Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
kérdés:
Mikor kelsz reggel általában?

Ic3 m4n
Igen, egyszer.
Még kicsik voltunk, olyan 12 évesek, és elmentünk vagy 6-7en ide mögénk az erdõt bebarangolni.. és eltévedtünk. Van egy temetõ itt a közelbe, és este 10 felé lyukadtunk ki ott.. rohantunk 6an 10 fele, annyira féltünk, azt hittem meghalok. 😄

jhetedikj
szeretem

Voltál már éjszaka temetõben?

anno 1987

Ic3 m4n
yep, egy almát.

Dubsteprõl mi a véleményed?

ressy14
ha kiderül, hogy biztosan felvettek, mondd meg az elõzõ fõnöködnek, hogy ha 2-szeres fizut kapsz, akkor maradsz.

De a kérdésre válaszolva, párszor elõfordul velem. Én az a típus vagyok, aki inkább szenved 5-10 percig valamin, minthogy megkérdezzen egy szakértõt a dologban 😄

Ma ettél már gyümölcsöt?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Persze. 😊
A rendes diót, ami nem molyos, kukacos, és keserû sem, azt nagyon szeretem, ha kiszáradt, ha nem. Nyersen is szeretem, amikor még nem száradt ki, de már leesett a fáról, ezen kívül a grillázst is szeretem, bár az lehet, hogy mogyoróból készül, de biztos diós is van.. 😊

Kerültél már olyan helyzetbe, amit kellemetlen véghez vinni, és nagyon nem akarod, félve a következményektõl, de muszáj megcsinálnod?
(Holnap megyek egy elbeszélésre másik melóhelyre, a mostanitól ezerszer jobb lesz, csakhát ha elvállalom, amivel sokkal-sokkal jobban járnék, akkor beszélnem kell a mostani fõnökömmel)
zsoltioregon
ez a gép amikor be van kapcsolva szinte mindig neten van.
A másikon dolgozok napi 3-7-10 órát mikor milyen a tempó.

Diót szereted?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

ressy14
Nem hinném.

Internet nélkül nagyjából hány órát használod a gépet?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
nem

és te?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

ressy14
5-dikes koromban, mert azt hittem, hogy Istenkirály menõ vagyok miatta. De azóta talán, ha 3 szál cigit szívtam, nem tudnék rászokni.

Szerinted megéred a 70 éves kort?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
kicsit fiatalabbnak kb 3 évvel.

Hány éves korodban szívtál elõször cigit?

ressy14
Ha a sulis dolgokat eltudnám 2 napon belül intézni, fizetnék a repcsit meg a szállást, akkor igen.

Annyinak érzed magad, ahányéves vagy?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
kifejezetten gyûlölöm, hogy bontogatni kell. A kibontottat, azt két-pofára zabálom.

Ha most kapnál egy lehetõséget, hogy jó lóvéért Chicagoban kell dolgoznod 1 évig, elvállalnád 2 napon belüli indulással?

Fagyi nem sok, dinnye sok, jégkrém hihetetlenül sok.

Szereted a szotyit?
zsoltioregon
A harmadik lécci.
(feltettem a szavazóba is😊

Sok fagyi és dinnye csúszott le az idén? (nem a hegy tetejérõl)

A vallás, a pénz és az érdektelenség.

Melyiket magyarázzam?
zsoltioregon
nem. meg se vagyok keresztelve, ami nagyon ritka errefelé.

Szerinted mi a mai emberiség 3 legnagyobb hibája?

Fával és 20-21°C elég.

Vallásos vagy?
zsoltioregon
Leginkább A. Meghûlés, vírusos lázas dolgok ilyesmi.
A hasmenés "összeevés" nagyon ritka.
Uccsó meg baleset, vagy "malõr". az se betegség 😊

Mivel fûtesz és mennyi a hõigényed °C-ban?

Tarajos Sül
Az a helyzet, hogy még nem tudom. Lencsefõzelék az van, de nem arra fáj a fogam. 😄
..aztán lehet, hogy mégis csak azt eszek.. 😄

Mikor nevezed magad betegnek?
Ha megfáztál, folyik az orrod, ha hasmenésed van, mert összeettél valamit,
vagy ha lázad van, vagy ha pl. eltört a kezed, és gipszben van?
Érted, remélem. 😊
zsoltioregon
B

mi volt az ebéd ma?

Ic3 m4n
Volt.

Olyankor felébredsz, vagy csak reggel tudatosul benned?

jhetedikj
Néha álmodok csak, de sokszor nem emlékszem mi volt.

Volt már rémálmod?

anno 1987

ressy14
Sok jó fej állat van, pl: a makik, szurikáták.

Alváskor milyen gyakran álmodsz, és milyen gyakran emlékszel rájuk?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
elolvastam. van benne valami, de ha nagyon hideg van, akkor meg megfájdul a fejem reggelre. (sátorozás ilyen szempontból gáz, hogy egy marék algopirinnel kell kelni)

zsoltioregon
A mai TV2 híradóra bootolt.

Kedvenc állatkerti állatod?

Lyukasbogrács
valahol olvastam már róla régen, de most csak ezt találtam

mióta van bekapcsolva a számítógéped?

zsoltioregon
jaja

ez miért lehet?

Acélember vagyok..bár a család már fûttet...én a kb 18-20 fokos szobában boxerben ülök póló nélkül egész itthon létem során..kint meg még a hosszú farmerben szenvedek...anélkül viszont lefagyna a lábam tuti😊

jobban alszol most,mint a nyári melegben?
zsoltioregon
smith09 tudja az aktuális rendelkezéseket ez ügyben. Szerintem a jogsid vonják be.

Fûtesz már otthon, vagy acélember vagy?

jhetedikj
Fõnökkel mostanában nem olyan jó, de a munkatársakkal jól elvagyok kivéve egy embert.

Tényleg kivonhatják a forgalomból az autómat a rendõrök, ha nem fizetem be a büntetést?

anno 1987

zsoltioregon
Nem. Eddig csicska tervrajz-szerkesztõ voltam. Pár hét múlva leszek nagyágyú, végre saját projekttel és normális vezetõséggel.

Milyen a viszonyod a fõnököddel és munkatársaiddal? (nem kell egyenként<#zavart1> csak az átlagos+ néhány szélsõség)

ressy14
Õszintén gratulálok, bár én nem tudnék éjfélkor enni.

Szakképesítésed szerinti munkakörben dolgozol?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
Bronzolás.

Most eszek spagettit, tejföllel és túróval. Mit szólsz ehhez?

jhetedikj
Jobban tetszik a mostani.

Mi az elsõ dolgod amikor reggel felkelsz?

anno 1987

Tarajos Sül
Sajna nem is ismertem ez elött ilyen kiadót, viszont tegnap elött akartam rendelni a book.hu-ról könyvet, de végülis nem tettem meg, meg veszem helyben, és nem ugyanolyan, de a helyben lévõ kicsit hasznosabb is, csak a netest láttam meg elõször.(Muffin receptes, díszítõ könyv ajándékba)

Szerinted a hagyományos eszközök, játékok kedveltebbek, szórakoztatóbbak, mint a mostani modern, digitalizált testvérei?
(Pl. körbeforgatható, tárcsázós telefon kedveltebb, szórakoztatóbb, mint a mostani érintõképernyõs, nyomógombos házi telefon?, a régi, trabant, megszakítós egyszerû motoros jármû szórakoztatóbb, kedveltebb, mint a mostani agyondigitalizált, letiltós, lcd kijelzõs, számítógépes, nagyobb hibalehetõséggel rendelkezõ autók?)
(azthiszem megy kérdésnek a nagy szavazó topikba, nem tudom honnan jött, de nekem tetszik ez a kérdés)
zsoltioregon

jhetedikj
Azt, hogy én voltam a leggyorsabb sperma, nincs mit szégyellnem.

Vezettél már piásan?

anno 1987

ressy14
Erre egy olyan válaszol, aki egyiktõl se tud hízni <#nevetes1>
Gondolom azonos mértékkel fogyasztva inkább a nasik, de egyik sem túl egészséges.

Eddigi életed során mire vagy a legbüszkébb és mi az amit a legjobban szégyellsz?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Nem szokásom, de néha muszáj. Mondhatni ha szükség van rá, akkor jó, mert "elemezem" a következményeket, hogy mi van akkor, ha kiderülne.
OFF
"de természetembõl fakadóan nem bízok meg senkiben 100%" Egyetértek."
ON.

Melyik hízlal jobban? Az édességek, ropogtatni valók, vagy a gyorséttermes kaják?

zsoltioregon
nincs. mostanában glásznoszty van, de természetembõl fakadóan nem bízok meg senkiben 100%. és abban se hiszek, hogy a problémák titkok kibeszélése jó dolog.

Mennyire vagy jó hazudozó?

Lyukasbogrács
Nem nagyon. Moderálja mindenki saját magát, a közösség úgy is kiutálja azokat, akik nem illenek bele. Erre a legegyszerûbb módszer, ha mindenki figyelmen kívül hagyja a neki nem tetszõ személyt.

Van olyan személy, aki mindent tud rólad? Vagy vannak titkaid, amit senki se tud rajtad kívül?

zsoltioregon
Mert kekeckedõ, de mégis diszkrét!

Lennél itt moderátor?

Ic3 m4n
Nem.

Miért jó, hogy ilyen a logód?

#57503: köszi

Lyukasbogrács
Igen, túljátszotta a szerepét.

Te vagy Kata alregje? 😊

jhetedikj
"Takarítok.
Van kutyád?

Nincs.
Hányszor mosol fogat egy nap?

Kétszer.
Szoktál vért adni?

Nem.
Van FILA táskád?

Nincs.
Mit csinálsz hétvégén?"

Szerinted igazságos dolog volt, hogy elvették Katától a moderátori jogot? 😊

anno 1987

Ic3 m4n
nem, utálok szerepelni.

mik vannak a buborékokban a fejlécben? csak párat tudok elolvasni

zsoltioregon
Ha nem teszik, amit csinálsz eláslak Csepelen 😄

Amúgy nem kell itt túlzásba vinni, úriemberek járnak ide!

Lennél színész?

Tarajos Sül
Szerintem nem is az amatörség, és nem is a menõség, de valamennyire az, inkább a kilógás a sorból, és a tisztelet elvásársa, mert ugye felnézünk egy olyan emberre, akinek van priusza. Úgy értem a felnézést, hogy tiszteljük, csak nem állunk le vele kötözködni.. 😊

Szerinted kellenek a topik szabályai?
Úgy gondoltam nem rakom vissza õket, ha reklám van törlöm, azt sehol sem engedik, politizálni meg tõlem lehet, majd megálljt parancsolok 😄, ha elkezdenek kekeckedni, szóval ha nem muszáj nem, de ha mégis csak is SZIGORÚAN válaszolsz-kérdezel alapon. 😊
zsoltioregon
nincs.

az menõ ha van, vagy az amatõrség jele?