Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
többnyire, de nem igazán vagyok jó fejben számolásban

jól számolsz fejben?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

videobaby
születésemkor sem

szorzótábla megy fejbõl?

rooney8
oké, megnézem 😊

full kopasz? nem

te?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ic3 m4n
nincs hajam

voltál már kopasz?

Calver
(mondjuk mondhatnám azt is, h fiatal Normal Reedus, csak más szemekkel és szemöldökkel, de jó megkavarni a dolgokat <#idiota>)

off: amúgy nézd meg The Boondock Saints-et, ott egyik fõszereplõ, és egyik legcoolabb film amit valaha láttam, simán 9/10-es

#63832: nem, nem is fogom, szõke hímbõl vagyok, még õszen is jól néznék ki <#bohoc>

te?

"The trees move. Do you not see it?"

rooney8
nem, hajbeültetést választanám<#idiota>

walking dead-ben nagyon bírom, ugyan más filmben még nem láttam, de ott jól tolja 😄

fested a hajad?

videobaby
általában igen.

ha kopaszodnál, vennél parókát?

Calver
ha nem mosok hajat egy pár hétig meg felveszek egy cece napszemüveget, kb úgy mint Norman Reedus -20 év és megborotválkozás után. (nincsenek ilyen elbaszott rókaszemeim, minden más eléggé hasonlít). szóval... megteszi? mondjuk.

és te?

rooney8
nem tudom, nem én veszem, és most nincs kedvem kimenni megnézni

jól nézel ki?<#idiota>

videobaby
Életkor:14-18 között adatlap szerint😄

melyik fogkrémet használod?

rooney8
18

te:?

Ic3 m4n
még nem..

hány éves vagy?

highlander15
Nem nagyon hiszem,túl sokat kellene innom hozzá.

Jártál már malomban?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

videobaby
nem hát.

te?

highlander15
Tõlem ugyan ne.
Vennél részt orgián?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

videobaby
ko inkább, és ez rád vonatkozik.

most meg fogsz gyilkolászni? féljek?

zsoltioregon
nem

kérdés lent

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
nem nincs
fasz kivan már ezzel a barátnõ témával 😄
akiket ismerek sokkal normálisabbak és amibiciózusabbak voltak neben mint unter
most meg fikakaka mind. Jó-jó. pinát dugni jobb mint marokhelping, de a vonzatai a dolgoknak súlyosabbak.
Gyreket meg erre a világra????????? Normáliiis???????

Puccsot szerevezek Tarajos Sül ellen. Mostantól Én vagyok a házigazdi 😄
Aki a puccs ellen van az dead
OK?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
nem lesz rá kíváncsi, de azért én grat hozzá, ügyes vagy😄

itt elárulhatod, mi a titkod?

Ricsi234
Igen,mindenféle képpen😄

Van barátnõtök?

zsoltioregon
nem. semmilyet nem vennék el.

kérdés unter!

zsoltioregon
barna ecsém!

helyrejött a vérnyomásom meg minden véreerdményem. Sobert Norbinak eláruljam a titkom?

videobaby
barna

kérdés:

hungary27
sötét barna/fekete

szemed színe?
videobaby
van szemüvegem, kontkatlencsém, de szeplõm nincs.

feleségül vennél elvált asszonyt?

Calver
az lennék, de csak -1-es, szóval szarok rá, néha veszem csak fel. szeplõs végképp nem vagyok.

hajszíned?

zsoltioregon
nem. sniper vagyok

te?
alkérdés: szeplõs vagy?

videobaby
nem nekem való dolog az.

szemüveges vagy?

zsoltioregon
Akiket ismerek rendõr nem megalomániásak!<#ejnye1><#gonosz3>tuti van geci de valahogy én még (eddig) nem fogtam ki.
nem lennék tanár amúgy (fõiskolás lusta tanársegéd talán). rendõr meg nem lehetek

te lennél tanár?

Calver
#63796 ám hsz kiütésre vonatkozott, két #63795 van, valakinek elnyelte az irományát a rendszer <#bohoc>

nem.

és te tanár? (másik megalomániás szakma)

zsoltioregon
normálisabb barátnõm se volt ember 😄 only bitch
picsogós hisztis meg gyorsan gödõr mélyén végezné fõleg amilyen lelki állapotban vagyok mostanság<#idiota>

#63796: senkit. csontja se tört senkinek. pénztartózásból kerekedõ verés volt. engem is csak megkapott az egyik.

#67798: vannak jók

Lennél rendõr?

Calver
szerencsére nem, taszítom az ilyen embereket.

neked?

off: ingyensms-hez linket adsz?

ressy14
hogyne, rio nincs is messze.

volt már picsogós-hisztis csajod?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
ingyensms-t szeretk küldeni (10 percet késik kb) mert rohadt egy zsidó vagyok

2016-Olimpián kinn leszöl?

Calver
nem, inkább telefonálok sms helyett ha tehetem.

te?

zsoltioregon
mostanában kapom az ívet 😄 (nem is az orrom vérzett inkább az orr mellett arcon)

muta a tetkod 😛

Calver
#63796- #63798: TRIPLE KILL!

ressy14
nem vagyok verekedõs; nem szokott az orrom vérezni; nem tetszik a sebtetkó

sok sms-t szoktál küldeni?

Dum spiro, spero.

videobaby
gyakran orrba szoktak verni?😄

videobaby
nem jellemzõ.
a seb tetkó randa.

neked tetszik?

zsoltioregon
régen sokat vérzett
mostanában csak ha behatás éri<#falbav>

neked?

Calver
régebben sokszor volt, utóbbi pár évben nem

kit ütöttél ki?

ressy14
nincs. seb tetoválás

szokott az orrod vérezni?

Dum spiro, spero.

videobaby
szerencsére nincs. azt nem tudom, mi a sebtetkó, így biztos olyanom sincs.

neked van?

zsoltioregon
régen igen ma már nem mert szarakszik a gyomrom/epém

tetkod van?
esetleg sebtetkód?

videobaby
akkora egyszemélyes, hogy ketten is elférnek rajta😄
holnap ebédre lesz gombapörkölt😄

csípõs ételt megeszed?

zsoltioregon
1 személyes mert ha csajom is lesz az nem aludhat csak a földön! kivéve ha párzani kell akkor feljöhet

igazam van vagy csak viccelek?

ressy14
köményen dolgozol, legalább látszatja is van 😄

kérdés lent

Dum spiro, spero.

ressy14
szerintem még nem ettem, de a gombát szeretem, a pörit szeretem, igen fõzhetsz nekem vacsira 😄

egyszemélyes vagy kétszemélyes ágyikód van?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
jaja

6 vízhólyag van a kezemen. miért ily kegyetlen az élet?