Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy minden nap ezzel fogsz szórakozni,hogy váltogatod a lap stílusát?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
#62139:Ha majd ezután másik skin lesz, esetleg az útodom visszaállítja az eredetit, szerintem pont ezt a skint fogjátok akkor hiányolni.. 😉 😄
Izgalmasak, nekem tetszenek, bár mások azt mondják, hogy van néhány olyan gyerek, aki ha ilyen játékokon, vagy melett nõ fel, akkor nagyobb az esélye, hogy a valódi életben is lövöldözni fog.. :/
Én is sokat játszottam ilyennel, apám mindig megtiltotta, de a gépen mindig elrejtettem a játék mappáját, soha nem a PF-be(program files) telepítettem, esetleg, miután aznap kijátszottam vele magam, töröltem, másnap megint telepítettem.. 😄 de rám ez nem igaz, így 24 évesen, hogy lövöldöznék, vagy ilyen gondolataim támadnának..
Nah, és milyen a fehér betûszín?
(De fura lett a privát|galéria|válasz|#XXXXX betûtípusa. Abszolut nem illik a skin stílusába. Állandóan találgatunk, mi? 😄 )
mi a véleményed a lövöldözõs játékokról?
Dum spiro, spero.
éjfélt miért hívják az éjnek a felének?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
#62135 igen utálom a hétfõt, mert megint elment egy hét
van kedvenc "vicces" oldalad, amit gyakran nézel?
off: nem a te képernyõddel van a baj, szürke háttéren emlékeim szerint elég kevés szín "mûködik" - narancssárga pl, de az már van is hsz "fejlécében"
szeretsz nyaralni?
"The trees move. Do you not see it?"
mondjuk a háttere lehetne sötétebb, vagy a szöveg, de lehet csak az én képernyõmmel van a baj, majd a HG eldönti 😊 fejlécben válasSz
ha olvashatatlan akkor honnan derítetted ki a kérdést? (poén)
a szöveg színe milyen színû legyen?
csak szerintem olvashatatlan és szemrontó a szürke alapon zöld szöveg?
ha színösszeállítások kellenének
jdownloader-t használsz?
A lámpátok(szoba, konyha világítás) kapcsolója alatt/mellett van dugalj? 😊
lángoló bográcsot láttál már? (mármint emberi balfaszság okán lángra kapót)
Ingyenes fájlmegosztokról töltök le zenéket.
(Zippyshare, 4shared, stb..)
Csak is zenéket. Nagyon ritkán programokat is. Filmet még nem töltöttem le.
Milyen lehet egy lyukasbogrács?
Egy bográcsnak mi értelme, ha lyukas? 😄
happy endes filmeket nem szeretem, amiben már az elején megmondom hogy ez gonosz, ez összejön ezzel, és ezlesz a vége.. legyen fordulatos, lekössön a sztori..
milyen torrentklienst használsz? (verziószám?)
off: nem lehetek az alreged, te szereted Batman-t <#gonosz1>#gonosz1>
favorit mûfajod filmek/sorozatok terén? (vótmá de megválaszolatlanul)
A Balatonnál igen, a Balatonban nem. Egyszer belenéztem a stégrõl, egyszer meg kb 30 méterre ping-pongoztam a parttól.
Szeretsz úszni?
A heavy cost. I pay it gladly.
voltál idén a Balatonnál?
★★★★★
neked?
szerinted is? 😄
★★★★★
Éjfélig szerinted még hány hsz lesz ebben a topicban? 😊
legutóbbi sorozatepizód amit láttál?
Hány rekesz és/vagy polc van a ruhásszekrényedben, a ruháid számára?
ha felmész facebookra mit nézel meg elsõnek?
★★★★★
50-es eredetileg is. 😊
már 4 éve megvan. 😊 vagyis 2001-ben vásárolta papám, de 8-ben nekem adta, a 20. szülinapomra, és 1x-2x kikormolom, és satúfékkel csikorogtatom a gumikat lendületben, de azért vigyázok rá. 😊
Mióta tiltották le Facebookról a napiszar.com-ot?
Szeretsz motorozni?
★★★★★
Ebben viszont nem szeretem a változatosságot. Megvagyok én ezzel is.
A másik, hogy amennyi napot elvesz egy új oprendszer kiismerése, cuccok újratelepítése, az ez alatt eltelt idõk.. nem éri meg nekem a bajlódás. :/
Gondolkoztál már azon, hogy egy 50-es papírokkal rendelkezõ motoron, ha látszik, hogy kb 120ccm.. 😄 , akkor a rendõr miért nem büntet, hamis forgalmiért?(esetleg miért nem küldi el egy kivizsgálásra a gépet?)
Te?
★★★★★
Most nézem, #62081 elkerülte a figyelmem: Igen, többször is. 😊
Milyen oprendszert használsz?
mivel töltötted idén húsvét elõtt a nagypénteki napot?
★★★★★
#62099:
Ennek szentelném az életem, az elektronikának. 😊 (hogy válaszoljak is)
Szoktad használni a "válasz" gombot?
/lusta vagyok megnézni minden hsz-odat xD /
csúfoltak az iskolában?
★★★★★
Most egy cél álom áll a szemeim elött.
Legyen egy cégem(bár m.o. lehet, hogy nem fog sikerülni, (vége a politikának)) és olyan dologgal foglalkozzak, amihez értek. Épp most egy mobil töltõt fejlesztek ki, úgy vagyok vele, minden nagy cégvezetõ góré onnan kezdte, ahonnan most én. Belefektettem egy kisebb összeget ebbe, és mivel értek hozzá, ha sikerülnek a tesztek(eddig igen jól alakulnak a dolgok), és fogom tudni garantálni(garancia), hogy garantáltan üzembiztos, akkor esélyes, hogy megveszik, és ha annyi haszonnal, amennyivel én szeretném, akkor gondolkozhatok tizenvalahány darab elõállításán. 😊 mégtöbb, mégtöbb. 😊 (megjegyzem, nem anyu, apu pénzével játszadozok, és erre büszke vagyok =) )
UI: Az SMD egy kategória(nem tudom hogy megfogalmazni)felületszerelt, a legújabb lekicsinyített technológia, az SMD alkatrészek fele annyi helyen elférnek, mint a "furatszereltek". a 30 ohm az értéke, 1206 pedig a mérete, (amirõl fent beszéltem) a mobiltöltõhöz veszek majd. Bõvebben méghoszabb.. 😄
Várod már a Barátok Közt-et?
mármint vannak vágyaim és céljaim, melyeket többnyire kitartóan hajtom is (pl. 5 éve focizom, nem vagyok valami tehetséges srác, de mégis megyek és csinálom, nem adom fel), de hogy egész életemben csak egyetlen dologért feláldozzak mindent... hát nem tudom, szerintem nem.
szerintem maradhat még ez a kérdés, hátha más is akar rá válaszolni 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Pl: A "V, Mint Vérbosszú"-ban V az életét áldozta egy célért, egy eszméért, hogy megdöntse a kormányt. Vagy vehetjük a Batman filmeket, ahol Bruce azzal tölti a mindennapjait, hogy a sötétbe burkolózva rendet akar tenni a városában.
Mindkettõ elég nagy elhivatottság, az önfeláldozás is, és a sötétség elfogadása is.
De lehetne valami valószerûbb példa is, mondjuk hogy arra szenteled az életed, hogy valakit próbálsz jó útra téríteni; esetleg mondjuk a papi elhivatottság. Szóval, valami olyasmire gondoltam, ami magának a mûvelõnek nem jár konkrét haszonnal, sokkal inkább másoknak. (És most jön az, hogy az elõzõ kérdésembõl ez nagyon nem jött le, szóval bocsánat. 😄)
Én azt hiszem igen.
És akkor a kérdés ismétlem.
te? (amúgy konkrétabban fejtsd ki, mert nem teljesen világos h mire gondolsz. szvsz)
Te képes lennél egy eszmének szentelni az életed?
úgy-ahogy, nem, igen
te?
Amúgy vicces, az elõzõ kérdésedre válasznak pont azt akartam írni, amit Rooney írt. 😄
A franciát szereted? (A nyelvet / krémest / csókot.)