Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
GTA 3 és VC isteni volt, San Andreas nekem nagyon nem jött be, GTA4 egy szürkésbarna, minden élvezettõl mentes fos.

és neked? rakjuk hozzá Saints Row sorozatot meg esetleg egyéb sandbox játékokat is, h szép legyen a lista.

"The trees move. Do you not see it?"

Büdös Bohóc
imádtam a játékmenetet, de a történet nem volt nekem az igazi. Mármint, a maga nemében óriási volt, de nekem az elsõ rész hangulata hiányzott és azt nem adta vissza. Aztán a harmadik részrõl ne is beszéljünk... minõségi játék, de a történet az valami überszar...

Mi a véleményed a GTA sorozat tagjairól? Hogy egyszerûsítsem a dolgot, PC verziók ÉS csak a GTA III-tól.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Fresh Duke
Alvin és a Mókusok, Depresszió közös koncert még tavaly novemberben, Veszprémben.

Mi a véleményed a Max Payne 2-rõl?

A heavy cost. I pay it gladly.

ressy14
Puma rövidgatyát vettem még anno a jozsón, de azt nyilván tudtam, hogy nem eredeti, nem is azért vettem meg, mert volt egy ugró macsek rajta.

utolsó koncert amin voltál?

Dum spiro, spero.

még nem rendeltem ilyesmit

★★★★★

Általában ami márkás és nem hamisítvány az kényelmes is szerintem.

Vettél már olyan dolgot amirõl utólag kiderült hogy hamis?

★★★★★

ressy14
cipõben igen, ruhában én beérem a C&A-s cuccokkal.

rendeltél már/rendelnél netrõl mûszaki cuccot?

Dum spiro, spero.

Bachstein
Hátitáska inkább.

Hajtasz a márkás cuccokra, vagy mindegy, csak kényelmes legyen.
Fresh Duke
Hátitáska. Egyértelmûen.

Húzható bõrönd, vagy vállra akasztható utazótáska?

Calver
kényelmesnek kényelmes, fél év után szarrá ment a cipzárja...

válltáska vagy hátitáska?

Fresh Duke
Nincs, illetve, nem is volt még.

Nagyon kényelmetlen? 😊

Calver
nincs

és neked Budmil-od? és ha van, te is úgy gondolod, h tört volna bele a kedves tervezõ feje az anyjába? <#gonosz1>

Bachstein
Hááát... ha már úgyis halnom kell, pusztuljon az emberiség, könnyítsük meg a gyíkemberek dolgát.

Kérdés lent.
Fresh Duke
Én beáldoznám magam. (De bárki, aki megpróbálna megölni az életével játszana.) Viszont még egy napot kérnék elõtte, hogy rendezzem a dolgaimat.

Van Fila táskád? (Akármelyik.)

Calver
tippem sincs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cabin in the Woods-t néztünk tán? <#idiota>

te?

ressy14
8 évvel ezelõttig visszamennék szívesen, de arra is kíváncsi vagyok, hogy 10 év múlva milyen lesz az életem.

ha a te haláloddal meg lehetne menteni a világot a pusztulástól, akkor hagynád, hogy megöljenek, vagy ha te is, akkor mindenki más is alapon vesszen oda az egész világ?

Dum spiro, spero.

Fresh Duke
Nehéz kérdés, fõleg azért, mert a jövõ elég nagy zsákbamacska. (Lehet 5 év múlva a gyíkemberek leatomozzák az egész Földet.) A múltnak viszont voltak szép idõszakai, viszont picit lehet hiányozna az internet. <#idiota>
Szóval, ezek alapján nem tudok dönteni.

Te?

Bachstein
Tudok és szeretek is! 😊

Inkább a múltban, vagy a jövõben élnél? Indoklással.
Fresh Duke
Még nem volt, és nem tudom... 😄 (És nem is mernék bevállalni egy kontaktlencsét, a szemem elég érzékeny, fõleg, ha nyúlnak felé... 😄)

Tudsz úszni? És ha igen, szeretsz?

Calver
szecsuáni szósszal nyakon öntött csirkemellet szoktam csinálni, azt szeretem

kérdés lent

Calver
#64210: elvileg igen, gyakorlatilag nem hordom
#64211: nem, nagy része humbuk

volt már kontaktlencséd? (extra kérdés, fõleg ha igen: meg tudod vakarni a szemgolyódat? <#vigyor1>)

Fresh Duke
Karate. Vagy máshogy érted? 😄

Ettél már kínai kaját? Ha igen, milyen volt? Ha nem, akkor ennél szívesen?

Bachstein
GDP alapján Kongó.

Érdeklõdtök valami távol-keleti dolog iránt?
Fresh Duke
Szerintem valamelyik afrikai ország. (De csak tipp.)

Szemüveges vagy?

Nem hiszem.

Melyik a legszegényebb ország a földön?

★★★★★

Fresh Duke
Olyan gépet még nem láttam. (De elemeset már igen.)

Kérdés lent. 😊

Fresh Duke
A legkedveltebb Cifu, Õ tényleg már túlzottan is toleráns. A legutáltabb... <#rolleyes>

Õk vajon látogatják ezt a topikot? (Most, hogy a "Népszerû témák" között van, esélyes, hogy igen. <#vigyor3>)

szintén Efreet/Dzsini a kedvenc, de Shadoweyes7 ennek teljesen az ellentéte

vettél már automatából kotont?

★★★★★

Calver
fav Efreet/Dzsini, aki majdhogynem túlzottan is türelmes mindenkivel, meg úgy globálba egy normális arc... legutáltabb... na szerinted? <#gonosz1>

neked?

Fresh Duke
Nem tudom.

Van kedvenc és legutáltabb moderátorod az SG-n? (Ha igen, kik? <#eplus2>)

Croano
Szeretem

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Croano
Sziasztok androidra samsung galaxy.minire hogy tudom negcsinálni az indavideót fontos lenne elõre is köszi

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

highlander15
Miami Vice-ot néztem,akkor a Viharkaput,de most jelenleg semmit sem.

Szereted a bort?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Calver
ebben a pillanatban pont semmit, minden amit néztem épp finálézott, még Vexed évadzárója van csak hátra

te?

Bachstein
<#nyes><#nyes>

Nézel valamilyen sorozatot?
Calver
NWO, sg zártosztálya. tudod, vannak azok az elmebetegek, akik összeesküvés-elméletekkel töltik az idejüket (és tippre módszeresen paranoid-skizofréniában szenvednek)? na, õk azok. szórakoztató egy banda, fõleg ha belegondolsz h milyen nehéz szerencsére magyarországon fegyverhez jutni <#idiota>

na így már megvan?

rooney8
igen

hogy értetted az elõbbi állításodat?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
bár tudom, h ezzel is csak az aljas gyíkemberek kezébe játszok, mint ahogy NWO topic biztos meg tudja mondani, de igen, azt.

te?

rooney8
netõl
nincs konkrét hely, mindenhonnan szedem az információkat 😄

google-t használsz, mint keresõt?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
off: az pont kimaradt, de én is nagyon szeretem minden mûvét, kurvajó antihõsöket kreál, és zseniális az írási stílusa <#eljen> (rohadtul hasonlít amúgy Rejtõ Jenõre stílusilag, akit szintúgy baromira szeretek)

Bachstein
Nemes Istvántól nekem a Fekete Lángok a kedvencem, bár az összes könyvét imádom! A magyar fantasy atyja! Bocsánat, ezt le kellett írnom! 😊
Calver
fantasy, komédia, néhány scifi, King horrorjait imádom.

kérdés lent.

Calver
meglepõ módon Az Élõhalott Balladája <#smile> (leírás megtévesztõ, egy kedves, humoros könyvet sugall, valójában egy vérgeci fekete komédia ahol hullanak a szereplõk, mint a legyek)

honnan értesült frissen kijött dolgokról? (film, játék, zene)

Bachstein
Mindig változik, jelenleg Orson Scott Card-tól A kegyelem ára. Utóbbi idõk egyik legjobb fantasyja, amit olvastam.

Milyen típusú könyveket szeretsz olvasni (horror, történelmi, sci-fi, stb.)
rooney8
nincs

neked?

Calver
régen igen, mostanában nincs mit

kedvenc könyved?

rooney8
sztem nem volt ilyen. alapesetben nem ódzkodok az olvasástól, de magamtól nem nagyon veszem rá magam, hogy olvassak

sokat olvasol?

Bachstein
Eredeti CD-ket gyûjtöm (fõleg metal és industrial/aggrotech stílusúakat) + nemrég kezdtem el gyûjteni a BD-ket is.

Melyik volt az a könyv, amit kötelezõ volt elolvasnod (vagy csak magadtól olvastad), de marhára utáltad?
rooney8
nem igazán, de mivel még nincs is önálló keresetem, ezért ha pedig kapok pénzt, akkor inkább magamra/bulira költöm. ellenben ha már lesz saját keresetem, akkor a jobb darabokat biztos meg fogom venni.

te?

Calver
szoktam, néha, de inkább játékokat, de ott is meg kell felelnie pár kritériumnak vásárláshoz (pl kretén DRM esetén dugják fel maguknak). filmeket majd akkor veszek, ha nem kell elõtte végignéznem 5 pernyi jogvédõ durrogást az általam megvásárolt eredeti terméken. <#gonosz1>

te?