Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
én nagyon megszerettem, ha vennék újat, csak iphone-t vennék

milyen telót tervezel venni a (közel)jövõben?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
ha hozzám vágnák elfogadnám, venni nem vennék. van pár hasznos funkciója, de megvagyok nélküle.

te?

"The trees move. Do you not see it?"

rooney8
iphone 3g (nem szeretem mert kurva lassú)

neked kellene iphone?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
régebben használtam, de nem ilyet, hanem vodafone-féle gépbe USB-n csatlakoztatható kütyün jövõ, korlátlan mókát.

milyen mobilt használsz?

rooney8
igen 100mb

te?

Calver
szintúgy

használsz mobilnetet?

t-mobile

te?
Fresh Duke
Valahogy úgy, de én a valóságban is leplezem.

Milyen telefonszolgáltatót használsz?

A heavy cost. I pay it gladly.

rooney8
ha próbálom eltakarni a szomorúságomat, akkor igen

te?

Tarajos Sül
Battlefield 2, felejthetetlen. San andreas-t meguntam, nem mûködik hozzá a multi, de BF2-vel multin játszok, és így nem unalmas.
SWAT 4 se rossz, de azt multin keresztül is meguntam, bár lehet, hogy még egyszer felrakom. 😊

Ha rossz a hangulatod, van, amikor akkor is használsz mosolygós smiley jeleket?
Calver
legnagyobb kedvenc az elsõ Baldur's Gate, mert olyan történettel és karakterekkel rendelkezik, h lassan 15 éves játék létére még a lábujjaimat is megnyalom a gyönyörtõl.

neked?

Magic Boy
Optimistának tartom magamat!

Melyik a kedvenc számítógépes játékod?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Calver
nem, még õszintén szólva együttélést sem tudom mennyire könnyen "tolerálnám". házasságot nem tartom többnek egy papírnál és egy felesleges visszatartó erõnél, ami megakadályozza az embert attól, h ott hagyjon egy esetlegesen félresikerült kapcsolatot. persze lehet, h tévedek.

minek tartod magad inkább, optimista, realista vagy pesszimista?

highlander15
Mostanában gondolkodom a nõsülésen,igaz csak 20 éves vagyok és még nem találtam meg a megfelelõ arajelöltet :-)

És te?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Magic Boy
Igen kedvelem!

Hiszel a házasságban?
Te házas vagy/házasodnál?

Calver
nem, a lojalitás nem így mûködik, nincs konfliktus nélküli kapcsolat (és ha lenne, kibaszottul unalmas lenne), így "életen át tartó hûség" sem.

kedveled a "régi stílusú" CRPG-ket? (Baldur's Gate trilógia, IWD 1-2, vagy Fallout, de szigorúan csak elsõ két rész)

Magic Boy
Én még nem éltem!

Hiszen az életen át tartó hûségben? Van rá Pl.?

rooney8
biztos van olyan

vagy nincs?

Calver
éltem.

ki nem?

rooney8
ad-ot blokkol 😄

éltél már valamilyen illegális szerrel?

hungary27
nem

mi az a adblock?
Calver
fogalmam sincs, nekem is tûzrókám van, ehhez van csak ugyanis prefbar addon (egy gombbal rendszerszínekre váltás/flashek bekussoltatása/js kinyomása és társai)

használd adblock-ot?

Tarajos Sül
Ilyen idõ inkább, picit hüvõs, de nincs hideg.. legalábbis erre felé.

Kérdés lent.
Tarajos Sül
Ez egy jó kérdés. 😄

Bejelez még erre a topicra a chrome böngészõ 😊
Nekem tûzróka van, azért nem tudom.. :/
rooney8
(na igen, valszeg én is kezdeti stádiumba vagyok, mert kezd folydogálni az orrom, és csomót hapcizok...)

nem tudom, nincs számláló... sztem olyan 3-4-5

inkább ilyen idõ, vagy a kánikula (35-36 fok)?

pxxl
ugyanaz mint nálad, csak megspékelve egy kellemetlen megfázással :\

Hány ember nézi most a topikot?

All hail the double x!

rooney8
kicsit nyûgös vagyok, mert 5 percenként olyan fejfájás jön rám (csak pár pillanatra), hogy beleszakad a fejem 😄 na meg álmos is vagyok

neked?

pxxl
62156: nem

Milyen a hangulatod?

All hail the double x!

hungary27
nem

elégedett vagy a kereseteddel?
Tarajos Sül
Nem ettem még, de biztos finom lehet.

Nah és te a grillezett csirke szívét, és tüdejét, úgy, ahogy van? 😊
rooney8
nem, én energiaitalt csak piához iszok 😄

szereted a pacalt?

Tarajos Sül
#62143: He he he.. 😄 Ha dolgozok, akkor is korán hazaérek. 😄

#62141: Mindenkinek más tetszik, más stimmel. Ha ez mindenkinek megfelel, esküszöm, hogy nem nyúlok hozzá. 😊 (nem esküdtem semmire.. 😄 )

Felszoktuk köszönteni egymást, de ajándék nélkül. Családban, és haverok közt is így megy. Szülinapkor jelképes ajándékot is veszünk egymásnak.

Kóstoltad már az új Monster Rehab-ot?
(olyan az íze, mint egy rosszul utánzott cukrozott ice-teának, egyszer meg lehet inni. 😊 )
rooney8
hát felköszöntjük egymást, de semmi extra

ti?

pxxl
júlis 12.

névnapot ünnepeltek?

All hail the double x!

rooney8
január 2.

neked?

pxxl
ami fontos számomra, azt megjegyzem, születésnapok, évfordulók (jó, rossz egyaránt), de van amit nem tudok, pedig sokszor kérdeztem már 😄

Mikor van a szülinapod?

All hail the double x!

Calver
változó, elég sok szülinapot megjegyzek, de van akikét évek után sem. bár ez lehet h szimpla érdektelenség.

neked?

Fresh Duke
Meglehetõsen sokat. (És az elõzõ kérdés is már megfordult a fejemben.)

Milyen a dátum memóriád?

videobaby
szerintem normális dolog. elvégre az ember gondolkodó lény(többségében).

szoktál filozofálni?

rooney8
hát... nem tudom, de az tény, hogy az esetek 60-70%-ban nyomi fejem van rajtuk 😄

az normális, hogy már többször gondoltam arra, hogy mi lenne akkor, ha meghalok? mármint az érdekel(t), hogy az ismerõseim, barátaim mit csinálnának, mi lenne a reakciójuk a hír hallatán.

hungary27
nem

fotogén vagy?
off: szerintem meg pont jó ez a fehér

minden nap nem fogja, csak gondolom ameddig szabadságon van 😄

szereted ha lefényképeznek?

★★★★★

Calver
off: szerintem még kicsit vakító, inkább nézz egy világosszürkét (mint aláírás) ha meg akarod tartani szürke háttérszínt.

highlander15
Ez így szerintem most tökéletes.

Vagy minden nap ezzel fogsz szórakozni,hogy váltogatod a lap stílusát?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Tarajos Sül
#62130: "majd a HG eldönti 😊" Nem csak én döntöm el, nem csak én olvasom a topikot. :$ 😊

#62139:Ha majd ezután másik skin lesz, esetleg az útodom visszaállítja az eredetit, szerintem pont ezt a skint fogjátok akkor hiányolni.. 😉 😄

Izgalmasak, nekem tetszenek, bár mások azt mondják, hogy van néhány olyan gyerek, aki ha ilyen játékokon, vagy melett nõ fel, akkor nagyobb az esélye, hogy a valódi életben is lövöldözni fog.. :/
Én is sokat játszottam ilyennel, apám mindig megtiltotta, de a gépen mindig elrejtettem a játék mappáját, soha nem a PF-be(program files) telepítettem, esetleg, miután aznap kijátszottam vele magam, töröltem, másnap megint telepítettem.. 😄 de rám ez nem igaz, így 24 évesen, hogy lövöldöznék, vagy ilyen gondolataim támadnának..

Nah, és milyen a fehér betûszín?
ressy14
jól.

(De fura lett a privát|galéria|válasz|#XXXXX betûtípusa. Abszolut nem illik a skin stílusába. Állandóan találgatunk, mi? 😄 )

mi a véleményed a lövöldözõs játékokról?

Dum spiro, spero.

hungary27
Gondolom mert elõtte is ugyanaddig van sötét mint utána. Persze nem mindig.

Jól mondom?
rooney8
nincs

éjfélt miért hívják az éjnek a felének?

Lyukasbogrács
http://www.isittomorrow.com/

#62135 igen utálom a hétfõt, mert megint elment egy hét

van kedvenc "vicces" oldalad, amit gyakran nézel?

Fresh Duke
Még nem, de már majdnem.

Utálod a hétfõt?