Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légpuskával vadásztál már patkányra?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Sok az egér nálatok?
★★★★★
Az egy dolog.. 😄 😄
Én sem tudom.. 😄 de egy valódi állat a tarajos sül. nagyon régen, mikor punk formára zselével befixált hajjal mentem be a suliba, oszttársam szólalt, meg hogy: "Mi van veled tarajos sül?" 😄 xD aztán azóta az email címemben is szerepel a sül. 😊
Szúrt már meg/harapott már meg sün?
#61372: A bagoly egy éjszakai ragadozó madár fajta, amely szemöldökkel és rendkívül éles hallással rendelkezik.
Mi az a sül? 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
Lenne még egy két hozzászólásom az alábbi témához(hiteles cucc), de nem teszem, mertha én nem állom meg, akkor más sem, parasztgyerek meg nem leszek, hogy a sajátom után meg törölgetem a többit. 😊
Miért nem hagytok engem is hozzászólni? 😄
(állandóan villog a sárga felírat.. 😊 ) /Új Hsz. /
Utaztál már repülõn?
★★★★★
Szedsz valamilyen gyógyszert?
Mi az bagoly?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
öltél már disznót, vagy kutát vagy macskát?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Nemzetközi buszjegy Stuttgartba kb 40000 oda-vissza
az sok vagy kevés?
Kérdés: #61366
Kérdés lent
Szerinted vannak, akik csak szeretnék égni látni a világot?
Lehet szépen is mondani: vannak vesztesek, akik rosszul sakkoztak.
Nem rugdosom a "dögöt" mert nekem aztán tökmind1 hány embert raknak utcára.
Anno mikor albiba mentem 40000 volt az albi és 40000 egy akkora lakás törlesztõje. Itt az átlag embernek leesik: ÁTVERÉS a LAKÁSHITEL.
Miért fáj az embereknek az igazság?
Miért bunkó az, aki az önsajnáltatásra immúnis és kisebb az empátiája az átlagnál?
Ha az amcsik nem szállnak be, Hitler nyerte volna a világháborút?
bocsi, hogy félbeszakítom a topikromboló párbeszédeteket
Dum spiro, spero.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Néhány ember sajnos nem tehet róla, hogy ekkora paraszt köcsög emberek ülnek a bõrfotelban fent.. hogy emelik a svájci frankot pl, és úgy szopatnak mindenkit, ahogy tudnak. Ne sértegess másokat. Nekem nincs ilyen gondom, épp a napokban teszek róla, hogy ne is legyen a jövõben.. de akinek sajnos vannak ilyen gondjai, annak csak még egy lapáttal teszel a "jókedvére", és ez köcsögség szerintem.
szakállad van-e?
"The trees move. Do you not see it?"
neked?
Mennyi aranyunk lesz az olimpián?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
amúgy tippem sincs, nem járok mérõedénnyel slagolni
te? <#bohoc>#bohoc>
Hány liter lehett kb a legtöbb amit higyáltál?
Létezik olyan,hogy az égvilágon minden ismerõsöm haragszik rám anélkül,hogy ártottam volna nekik?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
te?
írsz másik fórumra is ezen kívül?
te?
mióta használod sg fórumot?
neked van másik reged?
mi volt az elõzõ reged? 😄
Hiszel nekem?
ez az elsõ reged sg-n?
...
annak számít ?
te? (nem vagyok ma valami túl kreatív)
télen szoktál sportolni?
( egyébként én itthon crt-t használok mert még jó így nem fogom kidobni) , munkahelyen meg lcd van 😄
tudsz úszni?
nyaraltál idén vagy otthon döglés?
akkor veszek csak LCD, ha ezek meghalnak
minek vegyek hamarabb LCD, ha egy rakás szar?
és CRT TV-t?
használ valaki még crt monitort?
A Guile's Theme szerinted is mindenhez passzol? 😄
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI