Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, de megtanulnék.

Mi volt a reggeli?

★★★★★

Fresh Duke
Ha gép elõtt ülök, akkor általában igen. (Kivéve, ha filmet nézek / játszok (bár néha ott is szól zene), vagy amikor kifejezetten csendre vágyok.)

Tudsz zongorázni? (És ha nem, szívesen megtanulnál?)

A heavy cost. I pay it gladly.

immovable
Igen.

Gyakran hallgatsz zenét?
Fresh Duke
Nem tudom, és nem is akarom megtudni, túl sokat... 😄

Szerepeltél már a TV-ben?

ezeket nem, inkább magyar oldalakat

egy nap mennyit netezel?

★★★★★

Calver
inkább az ellentéte, ha normálisan tudok aludni, nem is vagyok képes rá.
(ha az ember szembehugyozza a saját alvási ciklusát, akkor blablabla tudományos hablaty... szóval úgy már egyszer sikerült +15 kg-t felkapni, ami aztán ugyanúgy el is tûnt)

cracked, tvtropes, vagy egyéb "idõrabló" oldalakat szoktál olvasgatni?

"The trees move. Do you not see it?"

immovable
Régebben olvastam, ma már nem jellemzõ.

El vagy hízva?
Calver
wow, ez aztán jól megfogalmazott kérdés lett... szóval magyar írók könyveit, na.

Calver
szoktam túlzás, de volt már rá példa (Max Brooks agymenései), utóbbi idõben alig olvastam bármi könyvet is

magyar írókat szoktál olvasni? (Rejtõ Jenõ pl)

immovable
Clive Barker; R.A. Salvatore; J.R.R. Tolkien, J.K. Rowling

Szoktál idegen nyelven regényeket olvasni?
Calver
enyhe telet igen, amikor lefagy a kezem füstölés közben, azt már nem csípem

kedvenc íród?

Calver
Family Guy akár, vagy elõbb linkeltem Robot Chicken jelenetet, vagy egyik legjobb szerintem Drawn Together... South Park-ot meg úgy is mindenki ismeri. magyarhonban Comedy Central szokta talán adni õket leginkább.

immovable
Ja, értem. Nem nem nézek ilyet, de biztos jó.

Szereted a telet?
Büdös Bohóc
family guy (?)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

immovable
Nem tudom.

Mondasz rá példákat?
Calver
realitás talaján maradva: Ford-okat csípem... Mondeo mondjuk? Scorpio meg Sierra már eltûnt.

csíped a felnõtteknek szóló animációs sorozatokat?

immovable
Egy BMW X6-ot. Nagyon tetszik és teljesen használható napi szinten. Valami jó dízellel. Ha kisebb kategóriában gondolkodunk akkor egy Ford S-max, vagy egy Skoda Octavia kombi. Mind fasza extrásan persze. 😊

Te?
pxxl
igen. ráadásul céges kiránduláson. a csattanó a végén az volt (részletekre emlékszem csak), hogy a budapesti vidámpark wc-jében meg akartam húzni a titkárnõt, õ is akarta, de aztán mégsem lett semmi, pedig egész jól haladtunk, már majdnem dokkoltam... 😄

milyen autót vennél, ha az ár nem számít? (emberi léptékkel, mindennapi használatra, nem többszáz millós bugatti pl)

All hail the double x!

Calver
javítás: a legjobb az volt, amikor ennek megnézése után JATE Klubban rohangáltam seggrészegen és "CAPTAIN PLANET!" <#idiota>

Calver
párszor, legjobb jelenet talán az volt, amikor bölcs magyarázás és komoly gesztikuláció közben felemelt ujjal (ez-e) minden bevezetõ nélkül eldõltem elõre mint egy zsák... mai napig ott a heg az államon, de még belülrõl is kurvaviccesnek hatott <#idiota>

te?

Büdös Bohóc
Ittam, valami gecidurva baze, hígítottam kb 2 centet talán egy 3 decis pohárban málnával, rá 3 percre dõltem jobbra-balra.

Ütötted már ki magad seggrészegre? És ha igen, valami vicces történet? 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Calver
már pár éve nem igazán (értsd: utóbbi 2 évben pl egy kortyot sem) iszom alkoholt, elõtte csíptem a jó házi mézespálinkát, de a sima medvefingató házipáleszt akkor sem

abszintot ittál-e már, és ha igen bejött-e?

georgesmatyas
régebben jobban szerettem. mostanában már csak télen iszok nyáron nem, vagy csak 3dl pálesz 2 dl roston korsóból szívószállal.

Te?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Ic3 m4n
ha megegyezik az idõtartam, akkor vonat nekem is

házipáleszt szereted e?

Calver
vonat. szeretek sokat inni, és egy 1,5-2 órás buszút végére olyan vagyok, mint egy kuporgó kutya ennek hála.

nálad?

Fresh Duke
Szerintem jobb, ha külön van választva, mert ha valami félresikerül, akkor csak a konyha szenvedi meg. 😄 (Például valami odaég, és az "illata" eláraszt mindent.) Ha konyha és étkezõ egybekötve, az még oké.

Vonat vagy busz, melyiket szereted jobban? (Tegyük fel, hogy mennél valahova, és a jegyárak, illetve az utazás idõtartama megegyezne.)

Calver
csípem, most is épp azt eszek, amikor írtam a kérdést, akkor fõztem hozzá épp tésztát (és szaunáztam ennek hála a konyhában), onnan jött 😊

sima, különválasztott, vagy "amerikai" konyha (lakótérrel egybenyitott), melyiket preferálod?

Fresh Duke
Imádom, a "nem édes" kaják között az elsõ. 😊

És Te?

OFF1: Ez igaz. Én is szerettem a Dualt, de azzal nem lehetett megélni... 😄
OFF2: Na, a padlásnál nincs jobb. Nekem Nagyapámnál a pincét kellett segítenem kirámolni, illetve egy hûtõládát kihozni. 😄 Azért az se volt kutya. 😄

Calver
OFF: JA multit én is sokat toltam, kár h valami kurva kiegyensúlyozatlan :C (über vörös stílus üti mind noobsticket mind picsafüst két kardot, pedig utóbbit imádtam mindig is)

remélem nem sokáig, már kezdem rohadtul unni h ülök és csöpög a pólóm. (mondjuk padláson 50+°C fokban kábelezést nem hiszem idén valami is felülmúlja)

bolognai spagettit szereted?

Fresh Duke
Heroes of Might and Magic 3, az örök kedvenc. 😊
Aztán San Andreas Multi Playerrel szoktam játszogatni, régebben a Jedi Academyvel is multiztam. Illetve, az Age of Empires 2-t is szeretem. (És ez jól mutatja, hogy kb mindenevõ vagyok a stílusok terén. 😄 (Még akkor is, ha nem minden stílust soroltam fel.))

Szerinted meddig marad ez a meleg?

Calver
szokásom, most is Kingdoms of Amalur-ral szórakozok

mik a favoritjaid? (avagy amit elõ-elõveszel)

Fresh Duke
Igen, van pár játék, amit elõ-elõveszek.

Te?

Calver
tudok, bár... ki nem tud? nem egy olyan hatalmas varázslat.

szoktál játszani gépen?

Fresh Duke
Még nem. Nem igazán vagyok oda a szerencsejátékért.

Tudsz kötelet mászni?

Ic3 m4n
valamennyire.. régen jobban ment, most póker inkább, ha már a kártyajátékot szóbahoztad

voltál már kaszinóban?

Calver
tudok, bár nem tartozik kedvenc játékaim közé... akkor már inkább valami kártyajáték

te?

Fresh Duke
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudsz sakkozni?

Calver

Calver
allergiás semmire nem vagyok, de tök-, kel- és egyéb ilyen fõzelékeket tiszta szívembõl gyûlölöm. (ellenben pl borsófõzeléket imádom)

Malkovich?

Fresh Duke
Pár éve még teljes mértékben megvetettem minden alkoholt. Most már úgy vagyok vele, hogy továbbra se szeretem (meg ne kövezzetek 😄), de megfelelõ társasággal azért hajlandó vagyok meginni 1-1 sört. Eleinte nem szerettem, most már azért elmegy. 😊
(Most már olyan kaját se tudnék mondani, amit nem eszek meg, mert "nem szeretem".)

De ha már szóba került, milyen ételt nem eszel meg? Esetleg valamire allergiás vagy?

videobaby
sör. azóta is utálom. azzal egyenértékû volt valami rémes lötty a gyógyszertárból. jó rég volt, valamenyik köptetõ hatású granulátum.

szereted a sört?

Fresh Duke
Meggymártást 3 púpos evõkanál cukorral, pacalt, másra nagyon nem emlékszem, szerencsére. 😄

És mi volt a legextrémebb dolog, amit ittál?

videobaby
szerintem kukacos szilva. én lettem beteg, mikor megláttam, hogy lakják, és bele haraptam😄

te mi extrémet ettél?

Fresh Duke
Szívesen, vevõ vagyok az új dolgokra. 😄

Mi volt a legbetegebb dolog, amit megettél? (Értem ezalatt: pénzérme, legó, 10 éve megromlott valami, stb.)

Calver
de még mennyire!

te?

Attól függ milyen szempontból nézzük, szerintem lehetnék sikeresebb is, de van még idõm javítani. 😊

Szörfözést kipróbálnád?

★★★★★

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
biztos nem jól központoztam, györgymátyás nickeltakaró pingálmánya bagoly-e

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

highlander15
Viccelsz?Hozzátartozik a mindennapjaimhoz.

Sikeres vagy az életben?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

videobaby
legfeljebb bakot lövök😄
nem voltam, többnyire itthon lustultam.

szoktál bakot lõni?

georgesmatyas
mesterségem a hálál. imádok lövldözni.
ha leugrasz mejd lövöldözünk meg miden 😄

voltál hétvégén bugyirázós buliban?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC