Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hordok semmilyen ékszert.
Van tetkód?
Van tetkód?
★★★★★
Nem, de néha olyan álmos vagyok, hogy néha ráfogom az este 10 órai lefekvésre, ritkán a 11 órásira, de néha gondolkodok rajta, hogy kávét kéne innom.. de amugyse ízlik, és nem fogok a kávétól függeni. 😊 addig jó, még nem szokik rá az ember.
Ott leszel az ACTA elleni tüntetésen, hogy ezek után is szabadon, megfigyelés nélkül netezhessél?
Ott leszel az ACTA elleni tüntetésen, hogy ezek után is szabadon, megfigyelés nélkül netezhessél?
Nem játszok semmilyen hangszeren, de amit Szabó Ádám mûvel, az nagyon tetszik, fõleg ez a száma, én is megtanulnék vele játszani, ha lenne min, és lenne mibõl.
Ittál már a legújabb piros alapú meggyes bomba energiaitalból?
Ittál már a legújabb piros alapú meggyes bomba energiaitalból?
Talán lehet, hogy nem tudom. Nézd meg neten. Igen, nyitva.
A foci EB-t vagy az Olimpiát követni fogod?
A foci EB-t vagy az Olimpiát követni fogod?
Dum spiro, spero.
Nekem tetszik, utánajárok, hogy hogyen lehetne megvalósítani. 😊 , de én a bannercserének is örülnék, majd össze dobok egyet.. Van nekem olyan gif animátorom, amit az olyan egyszerû embereknek találtak ki, mint én.. 😄 de a sz.rból is lehet várat építeni.. 😄
Szerinted még nyitva van az albertirsa posta, vagy már 2-kor bezárt? :/
..valamelyik napon 4-ig van nyitva, remélem péntek is közéjük tartozik.. 😄
Szerinted még nyitva van az albertirsa posta, vagy már 2-kor bezárt? :/
..valamelyik napon 4-ig van nyitva, remélem péntek is közéjük tartozik.. 😄
Nincs.
Szerinted nem nézne ki jobban, ha a háttérkép jobban látszódna a topikban? Mondjuk így: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1181239673
Szerinted nem nézne ki jobban, ha a háttérkép jobban látszódna a topikban? Mondjuk így: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1181239673
★★★★★
Is-is.
Csaj miatt április elején, közepén, és az elött visszaszoktam, elötte heti 1 doboz se kelett, azóta múlt hét végén szívtam el egy doboz cigit, a buliban, vasárnap reggel óta nem is gyújtottam rá.. 😊
Van karórád?
Ha igen, digitális, vagy analóg?
Csaj miatt április elején, közepén, és az elött visszaszoktam, elötte heti 1 doboz se kelett, azóta múlt hét végén szívtam el egy doboz cigit, a buliban, vasárnap reggel óta nem is gyújtottam rá.. 😊
Van karórád?
Ha igen, digitális, vagy analóg?
Persze, de csak a külvárosi részében.
Dohányzol?
Dohányzol?
★★★★★
Középosztályból. Annak is inkább az alja.
Laknál New Yorkban, vagy az túl nagy neked?
Laknál New Yorkban, vagy az túl nagy neked?
Dum spiro, spero.
Általánosban igen, de középsuliban csak 9.-ben mentünk, mert elég durván sikerült és azt mondták a tanárok nem vállalnak több ilyent. xD
Mennyire gazdag vagy szegény családból származol?
Mennyire gazdag vagy szegény családból származol?
★★★★★
Fogalmam sincs. Majd kitalálok valamit.
A suliban minden évben jártatok kirándulni? Több napra is?
A suliban minden évben jártatok kirándulni? Több napra is?
Dum spiro, spero.
a részegekre😄 (egyébként igen, pár fûfélére- ez virágkötõként pont vicces😄)
mi szeretnél lenni, ha megtehetnéd?
mi szeretnél lenni, ha megtehetnéd?
Nem láttam, de megnézem 😄
/tipp: miért nem a legaljára kerülnek az újak?😄/
#58791: némelyiket
Ha gyereket terveztek lányt, vagy fiút szeretnél? 😊
/tipp: miért nem a legaljára kerülnek az újak?😄/
#58791: némelyiket
Ha gyereket terveztek lányt, vagy fiút szeretnél? 😊
nem beszélem. magyar és angol, több nyelvet nem. ill buliból tanultam kínait is😄 pár hétig.
érdekesnek tartod a városi legendákat?
érdekesnek tartod a városi legendákat?
System Of a down?
Igen, van pár száma, ami tetszik, amelett, hogy a disco-s zenéket szeretem, az melett tetszik pár rock típusú muzsika is.
Kedvenc a Hypnotize, és a Chop Suey, Toxicity se rossz. Tudom, régi, de jó. 😊
Tõlük a kedvenc klippem. 😊
Lenne olyan párod, aki mással csókolózik?(Tv mûsor forgatás..)
Igen, van pár száma, ami tetszik, amelett, hogy a disco-s zenéket szeretem, az melett tetszik pár rock típusú muzsika is.
Kedvenc a Hypnotize, és a Chop Suey, Toxicity se rossz. Tudom, régi, de jó. 😊
Tõlük a kedvenc klippem. 😊
Lenne olyan párod, aki mással csókolózik?(Tv mûsor forgatás..)
Néztem most az Rtl-en a gyanú árnyékábant, bár nem hiszek benne, hogy igazak a történetek, de izgalmas, leköt, és más mûsor épp nincs 7-tõl..
Egyébként igen, nézek, ha arra gondolsz, nem az ilyen agymosó mûsorokat kedvelem.. (1-2-t kivéve.. 😄 )
Hány ablak van a szobádban?
Egyébként igen, nézek, ha arra gondolsz, nem az ilyen agymosó mûsorokat kedvelem.. (1-2-t kivéve.. 😄 )
Hány ablak van a szobádban?
Kedvenc ebédem? 😊
Szeretem a túró gombócot, sok tejföllel, és annál több cukorral, milánóit, és szeretem a rántott gombát is.. 😊 Stb stb.. Sok van.
Úgy döntöttem, hogy holnap reggelire, és ebédre sárgadinnyét eszek, ma vettem, megláttam, mivel amugyis szeretem, vettem egyet, és egyszerre bõven elég egy fél adag.
Nem baj, hogy "beleszóltam" a beszélgetésetekbe? 😊
Szeretem a túró gombócot, sok tejföllel, és annál több cukorral, milánóit, és szeretem a rántott gombát is.. 😊 Stb stb.. Sok van.
Úgy döntöttem, hogy holnap reggelire, és ebédre sárgadinnyét eszek, ma vettem, megláttam, mivel amugyis szeretem, vettem egyet, és egyszerre bõven elég egy fél adag.
Nem baj, hogy "beleszóltam" a beszélgetésetekbe? 😊
annyira nem foglalkozom ezzel, csak amennyit suliban tanultunk. ha kell valami, eleve bátyáim megoldják.
tudsz programozni?😊
tudsz programozni?😊
szülinapokat.. nem baj ha nem az enyém, csak szervezzenek valami jó bulit😄
Milyen az idõ felétek?
Milyen az idõ felétek?
biológia, kémia, növénytan, angol, infó. amit utáltam az a föci, töri, géprajz, meg még pár dolog.
melyik ünnepet szereted legjobban?
melyik ünnepet szereted legjobban?
nem kóstoltam, nálunk manhattan burger van, mcdonaldsba pedig rég voltam. inkább sajtburgert eszek😄 kfc kaják finomak, de erõsek. abból nekem bõven elég 2 falat is.
kielégítõ választ adtam?😄
kielégítõ választ adtam?😄
..nagyon úgy néz ki.. 😄
Kóstoltad már a McDonalds "hazai ízek" nevû, limitált kiadású hamburgereit?
Hogy ízlett?
Nah és mit szólsz a KFC Mega Pocketjéhez, vagy a BK Angust XT-jéhez? 😊
Kóstoltad már a McDonalds "hazai ízek" nevû, limitált kiadású hamburgereit?
Hogy ízlett?
Nah és mit szólsz a KFC Mega Pocketjéhez, vagy a BK Angust XT-jéhez? 😊
majmokat kivéve az emlõs állatokat kedvelem. kutya, macsek, tengeri malac elõnyt élvez.
szereted a fejtörõket?
szereted a fejtörõket?
Ilyen kisebb túrákat mindig csinálok, mivel itt lakok most a Lõvérek mellett, egész napos vagy hosszabb túrán viszont már régen nem voltam.
Melyik a kedvenc állatod?
Melyik a kedvenc állatod?
★★★★★