Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

screenshoot-ok, de mindent megnézek+ az ár.

Windows-os játékokon pl.: pasziánsz/aknakeresõ/fekete macska szoktál játszani?

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Tarajos Sül
Most a Swat4-el fogok játszani multiban, de jó még a BF2, NFS:MW 😊 , Microsoft Railroad Simulator..

Ha játékot vásárolsz, vagy vásároltál, mi volt az elsõ, amit megnéztél rajta?
(Pl. Gépigény, screenshoot-ok, történet, leírás stb..)
8,5 milliárd $.

Kedvenc számítógépes játék?

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Nem tudom, hogy milyen a "magyaros". Nem mondanám összetartónak...sajnos a válás ezt hozza magával...de én mindenkivel jóban vagyok, és számíthatok egyesével mindenkire...csak nem úgy mint régen.

Mire vágysz most a legjobban?

nincs, pedig nagyon szeretnék most néhányat😞

A családotok összetartó, vagy "magyaros"?

Nem. Állami iskolába irattatnám, hogy edzõdjön...de mellette nagy figyelmet fordítanék a nevelésére (megfelelõ szabadidõs programok, mit olvasson, mit nézzen, stb.)

Van testvéred?

28-30. De nekem csinálni kell nem vállalni😊

A gyerekeidet megpróbálod zseninek neveltetni magániskolában?

Kettõt.

Hány éves korodban szeretnél gyereket vállalni?

predator1982
egy fiút. se többet se kevesebbet:-)

hát évesen ideális szülni szerinted?

pred

Gazdag leszek és befolyásos. 4-5 gyerek.

Hány gyereket akarsz?

ressy14
Mivel elég gyerek cipõben jár még ez, fõleg nálunk, ezért max akkor vennék, ha nagyon nem tudnék mit venni a pénzembõl annyi lenne. Egyébként kifejezetten zavarna, hogy alig tudnék vele 100 km-t menni és tölteni kéne, ráadásul én úgy hallottam, hogy a töltési ideje is több óra. Esetleg városban tudnám elképzelni.

Hogy képzeled el az életed 20 év múlva?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Kicsit guszta, de nem baj 😄
Amugy nem is tudom, talán kelbimbó, a többi meg szerintem nem ide tartozik 😉.

Te vennél egy elektromos autót, amivel 50.000km-enként (durván) 200-300 ezret megtakaríthatsz(még többet is, ha jobb az akku élettartama a töltési ciklusok "elhasználása" után), azzal, hogy az üzemanyag elektromos áram, amivel egy feltöltéssel tudsz menni picivel több, mint 100km-t, és egy régi járgányba beépítve egy millió körül lenne az egész? :-)
nem.

Mitõl eregeted (kaja) a legbüdösebb fingot?

Victor1103
Nem.

Szoktad zselézni a hajad?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

nem.

Szakadtál már be alattad a jég?

HappyHunter
Igen, és mostanában egyre gyakrabban.

Tudsz síelni?

Be happy. :) Running!

Anaid
Vallástörténelem

Viszketett már a valaha a tenyered, hogy bemoss egy embernek?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

hát én idõrabló ördögi csinálmányoknak tekintem ezeket, de asszonykámmal végignéztük a HIMYM-et kb mostanáig, illetve amíg nm kellet 2-3 hét az új résznek. ja, meg NITRO CIRCUS elsõ 2 évadot, meg a Wipeout elsõ 2 évadot. kb ennyi.

Mi volt egyetemen/fõsulin a legnehezebb tantárgyad? (ha youngfag vagy akkor mi volt a leghúzósabb iskolai élményed?)
Victor1103
Huh Turbó Pascal-t tanultam még annak idején az õsidõkbe, de már semmire nem emlékszem belõle.

Hány sorozatot nézel jelenleg?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Nem dohányzok és rendszeren vitaminokat szedek. Ezen kívül mindenféle rossz minõségû (ámde finom) kajával, esetleg egyéb ILGSszerekkel, kevés mozgással, kevés alvással, sok kávéval, még több kávéval rombolom😞

Milyen nyelveken tudsz programozni akár kezdõ szinten is?

Nem és nem is áll szándékomban.

Mit teszel az egészséged érdekében?

Szerintem az aszeptikus vagy csírátlanítási eljárásból ered. Nincs neki halvány dunsztja, tehát rossz minõségû befõttje sincs.>ez a tudásszintre vonatkoztatva: Még elégséges szintû gondolatai sincsenek az adott kérdéskõr megválószólásához.

Gruppen szexben vettél már részt?

Tarajos Sül
Néha xD azért szokott lenni, de nagyobb százalékban nincs, bár ez attól függ, hogy mirõl van szó.

Honnan ered a mondás, illetve mi annak a jelentése, hogy "halvány lila dunsztom sincs"?
HappyHunter
1%

lejjebb

HappyHunter
Mikor hogy. Ezen a héten például valami golyós niveát használtam. Az legalább egy kicsit megállítja az izzadtságot, de azis eléggé random 😄

Van halvány lila dunsztod?

mindkettõt😊

Intim testrész környéki borotválás férfiaknál mennyire gáz_ %-ban?

Victor1103
Old Spice

Te mit használsz a hónodra? Stiftet vagy sziszegõs szappant?😄

HappyHunter
Axe, de csak azért mert azt kaptam karácsonyra 😄 Egyébként tökmindegy,mert egyik sem gátolja meg az izzadást, csak "illatosítja az izzadságot".

Rosszul gondolom? Neked melyik vált be jobban?

Nike

Old Spices, vagy AXE?

HappyHunter
Tudtommal igen <#idiota>

Adidas vagy Nike ?

Mivel hipertóniám van folyamatosan beteg vagyok😊, de ha olyat kérdezel, amit érzek is, akkor tavaly január környékén. Elég régen.

Mandulád meg van még?

HappyHunter
Nem, mert pofátlanul drága.

Mikor voltál legutoljára beteg?

Igen. Német nyelvû IT-s rádiókat.

Uszodába szoktál télen járni?

HappyHunter
Õszintén szólva, fogalmam sincs. A futópályát körbefutom tízszer, aztán végem van. Nemtudom, hogy az mennyi kilométerben. Szóval nincs valami jó kondim. Épp ma gondoltam rá hogy milyen jó lenne minden reggel felkelni fél hatkor, aztán negyed hétig kocogni egyet, úgyis itt van a pálya a közelben, aztán zuhi, reggeli és hétkor meg elindulni suliba és az úgy fasza lenne 😄

Hallgatsz rádiót?

Én ma is pulcsiban kecajoztam. Reggel hüsi volt. De nem vagyok fázós.

Mennyit bírsz futni max (km)?

Tarajos Sül
Csokis, vagy vanilliás töltöttek, lehetõleg a tetején cukormázzal. 😊

Mikortól lehet majd kabát nélkül a szabadban lenni, úgy, hogy nem fázol utána?
Túrós.....természetesen😊

Fánkból milyen?

HappyHunter
Nem.

Palacsintából milyet?

Igen.

Várod már a nyarat?

Victor1103
Nem kell mert mindig nekem van igazam😄

Nálatok is süt a nap?

Lyukasbogrács
túrós fornettit, de jobban örültem volna a barackosnak.

sokszor keresel kifogásokat, hogy neked legyen igazad?

mindkettõt

mit reggeliztél ma?

z99999
t-rex a kezei miatt

hangszórót vagy fülest használsz?

Pszt.

Ráptorheszusz a Raptorok Jézusa, nem Jézus volt raptor.😊

Melyik a kedvenc dino fajod?

Lyukasbogrács
nem.

ha Jézus raptor volt, miért nem említették a bibliában?

érettségi

Törték már be az orrod?<#hamm>

Victor1103
Még nem horgásztam, de szívesen kipróbálnám egy olyan tónál ahol van is valami action nem pedig órák telnek csak azzal, hogy ülök és nézek ki a fejembõl mert egy hal se akad a horogra😊

Mi a legmagasabb iskolai végzettséged?

predator1982
nem, sátor volt a max. és abban is nagyon kényelmetlen volt, életemben ez egyszer fordult csak elõ, kibirható volt, meg egyszer éjszakai horgászatra mentem, akkor szabad ég alatt voltam, de nem nagyon birtam aludni, inkább szenderegni, mert rohadt hideg volt😄DD

szoktál, illetve szeretsz/szeretnél horgászni?

pred

Victor1103
Szerintem arra válaszolt, hogy én az #54976-os kommentemben olyan dolgokat fogalmaztam meg országunk legnagyobb kisebbségi etnikumáról amelyek sértik ezen fórum 2 pontból álló szabályzatát és emiatt cselekvésre buzdított fel téged, hogy intézkedj mint kinevezett házigazda😄

Aludtál már a csillagos ég alatt pl. nyáron?

Tarajos Sül
Környezetvédelem, ha a Földre gondolsz..

#54977 szerinted mire/kire válaszolt?