Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted hogy képes az ember eljutni a "halálos nyugalom" szintjére?
A heavy cost. I pay it gladly.
van fehér nadrágod?
Dum spiro, spero.
Mennyi volt a legtöbb, amelyet egy nap utaztál? (Idõben.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Lesz még Erdély Magyarországé?
Dum spiro, spero.
te?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szted is pénzkidobás az egész?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nézed a tüzijátékot majd?
milyen hosszú a hajad?
★★★★★
Milyen színû falak vesznek most körül?
szoktál napozni, vagy nem érdekel, ha csíkos maradsz?
dupstepet szereted?
★★★★★
te?
"The trees move. Do you not see it?"
Te szereted a munkádat?
★★★★★
kb stimmel? (még nem volt balszerencsém olyan helyen dolgozni.)
Szerinted nehéz munka egy gyorsétteremben dolgozni?
★★★★★
neked?
★★★★★
Mikor voltál tüdõszûrõn?
★★★★★
Megvannak még neked a ballagási tarisznyák, amibe sós pogácsát, egy forintost, és egy üveg kapszulás bort tettek? 😊
várod a nyár végét?
rántott sajtot szereted?
te?
nálad?
mi lesz/volt az ebéd?
#62589: somersby? reklám alapján brutál finomnak tûnt, gondoltam érezni lehet a finom zamatos almát...
italban ennyire még nem csalódtam mint ebben 😄 brutál rossz íz, fullasztó ital, egyszóval 1 ft-ot sem adnék érte 😄
neked bejön ez az ital?
Mi almaid munkahelye ?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
tegnap volt elsõ bajnokink, kikaptunk 2-1-re 😞
te?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Sportolsz valamit?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Képes lennél doppingolni, ha élsportoló lennél?
Dum spiro, spero.
A metropol napilap szerinted meddig lesz ingyenes?
töménybõl: hubertus ill. édeskés lkõrök 😄
neked?
siofoki tuzijatekra 😄 amugy engem nem is nagyon erdekel, szval nem halok bele 😄
Mi a kedvenc alkoholtartalmu italod?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
..de én még kedden is itthon leszek, nagyon úgy néz ki. 😊
Tûzijátékot élõben, vagy TV-n keresztül nézed, avagy sehol.(mert nem tudod, vagy nem érdekel)?