Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem trollkodok. Ha már adnom kell inkább SMS-s.

Hiszel Istenben?

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Tarajos Sül
Semmilyen, noname. :)

Ha lenne annyi pénzed, akkor sms küldéssel, vagy telefonhívással, esetleg átutalással segítenél a rászorulóknak szánt pénz gyûjtésében(távsegítség), vagy szakítanál rá egy napot(akár többet), és személyesen segítenél az anyagi gondokban?
analóg.

Napszemcsid milyen márkájú?

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

HappyHunter
Semmilyen nyakláncot nem hordok, ahogyan karkötõt, szemüveget, válltáskát sem. Ami nem fér bele a zsebeimbe, az otthonmarad :D
Kizárólag a karórát és a hátizsákot tûröm meg magamon.

Órából digitális vagy analóg?

Be happy. :) Running!

igen már alig várom, hogy hamisíthassam:)

Hordasz aranynyakláncot?

HappyHunter
kos

örülnél ha bevezetnék Magyarországon az eurót?

z99999
ági

horoszkópod?

Pszt.

körte (sárga).

hogy hívták az elsõ lányt/fiút, akivel csókolóztál?
Victor1103
Nem.

Mi volt a jeled az oviba?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

jhetedikj
Addig amíg jók a mostaniak, addig nem.

Te egy alreg vagy?

anno 1987

-Pelenkáztak (legrégebbi emlékem max 1,5 éves lehettem) Állítólag ilyen korai emlékre nem emlékezhetünk, de utánaolvasva vannak rá példák.
-Az elsõ rémálmomra örökké emlékezni fogok (otthon hagytak és szaladtam utánunk)
-Amikor megtanultam biciklizni. Elég késõn 6 éves korom környékén tanultam meg autodidakta módon.

Kicseréltetnéd a fogaidat sokkal erõsebb, elromolhatatlan mûfogra, cserébe a jókat is kihúznák?

hát ez nehéz kérdés.
inkább kitanulnék valami hasznos szakmát, hogy a tudásomból élhessek. meg mondjuk nem mindegy hogy kit kell megölni. nyilván, ha egy számomra is ellenszenves csoport egy tagját kéne el tenni láb alól, akkor megcsinálnám FOC, de ha Anyukámról lenne szó, akkor meg ugye nehéz tarifát mondani. de mondjuk egy vadidegen, gonosznak tûnõ felnõtt férfi kb. 400eFT-os irányárról indulna.
vagy ez így egy barbár tuskó válasz? akkor természetesen soha nem ölnék embert...

tudsz mondani 3 jellegzetes emlékképet kisgyerekkorodból?
Unatkozok nincs jobb dolgom.
Valakinek a véleménye érdekel, bizonyos dolgokban, ha szerencsém van õ válaszol rá, mert még nem hûlt ki a kérdése, amire válaszoltam.
Néha (ritkán) átszaladok a válaszokon, hátha valami többlet infóval, vagy poénnal örvendeztetnek meg.

Mennyiért lennél bérgyilkos?

szerintem 11

össze tudsz szedni 3 okot hogy miért írsz ebbe a topikba? (persze írd is le õket, egy "igen"-nel nem szúrod ki a szemem..)
Hivatásom nem hiszem hogy lesz. A szakmám az szeretném, ha gépészmérnök-villamosmérnök-folyamatmérnöki-programozó matematikus quartet lenne.

Szerinted kb. hány év múlva jut el az ember a Marsra?

z99999
semennyire. még mindig ott van a hír topik meg a politika topic aki annyira nem bír magával.

mi (lesz) a hivatásod?

Pszt.

Nemhiszem:)

%-ban mennyire fontosak a politikai témájú kérdések?

jhetedikj
Én az elsõre szavazok.

A mostani házigazda megengedi a politikai kérdéseket?

anno 1987

Tarajos Sül
Nem.

Várni több évet egy kisebb-nagyobb összeg összegyûlésére, és biztosra menni, vagy felvenni hitelt, elviselni a bank csesztetéseit, és a kockázatot ebben a mai világban, hogy ne adj isten megszûnik a munkaviszonyod, és akkor nagyon-nagy gáz van?
jhetedikj
Ha választhatnék akkor egyéni vállalkozó, de most még alkalmazott persze a több lóvé miatt.

Használsz hitelkártyát?

anno 1987

20-21 évente, mikor hazamegyek azzal az idegesítõ, göndör hajú lánnyal a ZP-bõl.

Egyévi vállalkozó, vagy céges alkalmazott? Miért?
2,75 kg 50 cm

Milyen gyakran van 1 éjszakás kapcsolatod?

jhetedikj
Valami nem hétköznapit akartam, meg az emlékek miatt :D

Mekkora voltál amikor megszülettél?

anno 1987

Tarajos Sül
Nem-nem, max amikor megszülettem :D

Mit jelképez a logód itt SG-n, ha van, illetve miért ezt választottad?
Egyáltalán nem hülye. Gyerekkorba alig volt valami normálisan kitáblázva, de tudtam mi a veszélyes. Most meg 60 fluoreszkáló tábla is lehet, hogy ne fogd meg bazdmeg ...azé is megfogja.....

Voltál már full kopasz (0-ás)?

Tarajos Sül
Miután megtörtént a baleset, és még mielõtt ki nem értek volna a rendõrök, mentõk, úgy még nem voltam szemtanúja egy akár halálos balesetnek sem, de olyannak sem, ami nem volt halálos kimenetelû.
Egyett láttam, amikor vasúti gázolás után még szedték össze az emberi test maradványai, és még nem volt rajta zsák, illetve takarás, de szerencsére, nem közelrõl. Egy másik ugyancsak halálos vasúti gázolásnál sem láttam a holttestet, kivéve letakarva.

Szerinted ennyire hülye a MÁV, hogy egy táblát sem tud kitenni, hogy veszélyes átjáró, illetve egy kis ichletet sem tudna meríteni a dohánytermékek elrettentõ szavaiból, megspékelve egy képpel, és összehozni valami olyasmit, hogy "Ne menj át fokozott figyelem nélkül, lülönben így nézel ki:Kép a balesetrõl" vagy ilyesmi?
Nem.

Tört el már valamid?

jhetedikj
Egyet sem.

Vittek már mentõautóval?

anno 1987

Megszoktam. Nem azt mondom, hogy megérdemlik, mert gyengék voltak, pedig ezt kellene.

Hány igazi hullát (baleset, öngyilkosság) láttál élõben?

Tarajos Sül
Nem. (Budapesten a kék(3-as) metró, ecseri úti megállójánál szokott az autósoktól kéregetni egy nõ, míg zöld-re nem vált a lámpa, hát... látszik rajta, hogy az tuti nem kajára költi a pénz, és nem azért, mert olyan sovány, hanem látszik az arcán, hogy úgy iszik, hogy pár napig tutira nem szomjas.

Ha meglátsz egy hajléktalant, azt gondolod, hogy megérdemelte, vagy megsajnálod, hogy rendes ágya sincs, illetve nem foglalkozol a dologgal, levegõnek nézed, mert már megszoktad a dolgot?
Minden nap porszívózok:)

Koldusnak szoktál pénzt adni?

Tarajos Sül
Nincs, csak kicsire, de ha lesz arra pénzem, akkor leteszem arra is a jogsim, mert van itthon egy 250-es MZ, de most másra gyûjtögetek :) #54918 :)

Utoljára mikor takarítottál ki a szobádban?(portörlésre, porszívózásra értem)
Nem. De pár perc alatt megtanulom, elég primitívnek tûnik a leírása.

Van nagymotorra jogosítványod?

HappyHunter
Barna

Tudsz snapszerezni ?

Persze. Buliban mindent szabad:) még azt is amit nem.

Milyen színû a szemed?

Tarajos Sül
Szoktam igen, tegnap pl. bombát ittam, mert Tescoban 159 Ft egy doboz, de amugy inkább Hell-t, ha iszok, de nem olyan sûrûn azt sem.

Te ha buliban vagy, vagy bárhol, ahol alkoholt fogasztasz, akkor szoktál mellé inni még energiaitalt is, annak ellenére, hogy ezt leírják a dobozon(igaz, hogy kis betûvel), hogy nem javasolt?
HappyHunter
Nem, csak jövõ héten kezdõdik.

Iszol energiaitalokat?

jhetedikj
Igen, szerintem el tudnám fogadni.

Lesz ma forma1?

anno 1987

Tarajos Sül
Elítélem igen, mert az egy dolog, hogy nem tudnak leszokni róla, még ha akarják sem, mert a szervezet is kívánhatja, bár még jó is, hogy nem értek a dologhoz, meg azt is megértem, hogy körülményes az elvonó, ki a ...-nak/nek :D van kedve nem is tudom én hány hónapot oda járni, de azért ítélem el õket, mert rászoktak, és nem gondoltak arra, hogy ha egyszer kipróbálja nincs visszaút, még akkoris, ha piásan szívtak/szedtek elõször. Ha hiszed ha nem, én még csak egy füves cigit sem szívtam, és fiatal vagyok. Nem próbálom ki, mert dohányzok, és félek a droggal is úgy járnék mint a cigivel. "..csak egy szál/tabletta, most mi az?!?!"

Te élnél olyan személlyel együtt, szerelmes kapcsolatban, akinek már van gyereke, és nem tõled?
(félreértés ne essék, nem rólam van szó :) )
Lyukasbogrács
biztos van egy pár, de azokkal nem tartom a kapcsolatot.

elítéled a drogosokat, vagy csinálják azt, ami nekik jó?

Van. Bankok felé is, magánszemélyek felé is.

Hány olyan ismerõsöd van akik keménydrogot is kipróbálnak néha?

Lyukasbogrács
elég csak rákeresni, hogy mennyi az államadósság meg, hogy meddig vagyunk eladósodva...

van tartozásod?

jhetedikj
Nem hallottam róla, de gratulálok hozzá. :)

Magyarország egy szegény ország?

anno 1987

Tarajos Sül
Eggyikse, mini cooper, valami hihetetlen, hogy nekem ez az autó mennyire tetszik :D, de a 3 közül a BMW szimpatikusabb :)

A Való-Világ valóságshow-n indult egy adományakció, aminek célja, hogy SMS-es szavazással pénz gyûjtsenek az alultáplált gyerekeknek.Egy sms olyan 400Ft-ba került áfával(hirtelen nem emlékszem a pontos összegre) és mindent megtettek, hogy jó sokan szavazzanak. Reklám a dologgal kapcsolatban éjjel nappal, bevonult a class fm morning showja a villába, még a bumeráng is bemondta aznap reggel a VV telefonszámát, mert a class fm-esek mondták, szóval 2 rádió is reklámozta az akció, szegény gyerekekhez is elmentek, és gálashowt is rendeztek tegnap a sztárokkal.(aki nem néz TV-t, mert van olyan köztünk :) )
Te mit szólsz hozzá, hogy 400Ft-os szavazásokból 1 hét alatt 177 millió forint gyûlt így össze?
(hozzáteszem, hogy érdekes, miért pont most kezdték el az akciót, mert a VV elött is voltak olyan családok, akik nehéz körélmények között éltek, nem a VV miatt szegényedtek meg -.-)
Ezt:
http://www.youtube.com/v/bI9riLfi6wk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Audi Q7, vagy BMW X5, vagy Mercedes GL kéne jobban?

smith09
Soha nem gondoltam rá h nekem legyen !

Mit hallgattál legutóbb a youtube on ?
Alap dolog. E nélkül a szex üresebb lenne.

Van szakállad, vagy kõrszakállad?

jhetedikj
Hirtelen nem is tudnám mit csináljak vele úgy meglepõdnék :D
(néhány dologban babonás vagyok)

Orális szexrõl mit gondolsz?

anno 1987

HappyHunter
Igen.

Ha kifognál egy aranyhalat, visszadobnád a vízbe? / Babonás vagy?

z99999
nem lottózom, akkor inkább sörikét veszek az árából :)

megmérted már valaha a méreted? (nem kell elmondani mennyi)

Pszt.