Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltál már olyan veszélyhelyzetben, amikor átvillant az elméden, hogy: "Hopp, ez nem lesz meg" ?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
örülnél, ha szilveszterkor születtél volna? :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mikor van a szülinapod?
★★★★★
van már konkrét elképzelésed, hogy mit veszel karácsonyra valakinek?
Mit tervezel az idei Szilveszterre?
A heavy cost. I pay it gladly.
te?
itt Bécsbe meg szerintem amúgy se lesz semmilyen tûzijáték :D
szerelmes vagy?
★★★★★
<html>
<head>
<title>Az oldal címe</title>
</head>
<body bgcolor="white" text="black" link="blue" vlink="purple" alink="red">
<body>
Hello world!
</body>
</html>
ez egy abszolút egyszerû "kezdõlap", csak kiírja, hogy Hello world! és ennyi. ezután nem fognak többé b*szakodni az uw-sok. nekem atw-n egy (majdnem) ugyanilyen van és már 5 éve megvan és még sosem szóltak érte.
siófokon leszek, szval nem
te otthon maradsz, esetleg kimész megnézni, vagy te sem leszel otthon?
nézed majd a tûzijátékot?
★★★★★
19.-én, 0 órakkor törlik az UW-t, ahol a topik skinjéhez tartozó fájlok vannak, ha nem töltök fel egy kezdõlapot.
Holnap itthon leszek, de szerinted az én nulla tudásommal, sikerül határidõn belül feltölteni egy kezdõlapot? :D
/melette pedig a topik hátterét is összehozni?!/ :D
szoktál hangosan zenét hallgatni?
★★★★★
neked?
"The trees move. Do you not see it?"
mennyi az IQ-d?
★★★★★
kedvenc vígjátéksorozatod/szitkomod?
nálad?
kérdés lent
#62552: Sleeping Dogs
ismered?
milyen dolog az, h valami már 3 napja kijött, és még mindig nincs hozzá crack?
te?
neked?
jól tudom?
van kedvenc bögréd?
aki nincs facebookon, nem is létezik?:D
nálad?
szemüveg, vagy kontkatlencse?
emlékeztetni senkire nem emlékeztet, max a jövõbeli önmagamra, aki túl sokszor hallgatta végig és épp egy kellemes fehér köntösben üldögél egy puha, kitömött falú szobában...
nálad van ilyen?
#62534: Magam se tudom. Valami alapja biztos van, de szerintem magából a tesztekbõl nem derül ki, hogy ki mennyire eszes.
Volt, hogy utáltál egy zenét, de ennek ellenére újra és újra meghallgattad, mert emlékeztetett valakire?
Szerinted?
Szerinted ezek a mérések mennyire fedhetik a valóságot? Illetve, tényleg megmutatja-e az IQ, hogy mennyire intelligens az ember?
Sok olyan dolog van az eletedben, amit megbantal es ha ujrakezdhetned nem igy csinalnad?