Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ausztria és Szlovákia, ja és Szlovénia.. szóval igazából még nem, if u know what i mean..<#ravasz1>#ravasz1>
Este/nappal használod többet a netet?
Este/nappal használod többet a netet?
állítólag vicces vagyok és kurvajó a szövegem, humorérzékem is van bõven, habár néha furcsa😄
Mennyire vagy lusta 0-10-ig? 😊
Mennyire vagy lusta 0-10-ig? 😊
kezdetben HTML segítségekre volt szükségem, és regeltem hogy tudjak kérdezni 😊
Milyen a hangulatod?
Milyen a hangulatod?
Amit találtam most 8 darab új számot, azok közül ez tetszik a legjobban. 😊 <3
Mit bántál meg a legjobban mostanában?
(Én pl. nagyon bánom, hogy nem tudtam meg elöbb, hogy ma lesz a bravó ottó díj átadó gála.. :/ Minden körülmény adott lett volna. :/ Nagyon bánom. 😞 )
Mit bántál meg a legjobban mostanában?
(Én pl. nagyon bánom, hogy nem tudtam meg elöbb, hogy ma lesz a bravó ottó díj átadó gála.. :/ Minden körülmény adott lett volna. :/ Nagyon bánom. 😞 )
még mindig az odaát, mentalista, dr house, mindent, ami nem brazil, meg mexikói vacak
gyümölcsös sört szereted?
gyümölcsös sört szereted?
Nem, még egyszer sem voltam... miniszterielnöki választáson, avagy, ha annak a pártjára érted..
Mikor van a szülinapod?
Mikor van a szülinapod?
Hát én szakadok rajta! 😄
Sportolsz valamit?
Sportolsz valamit?
★★★★★
Hogyne ismerném. 😊
Egyik srác, aki benne focizik pl az unokatesóm.. Rokon, de ismerek pár ismerõst is, névrõl is, és láttam is már.
Neked tetszik? 😊
Egyik srác, aki benne focizik pl az unokatesóm.. Rokon, de ismerek pár ismerõst is, névrõl is, és láttam is már.
Neked tetszik? 😊
Most egyik sem. Touchpad! 😊
Ismered ezt a dalt? 😄
Ismered ezt a dalt? 😄
★★★★★
Tegnap, és napi szinten azzal járok be dolgozni, lehet még ma is megyek fel Pestre bulizni, de látok rá kb 30%-ot.. :/
Optikai, vagy golyós egér?
hát én már teljesen kiábrándultam a netes ismerkedésbõl, csak is személyesen
mikor ültél vonaton?
mikor ültél vonaton?
★★★★★
A bodza virága az tényleg fehér, de a termése az ilyen piros bogyókból áll. Biztos láttál már olyant is, szerintem azzal színezik.
Bodza szörpöt szereted?(amit a virágból csinálnak)
Bodza szörpöt szereted?(amit a virágból csinálnak)
★★★★★
Nem.
Valaki magyarázza már el nekem. 😄 hogy a Piroska gyümölcsszörpere, most éppen a szamócára miért van az ráírva, hogy mesterséges színezék nélkül, ezért bodzalével van színezve, ez fel is van tüntetve, na de a bodza az fehér, a szörp pedig piros..
Hogy is van ez? 😄
Valaki magyarázza már el nekem. 😄 hogy a Piroska gyümölcsszörpere, most éppen a szamócára miért van az ráírva, hogy mesterséges színezék nélkül, ezért bodzalével van színezve, ez fel is van tüntetve, na de a bodza az fehér, a szörp pedig piros..
Hogy is van ez? 😄
persze, ki más választotta volna? 😄
szoktál chatelni?
szoktál chatelni?
★★★★★
az sincs, de nekem van egy tetkóm a hátamon
hány éves korodban használtad elõször a netet?
hány éves korodban használtad elõször a netet?
★★★★★