Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltioregon
nincs.

az menõ ha van, vagy az amatõrség jele?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Ic3 m4n
nem

van priuszod?

zsoltioregon
direkt nem írtam bele 😄DD

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Tarajos Sül
Most nézem az az elötti kép cseréjével eltüntek a drága, jó szabályok.. Most lehetett volna politizálni, reklámozni, sértegetni a másikat.. <#nyes><#vigyor><#vigyor>
zsoltioregon
TV, net, olvasás, edzés, de most baszottúl fáj minden alkatrészem.

Voltál már evezõs túrán?

Tarajos Sül
#57492: Mi is az a rizikó? 😄 /Tudom már annyi mindent mondtam, kérdeztem, stb.., de ez most tuti.. 😊 már csak az eladó számlaszámára várok(max 2000 forint, nem nagy pénz, még ha be is húznak), és az aukciók végére..

Ez pont nekem való kérdés.. 😄
Szinte nincs olyan édesség, amit ne szeretnék, de talán a turógombóc(tejföllel, cukorral), és az almáspités boci csoki.

Esténként mivel töltöd az idõt, amikor még nem az ágyban vagy?
(úgy értem, amikor másnap reggel meló, suli)
zsoltioregon
Pengés.

Kedvenc édesség?

ressy14
Ha értesz hozzá, akkor megérheti. De van benne egy kis rizikó, de te optimista vagy! <#nezze> <#nevetes1>

Pengés vagy villanyborotva?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Is-is.
Pesszimista is, de optimista is.
Pl. van olyan helyzet, amikor vállalom a kockázatot, ha kockázatos, és nem azon gondolkodom, hogy mivan ha nem fog sikerülni, mert úgy nem megy az 1-rõl a 2-re, szóval optimista vagyok, és lesz, ami lesz. 😊

Most pl. vaterán nézegetek hibás cuccokat, amit könnyûszerrel meg tudok csinálni,(ma darab egy morzsaporszívó 😄 ) megveszem, és mûködõként eladom. Most pl. optimista vagyok. 😊
Ez hivatalosan is mûködik?
zsoltioregon
jah és tökfõzelék😄

Optimista ember vagy? Ha igen, akkor ez miben nyilvánul meg?

zsoltioregon
Ja, ja! Meine Mittagessen war Frikadelle und Hackbraten.

Optimista ember vagy? Ha igen, akkor ez miben nyilvánul meg?

Ic3 m4n
Angol.

Hast du gegessen? 😄

zsoltioregon
Kenem, de Forma 1 szinkrontolmács nem lennék.<#whatever>

Mi a kedvenc nyelved, ami tetszik? (tehát nem a hasznosságát kérdem)

Ic3 m4n
nem szívok ilyen szarokat

németet nagyon vágod?

zsoltioregon
KV

MDPV-t szívtál-e már?

Ic3 m4n
nope

tea vagy kávé?

zsoltioregon
Láttam, de nem hatott meg. Fél komcsi fél star trek faszság. Amíg ember van a földön, addig szar lesz és kész.

Nem sértõsök meg. Most érzem, amit Robaj szokott 😄DD

Fázós vagy?

ressy14
Fogalmam sincs. Inkább ha elõre tudnám, hogy bekövetkezik, mindent megtennék azért, hogy boldog legyenek az utolsó napjaim.

Zeitgeist-et láttad már? wiki

(nem kötözködésbõl, de nekem a felhõs háttér se tetszik, kicsit túl pixeles hatása van, bocsi a készítõnek)

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
Sgre külön sehol nincs script, hanem más oldalakon vannak tutorialok, aki ért hozzá összeüthetne egy olyat tényleg.

Ha jövõre tényleg világvége lenne, miket akarnál addig mindenképp megvalósítani/elérni?

Tarajos Sül
Alap 😊, bár a szavak, és a szövegbuborékok gyors váltása tényleg kissé zavaró, de az ötlet, hogy az asztalnál körbeülnek, és meg vannak jelenítve a párbeszédek, szerintem k.rva jó lett.. 😄 😄

Hol lehet találni az sg-re ilyen "scripteket?"
Azthiszem így hívják õket..
(elférne egy olyan script, ami figyeli azt a narancssárga szöveget, (új hozzászólás érkezett) és mikor megérkezik, akkor automatikusan frissülne a topic. Ez pont akkor lenne jó, ha írod a választ kérdéssel, holott ez idõ alatt már írtak.. Nincs szívem törölni 😊, és szerkeszteni nem tudok, így néha szétcsúszik a topic.)
predator1982
nem. megint új a design😄

ez igy marad?

pred

zsoltioregon
Hát majd lesz jobb is 😄. A változatosság a jó!

#57475: semmivel<#vigyor5>
#57473:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annál jobb. Akkor király szûk vagy tuti!<#vigyor5>
<#banplz>

EQ teszted kitöltötted? Mennyi lett? nekem 117

jhetedikj
Szerintem semmivel. 😄
A szövegbeviteli mezõ tetszik, meg a háttérben a felhõk lehetnének részletesebbek úgy szebben nézne ki. A banner közepe maradhatna, de hogy a két szélén miért kell ugrálni a szavaknak azt nem értem(idegesítõ is nagyon).

Neked tetszik?

anno 1987

Ic3 m4n
faja, csak nagyon gyorsan mozog a gif

Tarajos Sül
Nem, nem, vagy csak nem tudok róla.

Köszönöm Szépen, az az igazság, hogy ehhez a fajta programozáshoz nem értek, régen csináltam gportalt, de akkor még kicsi voltam, csak kíváncsi voltam milyen, meg akkor nem is volt nagyon elfoglaltáságom, szóval nagyon faja lett a html kód.
És íme a kérdés: 😊

Mivel tartozom?
Remélem nem haragszol meg, ha törlöm a 3 hsz-edet, ami a kód-ot tartalmazza, csak foglalja a helyet, és igen jó, hogy foglalja a helyet 😄, csak másnak lehet, hogy nem az.. 😞 😊
zsoltioregon
<#mf2>Igen, de nem bonyolítom <#mf1>

Legénybúcsún voltál már?

Lyukasbogrács
El kell, hogy szomorítsalak. Nem.

Ismered a pastebin, vagy a tinypaste oldalt?

zsoltioregon
Igen.

Buzi-e vagy?

Lyukasbogrács
Minden alkalommal.

Máté ott van?

GyuriX2572
Naná, lopnám!

Csajod lenyeli?

zsoltioregon
eggeeen.

A VW Touareg szerinted menõ kocsi?

ressy14
Nem.

SMS írásnál használod a T9-et?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
igen.

Naoszt! Vótáá fent szombaton?

jhetedikj
Szeretem a mozit is, de mostanában inkább csak itthon.

Szoktad nézni a csillagokat?

anno 1987

birdo
Én meg tévét nem nézek.
Helyette filmeket nézek ))

Mozi vagy otthon nézel filmet ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Tarajos Sül
Nem szoktam filmet nézni, de amit legutóbb láttam, az a szállító.

Nézed a x-faktort?
Ha igen, kinek szurkolsz?
ressy14
Túl sok minden hiányzik ahhoz, hogy hosszabb ideig valóban boldog legyek. Picit nehéz erre konkrétan válaszolni, hacsak nem a sörre gondolunk 😄

Melyik filmet láttad utoljára?

Dum spiro, spero.

jhetedikj
csokis 😊

Mi hiányzik most a boldogságodhoz?

anno 1987

birdo
Blend-a-medet ))

Csokis vagy citromos nápolyi ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

jhetedikj
Most egy Adidas van, ez elég jó.

Milyen fogkrémet használsz?

anno 1987

Ic3 m4n
Van mind2, a fülesem sony, a fejhallgatót megnem mondom most milyen.

Milyen dezodort használsz?(ha használsz)

jhetedikj
Semmit, csak nagyon ritkán fejfájásra.

Van valamilyen fül/fejhallgatód?

anno 1987

Ic3 m4n
Nem nézem, vasárnap reggelente alszok, vagy melózok.

Szedsz valami gyógyszert?

Tarajos Sül
Nem rossz, mivel nagyváros (fõváros 😄 ) ezért van sok minden, sok bolt, sok ember, köztük sok jó csaj 😄 , és persze jó helyek, akár nappal, akár este.Persze láttam már este bunyót is. Tudni kell, hogy utcán volt, és életem során akkor voltam max ötödször éjszaka pesten, szóval sokszor kell megtörténni-e, hogy kifogjam azt a napot.. 😄

Szoktad nézni a "Gázt neki!" mûsorblokkot vasárnap reggelente a Discovery Channel-en? Tetszik? 😊
kakimakifsz
2 hete, de csak go&back (bútort pakolni rokonnak)

Szereted Budapestet és a nyüzsgést, úgy általában?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

jhetedikj
Teljesen új fordulatot vett.<#idiota>

Mikor voltál utoljára Budapesten?

anno 1987

kakimakifsz
nem<#schmoll2>

Mennyire változott az életed, hogy FB és G+ ismim lettél nemrég?<#idiota><#idiota>

jhetedikj
Nem láttam még.

Feküdtél már le szûzzel?(nem horoszkóp)

anno 1987

kakimakifsz
szoktam. komplett könyveket mostanában 2-3 részletben, de a tudásvágyam bûnözésre késztet<#email><#fogmosas>

Nézted tegnap a Tranformers 2-t?

oneal1
fogalmam sincs!

mész fénymásolni?

!Forza Ferrari!