Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tartotok otthon "haszon" állatot?(sertés, stb.)
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Melyik a kedvenc évszakod?
A heavy cost. I pay it gladly.
Te mire tudsz nagyon megharagudni?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
kecskehúst szeressük? 😄
Hány könyved van otthon?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Gyors az autód?
Szereted a sebességet?
★★★★★
egy férfi legyen szõrõs vagy szõrtelen?
neked?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Neked?
kedvenc sütid?
Dum spiro, spero.
darázs/méh/lódarázs mikor csípte meg a hab testedet utoljára?
Dum spiro, spero.
Felétek vannak még ilyen II. világháborús légi riadós szirénák vagy már szétszerelték õket?
★★★★★
61207: Mivel zsoltioregon is az én regem ezért nekem privizz...
Mikor van a szülinapod?
Melyik a legjobb kávé?
★★★★★
#61204: Az már tegnap volt... 😄
Éberen vagy mélyen alszol?
könnyen felkelsz az ágyból?
★★★★★
#61111:Mert én töröltem ki, hátha a benne lévõ weboldal jelez be a chrome-nak. de mostmár mind1, mert a kódot nem mentettem el, így ha nem találom meg, vagy zsoltioregont nem kérdezem meg, hogy honnan szerezte a kódot, akkor többé nem lessz "hány ember nézi most a topikot".. :/
Van szúnyogháló az ablakotokon, amit esténként ki szoktál nyitni?(..vagy valami más okból?)
bírod ezt a meleget?
★★★★★
elõzõ kérdésre a válasz: sokféle van de régen sláger volt a krumplipüré,rántott hússal (húst kiteríted,rá sonka vagy felvágott, bele õszibarack), vagy fokhagyma krémmel bekenni a húst, a lényeg ne legyen " nyers " 😄
most haragszol?
"The trees move. Do you not see it?"
Mi a kedvenc kajád?
és "rendes kaját" (nem sütit) szoktál sütni/fõzni?
Mikor csinálsz legközelebb túrótortát, és hol lehet kunyerálni? 😄
te?
Szoktál sütni? (Sütit. <#vigyor3>#vigyor3>)
szoktál eredeti nyelven filmeket/sorozatokat nézni?
Ha gyereked lesz, tervezel leszokni?
webcomic-okat olvasol?
(Ennek ellenére a nagy szerelmem is dohányzik, illetve megállapítható, hogy a dohányzó csajokat vonzom...)
Te dohányzol?
Amúgy, változó. Alapból szeretek este fent lenni, de mivel "nincs aki szórakoztasson", így általában az alvás mellett döntök. (Most még lekötnek, de ki tudja, hogy meddig... 😄)
És Te?
éjszakai lény vagy?
Meddig tervezel fent maradni?