok.
Ez olyan, mint az élelmiszereknél 😄 Tárolása X fokon, vagy mi 😄

Honnan jött ez a kérdés?

Molnibalage
Fogalmam sincs. Kb. 5 éve nem tudok 4-5 óránál többet egyhuzamban aludni, de az 5 óra is kb. havi egyszer, ha sikerül...

Mi a kellemes szobahõmérséklet számodra?

PesSim
#50751 nem , mert egyedül vagyok
#50752 Igen 😄

mitõl lehet jól aludni?

Molnibalage
Néha igen, néha nem. Régen hétfõn volt röplabda edzésem. Imádtam a hétfõt. 😊

Láttad már a Ford Fairlane filmet?

angelslie
Nem tudom... nekem minden nap pocsék

Szereted az estét?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

PesSim
Nem.

Mindenkinek minden hétfõ pocsék? vagy csak nekem?

SG rock
jó magyar pálinkázik 😊 jägert is szeretem, de utlsó sorba jöhet a vodka is😄😄

dohányzol?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Tomászító
HP 😄

és te?

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

SG rock
Ne!

Melyiket szereted jobban?

Jägermeister, Pálinka(házi,fütyülõs, egyéb...), Vodka,Martini, Unicum,Bor, stbstb....

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

alcotb
Mostmár nem.

Kérdezzek?

Minden ugyanaz másképpen.

Molnibalage
IGEN! Végre. 😊

A szél nálatok is erõsen fúj?

PesSim
Nem 😞

Nálatok is süt a nap?

Molnibalage
Igen. Végre süt a nap és olvad. Én abban reménykedek, hogy már március elején tíz foknál melegebb lesz. Rohadtul hiányzik a bringázás.

Építettél idén hóembert?

angelslie
Úgy 7 éves koromban reggel suliba menet, el is mentünk utána egyböl orvoshoz fertötleníteni meg minden, utána egész nap mindenki azzal piszkált hogy meséljem el hogy történt 😄

Te is unod már a havat?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Molnibalage
Nem találkoztam ilyennel, de shoa nem mennék bele ilyesmibe, ami még csak nagyon távolrói is a nyertél, nyehetsz, blalbla dologra épül és piramisjáték jellege van.

Harapott már meg kutya?

A többsége jó, de bizonyos mûfajok rossz felé haladnak szerintem. A metál sose volt a kedvencem, az Lady Gaga tipusú számokban meg nincs semmi spiritusz. Playback; ugyanolyan dallamot pakolnak a dalba, amely már megtalálható 1000 másik számban.

Mi a véleményed az online meghívós nyereményszerzõs oldalakról?
A többsége jó, de bizonyos mûfajok rossz felé haladnak szerintem. A metál sose volt a kedvencem, az Lady Gaga tipusú számokban meg nincs semmi spiritusz. Playback; ugyanolyan dallamot pakolnak a dalba, amely már megtalálható 1000 másik számban.
Molnibalage
David Fairban White - Keserû óceán

Mit gondolsz a mai "zenérõl"?

Lyukasbogrács
szinte egyáltalán nem olvasok könyvet/folyóiratot, nincs idõm rá

milyen könyvet olvastál utoljára?

Persze este 10-ig vannak nyitva de csak MA!Nagyon sok féle üzlet van.Igen ott van a volán állomás is kelenföldön.De nézz itt szét és elõre összetudod állítani a vásárolni valóidat.http://www.premieroutletscenter.hu/
Jó vásárlást és ha utólag megírnád sikereid a vásárlásról az jó lenne.
Helló!Köszi a tanácsot.Ha valóban este 10-ig vannak nyitva akkor ki is megyek mert este 7-ig dolgozom.És drogéria és sport üzlet is van ahol a terveimnek megfelelõen vásárolnék.AZ Etele tér ugye a kelenföldi máv állomásnál van?
Szia!Nem tudom merre laksz ,de ha komolyan gondolod akkor ajánlani tudom neked a "premieroutlets"-t,Biatorbágynál.Én ma voltam kinn és sok jó cucc van.Sõt a mai napon hosszított nyitvatartás van,este 10-ig vannak nyitva.Az sem mindegy ,hogy még spórolhaszt is egy keveset.Akár 90%-os akció is van.Az Etele téri volán állomásról indulnak a buszok és 20 perc alatt kinn is vagy.De ha gondold akkor nézz itt körül érdemes.
Helló!Gyors segítségre lenne szükségem.Valentin napra szeretném meglepni nejem és nagy lányom.Nejemnek parfümöt,lányomnak valami jófajta sport cipõt.Mivel nincs sok idõm már (elbénáztam)Ezért kéne valami jó ki hely ahol még ma megtudnám venni.Adjatok tanácsot.
angelslie
Hát sajnos azok már nem, mivel a topiknyitó a banamákon lakik 😊

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem a szakdolgozatomhoz. Kérlek Benneteket, ha van 3 percetek töltsétek ki. Nagyon sokat segítenétek vele! Wellness szállodákkal kapcsolatos. Különösen azok válaszaira lenne szükségem akik jártak már a HOTEL AZÚR szállodában Siófokon.

Minden kitöltõ segítségét nagyon szépen köszönöm!

http://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&formkey=dENrVGZ1WkNFdG84RnJMVGFJRXZ4ZEE6MA..
Máté94
"Sértõ és politikai irányú kérdések törölve lesznek"
Molnibalage
Nem balra. Ammenyire én látom kevés esély van arra, hogy az én életemben én még ebben az országban arra szavazzak.

Milyen gyakran olvasol könyvet vagy hosszabb folyóiratot?

SG rock
asszem a fekete

egy indiszkrét kérdés,
kire fogsz szavazni a választásokon?
ha nem mondod el akkor csak annyit, hogy melyik oldalra😊

Molnibalage
Kakaót szoktam, nem kávézok.

Kedvenc színed?

Van egy féltestvérem 2és fél éves

És a Kakaót/kávét?