Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen telót tervezel venni a (közel)jövõben?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
te?
"The trees move. Do you not see it?"
neked kellene iphone?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
milyen mobilt használsz?
te?
te?
Milyen telefonszolgáltatót használsz?
A heavy cost. I pay it gladly.
te?
SWAT 4 se rossz, de azt multin keresztül is meguntam, bár lehet, hogy még egyszer felrakom. 😊
Ha rossz a hangulatod, van, amikor akkor is használsz mosolygós smiley jeleket?
neked?
Melyik a kedvenc számítógépes játékod?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
minek tartod magad inkább, optimista, realista vagy pesszimista?
És te?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Hiszel a házasságban?
Te házas vagy/házasodnál?
kedveled a "régi stílusú" CRPG-ket? (Baldur's Gate trilógia, IWD 1-2, vagy Fallout, de szigorúan csak elsõ két rész)
Hiszen az életen át tartó hûségben? Van rá Pl.?
vagy nincs?
éltél már valamilyen illegális szerrel?
használd adblock-ot?
Bejelez még erre a topicra a chrome böngészõ 😊
Nekem tûzróka van, azért nem tudom.. :/
nem tudom, nincs számláló... sztem olyan 3-4-5
inkább ilyen idõ, vagy a kánikula (35-36 fok)?
Hány ember nézi most a topikot?
All hail the double x!
neked?
Nah és te a grillezett csirke szívét, és tüdejét, úgy, ahogy van? 😊
szereted a pacalt?
#62141: Mindenkinek más tetszik, más stimmel. Ha ez mindenkinek megfelel, esküszöm, hogy nem nyúlok hozzá. 😊 (nem esküdtem semmire.. 😄 )
Felszoktuk köszönteni egymást, de ajándék nélkül. Családban, és haverok közt is így megy. Szülinapkor jelképes ajándékot is veszünk egymásnak.
Kóstoltad már az új Monster Rehab-ot?
(olyan az íze, mint egy rosszul utánzott cukrozott ice-teának, egyszer meg lehet inni. 😊 )
ti?
neked?
Mikor van a szülinapod?
All hail the double x!
neked?
Milyen a dátum memóriád?
A heavy cost. I pay it gladly.
az normális, hogy már többször gondoltam arra, hogy mi lenne akkor, ha meghalok? mármint az érdekel(t), hogy az ismerõseim, barátaim mit csinálnának, mi lenne a reakciójuk a hír hallatán.
minden nap nem fogja, csak gondolom ameddig szabadságon van 😄
szereted ha lefényképeznek?
★★★★★
Vagy minden nap ezzel fogsz szórakozni,hogy váltogatod a lap stílusát?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
#62139:Ha majd ezután másik skin lesz, esetleg az útodom visszaállítja az eredetit, szerintem pont ezt a skint fogjátok akkor hiányolni.. 😉 😄
Izgalmasak, nekem tetszenek, bár mások azt mondják, hogy van néhány olyan gyerek, aki ha ilyen játékokon, vagy melett nõ fel, akkor nagyobb az esélye, hogy a valódi életben is lövöldözni fog.. :/
Én is sokat játszottam ilyennel, apám mindig megtiltotta, de a gépen mindig elrejtettem a játék mappáját, soha nem a PF-be(program files) telepítettem, esetleg, miután aznap kijátszottam vele magam, töröltem, másnap megint telepítettem.. 😄 de rám ez nem igaz, így 24 évesen, hogy lövöldöznék, vagy ilyen gondolataim támadnának..
Nah, és milyen a fehér betûszín?
(De fura lett a privát|galéria|válasz|#XXXXX betûtípusa. Abszolut nem illik a skin stílusába. Állandóan találgatunk, mi? 😄 )
mi a véleményed a lövöldözõs játékokról?
Dum spiro, spero.
éjfélt miért hívják az éjnek a felének?
#62135 igen utálom a hétfõt, mert megint elment egy hét
van kedvenc "vicces" oldalad, amit gyakran nézel?