Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még kicsik voltunk, olyan 12 évesek, és elmentünk vagy 6-7en ide mögénk az erdõt bebarangolni.. és eltévedtünk. Van egy temetõ itt a közelbe, és este 10 felé lyukadtunk ki ott.. rohantunk 6an 10 fele, annyira féltünk, azt hittem meghalok. 😄
De a kérdésre válaszolva, párszor elõfordul velem. Én az a típus vagyok, aki inkább szenved 5-10 percig valamin, minthogy megkérdezzen egy szakértõt a dologban 😄
Ma ettél már gyümölcsöt?
Dum spiro, spero.
A rendes diót, ami nem molyos, kukacos, és keserû sem, azt nagyon szeretem, ha kiszáradt, ha nem. Nyersen is szeretem, amikor még nem száradt ki, de már leesett a fáról, ezen kívül a grillázst is szeretem, bár az lehet, hogy mogyoróból készül, de biztos diós is van.. 😊
Kerültél már olyan helyzetbe, amit kellemetlen véghez vinni, és nagyon nem akarod, félve a következményektõl, de muszáj megcsinálnod?
(Holnap megyek egy elbeszélésre másik melóhelyre, a mostanitól ezerszer jobb lesz, csakhát ha elvállalom, amivel sokkal-sokkal jobban járnék, akkor beszélnem kell a mostani fõnökömmel)
A másikon dolgozok napi 3-7-10 órát mikor milyen a tempó.
Diót szereted?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
és te?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Szerinted megéred a 70 éves kort?
Dum spiro, spero.
Hány éves korodban szívtál elõször cigit?
Annyinak érzed magad, ahányéves vagy?
Dum spiro, spero.
Ha most kapnál egy lehetõséget, hogy jó lóvéért Chicagoban kell dolgoznod 1 évig, elvállalnád 2 napon belüli indulással?
Szereted a szotyit?
(feltettem a szavazóba is😊
Sok fagyi és dinnye csúszott le az idén? (nem a hegy tetejérõl)
Melyiket magyarázzam?
Szerinted mi a mai emberiség 3 legnagyobb hibája?
Vallásos vagy?
A hasmenés "összeevés" nagyon ritka.
Uccsó meg baleset, vagy "malõr". az se betegség 😊
Mivel fûtesz és mennyi a hõigényed °C-ban?
..aztán lehet, hogy mégis csak azt eszek.. 😄
Mikor nevezed magad betegnek?
Ha megfáztál, folyik az orrod, ha hasmenésed van, mert összeettél valamit,
vagy ha lázad van, vagy ha pl. eltört a kezed, és gipszben van?
Érted, remélem. 😊
mi volt az ebéd ma?
Alváskor milyen gyakran álmodsz, és milyen gyakran emlékszel rájuk?
Dum spiro, spero.
Kedvenc állatkerti állatod?
ez miért lehet?
jobban alszol most,mint a nyári melegben?
Fûtesz már otthon, vagy acélember vagy?
Tényleg kivonhatják a forgalomból az autómat a rendõrök, ha nem fizetem be a büntetést?
anno 1987
Milyen a viszonyod a fõnököddel és munkatársaiddal? (nem kell egyenként<#zavart1>#zavart1> csak az átlagos+ néhány szélsõség)
Szakképesítésed szerinti munkakörben dolgozol?
Dum spiro, spero.
Most eszek spagettit, tejföllel és túróval. Mit szólsz ehhez?
Szerinted a hagyományos eszközök, játékok kedveltebbek, szórakoztatóbbak, mint a mostani modern, digitalizált testvérei?
(Pl. körbeforgatható, tárcsázós telefon kedveltebb, szórakoztatóbb, mint a mostani érintõképernyõs, nyomógombos házi telefon?, a régi, trabant, megszakítós egyszerû motoros jármû szórakoztatóbb, kedveltebb, mint a mostani agyondigitalizált, letiltós, lcd kijelzõs, számítógépes, nagyobb hibalehetõséggel rendelkezõ autók?)
(azthiszem megy kérdésnek a nagy szavazó topikba, nem tudom honnan jött, de nekem tetszik ez a kérdés)
Vezettél már piásan?
anno 1987
Gondolom azonos mértékkel fogyasztva inkább a nasik, de egyik sem túl egészséges.
Eddigi életed során mire vagy a legbüszkébb és mi az amit a legjobban szégyellsz?
Dum spiro, spero.
OFF
"de természetembõl fakadóan nem bízok meg senkiben 100%" Egyetértek."
ON.
Melyik hízlal jobban? Az édességek, ropogtatni valók, vagy a gyorséttermes kaják?
Mennyire vagy jó hazudozó?
Van olyan személy, aki mindent tud rólad? Vagy vannak titkaid, amit senki se tud rajtad kívül?
Lennél itt moderátor?
Van kutyád?
Nincs.
Hányszor mosol fogat egy nap?
Kétszer.
Szoktál vért adni?
Nem.
Van FILA táskád?
Nincs.
Mit csinálsz hétvégén?"
Szerinted igazságos dolog volt, hogy elvették Katától a moderátori jogot? 😊
anno 1987
Amúgy nem kell itt túlzásba vinni, úriemberek járnak ide!
Lennél színész?
Szerinted kellenek a topik szabályai?
Úgy gondoltam nem rakom vissza õket, ha reklám van törlöm, azt sehol sem engedik, politizálni meg tõlem lehet, majd megálljt parancsolok 😄, ha elkezdenek kekeckedni, szóval ha nem muszáj nem, de ha mégis csak is SZIGORÚAN válaszolsz-kérdezel alapon. 😊