Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az menõ ha van, vagy az amatõrség jele?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Voltál már evezõs túrán?
Ez pont nekem való kérdés.. 😄
Szinte nincs olyan édesség, amit ne szeretnék, de talán a turógombóc(tejföllel, cukorral), és az almáspités boci csoki.
Esténként mivel töltöd az idõt, amikor még nem az ágyban vagy?
(úgy értem, amikor másnap reggel meló, suli)
Kedvenc édesség?
Pengés vagy villanyborotva?
Dum spiro, spero.
Pesszimista is, de optimista is.
Pl. van olyan helyzet, amikor vállalom a kockázatot, ha kockázatos, és nem azon gondolkodom, hogy mivan ha nem fog sikerülni, mert úgy nem megy az 1-rõl a 2-re, szóval optimista vagyok, és lesz, ami lesz. 😊
Most pl. vaterán nézegetek hibás cuccokat, amit könnyûszerrel meg tudok csinálni,(ma darab egy morzsaporszívó 😄 ) megveszem, és mûködõként eladom. Most pl. optimista vagyok. 😊
Ez hivatalosan is mûködik?
Optimista ember vagy? Ha igen, akkor ez miben nyilvánul meg?
Optimista ember vagy? Ha igen, akkor ez miben nyilvánul meg?
Mi a kedvenc nyelved, ami tetszik? (tehát nem a hasznosságát kérdem)
MDPV-t szívtál-e már?
Nem sértõsök meg. Most érzem, amit Robaj szokott 😄DD
Fázós vagy?
Zeitgeist-et láttad már? wiki
(nem kötözködésbõl, de nekem a felhõs háttér se tetszik, kicsit túl pixeles hatása van, bocsi a készítõnek)
Dum spiro, spero.
Ha jövõre tényleg világvége lenne, miket akarnál addig mindenképp megvalósítani/elérni?
Hol lehet találni az sg-re ilyen "scripteket?"
Azthiszem így hívják õket..
(elférne egy olyan script, ami figyeli azt a narancssárga szöveget, (új hozzászólás érkezett) és mikor megérkezik, akkor automatikusan frissülne a topic. Ez pont akkor lenne jó, ha írod a választ kérdéssel, holott ez idõ alatt már írtak.. Nincs szívem törölni 😊, és szerkeszteni nem tudok, így néha szétcsúszik a topic.)
#57475: semmivel<#vigyor5>#vigyor5>
#57473:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EQ teszted kitöltötted? Mennyi lett?
A szövegbeviteli mezõ tetszik, meg a háttérben a felhõk lehetnének részletesebbek úgy szebben nézne ki. A banner közepe maradhatna, de hogy a két szélén miért kell ugrálni a szavaknak azt nem értem(idegesítõ is nagyon).
Neked tetszik?
anno 1987
Köszönöm Szépen, az az igazság, hogy ehhez a fajta programozáshoz nem értek, régen csináltam gportalt, de akkor még kicsi voltam, csak kíváncsi voltam milyen, meg akkor nem is volt nagyon elfoglaltáságom, szóval nagyon faja lett a html kód.
És íme a kérdés: 😊
Mivel tartozom?
Remélem nem haragszol meg, ha törlöm a 3 hsz-edet, ami a kód-ot tartalmazza, csak foglalja a helyet, és igen jó, hogy foglalja a helyet 😄, csak másnak lehet, hogy nem az.. 😞 😊
Legénybúcsún voltál már?
Buzi-e vagy?
A VW Touareg szerinted menõ kocsi?
Naoszt! Vótáá fent szombaton?
Helyette filmeket nézek ))
Mozi vagy otthon nézel filmet ?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Nézed a x-faktort?
Ha igen, kinek szurkolsz?
Melyik filmet láttad utoljára?
Dum spiro, spero.
Csokis vagy citromos nápolyi ?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Milyen dezodort használsz?(ha használsz)
Szoktad nézni a "Gázt neki!" mûsorblokkot vasárnap reggelente a Discovery Channel-en? Tetszik? 😊
Szereted Budapestet és a nyüzsgést, úgy általában?
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Mennyire változott az életed, hogy FB és G+ ismim lettél nemrég?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nézted tegnap a Tranformers 2-t?