Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt már rohamod?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
szerinted?
Mi az a 3 dolog,amirõl nem illik kérdezni egy embert?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
neked mi errõl a véleményed?
★★★★★
te az elsõ világháborút?
★★★★★
miért pont azt?
Ellen tudsz állni a reklámoknak?
★★★★★
Legszebb híd BP-n?
Dum spiro, spero.
Te utaztál már Budapesten a BKV hajóján? Milyen?
(szerinted ez hozzájárulhat a bevétel növekedéséhez?)
te már 4 évesen tudtad,hogy nem a gólya hozott? :D egyébként tényleg nem, hanem a postás :P
jerryvel mindig szimpatizáltam
hány évesen "világosodtál fel" szexuálisan?
Dum spiro, spero.
láttál mostanában hullócsillagot?
★★★★★
És ki volt a kedvenc mesehõsöd?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ki volt a kõkorszaki szaki?
voltál-e katona és ha igen, akkor mi a véleményed/tapasztalatod?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
voltál már vadászni? szívesen elmennél?
Dum spiro, spero.
★★★★★
Kérdezz!
A heavy cost. I pay it gladly.
Felvágtam , megkóstoltam és akkor jött a bombameglepetés! Brutálisan finom ízvilágot kaptam , a pálinkát nem is lehetett érezni vagy ha igen akkor a többi összetevõ nagyon szépen korrigálta :) Szóval finom lett.
tetszik? :D
Volt aki józan maradt a torta után?
mit kaptam amitõl boldog lettem? inkább boldog és egyben meglepõ volt mert bizony nem számítottam rá
születésnapomra havertól egy pálinkás,szilvás tortát :D
képet mutassak?
Mit kaptál legutóbb ajándékba?
★★★★★
megmondom ez összesen mennyi?
Hány évet jártál összesen suliba?
kedvenc sportágad?
Dum spiro, spero.
Jól mondom?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
kedvenc idegen nyelved (nem hasznosságra, hanem, hogy tetszésre tetszik nekd) nekem a spanyol és a perzsa
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
És ti?
Tartotok otthon "haszon" állatot?(sertés, stb.)
Melyik a kedvenc évszakod?
Te mire tudsz nagyon megharagudni?
kecskehúst szeressük? :D
Hány könyved van otthon?
Gyors az autód?
Szereted a sebességet?
★★★★★