Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
ha feladja az élniakarást bármi okból.

egyébként mi az?😄

Fresh Duke
Van egy fehér farmerom. Szeretem is. 😊

Szerinted hogy képes az ember eljutni a "halálos nyugalom" szintjére?

A heavy cost. I pay it gladly.

ressy14
5 óra kocsival Horvátba. De nem szeretek sokat utazgatni. Utazni igen, de sokat egy helyben ülni nem az én világom.

van fehér nadrágod?

Dum spiro, spero.

Fresh Duke
Decemberben.

Mennyi volt a legtöbb, amelyet egy nap utaztál? (Idõben.)

A heavy cost. I pay it gladly.

ressy14
én sem hiszem

mikor metroztál utoljára?

Dum spiro, spero.

videobaby
nem hiszem.
szerinted?

ressy14
a Római Birodalom, de nagyságából fakadóan lehetetlen volt megõrizni az egységét.

Lesz még Erdély Magyarországé?

Dum spiro, spero.

videobaby
nem.

melyik volt szerinted a legerõsebb világhatalom eddig?

MR ME
nem szoktam, még a petárdát is utálom, hangos...

te?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hungary27
mivel hogy senkit se nagyon érdekel, az

szilveszterkor tüzijátékolsz?
MR ME
nem igazán, talán tv-bõl megnézem de az se biztos

szted is pénzkidobás az egész?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hungary27
nem

téged érdekel?
MR ME
most elég hosszú, de holnap levágatom majdnem kopaszra, am állt rövid hajjal járok...

nézed a tüzijátékot majd?

fehér

milyen hosszú a hajad?

★★★★★

Tarajos Sül
Ha strandon vagyok, akkor már bekenem magam naptejjel/olajjal, és akkor igen.. , de csak azért pl nem fekszek ki ide az udvarra, hogy napozzak..(amugyse olyan udvarunk van, de ha lenne is, akkor sem tenném.. 😄 )

Milyen színû falak vesznek most körül?
Lyukasbogrács
így van! egyébként meghallgatom, de túlzás lenne azt állítani, hogy igen.

szoktál napozni, vagy nem érdekel, ha csíkos maradsz?

mikvannak
Igen, vagy nem?

szeretem, de el tudok képzelni azért jobbat is 😊

dupstepet szereted?

★★★★★

Calver
perpill tanulok, reményeim szerint abban is fogok dolgozni amit most, és annak a gyakorlati része kifejezetten bejön, szóval jaja.

te?

"The trees move. Do you not see it?"

Inkább mentalitástól függ, én simán el szoktam hülyéskedni az emberekkel, de tény hogy sokan nem bírnák voltak nehéz idõszakaim nekem is. Magyarországon is ugyanennek a cégnek dolgoztam és az sokkal embertelenebb volt, ez ahol most vagyok mondhatom, hogy klasszisokkal jobb hely minden szempontból.

Te szereted a munkádat?

★★★★★

Calver
fizikailag nem, szellemileg... uhh. semmi tiszteletet nem kap, sõt, úgy néznek rá, mint a munkák legaljára, idióta emberekkel kell kommunikálnod akiknek teljesen ki vagy szolgáltatva, és tippre a "nagy és bölcs" menedzsment ívesen szarik a fejedre, csak egy csicskás vagy nekik. lélekölõ munka lehet.

kb stimmel? (még nem volt balszerencsém olyan helyen dolgozni.)

Kajagyártás!

Szerinted nehéz munka egy gyorsétteremben dolgozni?

★★★★★

Peter1
Pizzát. Anyu csinálta.

Milyen szakterületen dolgozol?

Ide mit lehet írni?

Calver
szintúgy

mit vacsoráztál?

1 db 😄

neked?

★★★★★

ressy14
még soha nem voltam, de mellkas röntgenen 2 hete.

hány nyakkendõd van?

Dum spiro, spero.

Csak a szalagot raktam el amit a szalagavatón kaptunk, másra nem is emlékszem, hogy kaptunk volna vagy lehet valahol már régen elkevertem.

Mikor voltál tüdõszûrõn?

★★★★★

Tarajos Sül
Én sem, de ha lenne rá pénzem, és társaság, akivel belevághatnék, akkor tuti, hogy belevágnék. 😊 Ilyen pl a hegyi és terepbiciklizés fák között, köves részen versenyben(így képzelem el..), vagy amit már többször is linkeltem motoros siklóernyõvel suhannék a levegõben versenyszerûen.. de hobbiból is mennék vele jó sokat. 😊

Megvannak még neked a ballagási tarisznyák, amibe sós pogácsát, egy forintost, és egy üveg kapszulás bort tettek? 😊
Calver
extrém szarkasztikusan íráson kívül nem

te?

hungary27
én a hideget

ûzöl extrém sportot?
Calver
annyira nem, én szeretem az ilyen hõmérsékleteket

te?

MR ME
szeretem

várod a nyár végét?

Calver
néha rám jön és eszek egy adag csirkehúslevest, de amúgy nem vagyok oda érte.

rántott sajtot szereted?

hungary27
én is

levest szereted?
Calver
ha ezt vesszük alapul, akkor nem - pörkölt meg túrós csusza jöhet, a többi mind zsírtól csöpög és szinte ehetetlen.

te?

hungary27
rántott hús

szereted a magyar kajákat?
Calver
van virslis kiflim meg rántott sajtom, szóval válogathatok

nálad?

MR ME
én nem

mi lesz/volt az ebéd?

foci , holnap lesz a 3. játéknap (5-6. forduló) mini bajnokság 😄
#62589: somersby? reklám alapján brutál finomnak tûnt, gondoltam érezni lehet a finom zamatos almát...
italban ennyire még nem csalódtam mint ebben 😄 brutál rossz íz, fullasztó ital, egyszóval 1 ft-ot sem adnék érte 😄

neked bejön ez az ital?
jetblack
Kuzdosportok

Mi almaid munkahelye ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

rooney8
foci
tegnap volt elsõ bajnokink, kikaptunk 2-1-re 😞

te?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hungary27
edzõterembe járok

és te?
highlander15
Nem hiszem,ha az ember szervezetét minél nagyobb megterhelésnek tesszük ki fokozatosan,akkor hozzászokik,ezért semmi sem lehetetlen :-)

Sportolsz valamit?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

ressy14
ha jól tudom ingyenesen indult még anno 1995-ben, és ez a megszûnéséig nem fog változni.

Képes lennél doppingolni, ha élsportoló lennél?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
koksz=kókusz
Tarajos Sül
Somersby. Felejthetetlen. 😊 Az elött a citromos gösser volt, az elött, vagy melett is a Malibu, koksz rum (vagy likör) + ananász juice.. Töménybõl talán a fütyülõs mézes barack, vagy ez a vadcseresznye. Házipálinkának már a szagától is hányok.. :/ Van a miskolci likörgyár zrt-nek(üvegén ez van rajta) egy 40%-os fügepálinkája.. Nagyon finom, pedig az édes, ízesített löttyökért vagyok oda. Ráömlött egy pici a kezemre, az alkohol elpárolgott, és azt a zamatos illatot éreztem a fügének, amilyet még soha semminél.. 😊

A metropol napilap szerinted meddig lesz ingyenes?
amit szeretek az a vodka-cappy, de megiszom a tokaji aszút is, de nem mondok ellent a meggybornak sem 😄
töménybõl: hubertus ill. édeskés lkõrök 😄

neked?
rooney8
Nem leszek otthon, ugyhogy majd valszeg kimegyunk a
siofoki tuzijatekra 😄 amugy engem nem is nagyon erdekel, szval nem halok bele 😄

Mi a kedvenc alkoholtartalmu italod?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tarajos Sül
Pihenéssel, barkácsolással stb. Azonkívül szerdán, csütörtökön, és pénteken(tegnap, és azok elött) egész végig fentvoltam(meg is érte, Ormoz-ba(Slo), és Linz mellé kamionozgattunk, 😊 és összesen 10 órát aludtam.
..de én még kedden is itthon leszek, nagyon úgy néz ki. 😊

Tûzijátékot élõben, vagy TV-n keresztül nézed, avagy sehol.(mert nem tudod, vagy nem érdekel)?
Peter1
Örülök neki, mert ez egy jó és hasznos lehetõség.

Mivel töltöd a hosszú hétvégét?

Ide mit lehet írni?