Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Off: Te még jól jártál. Engem néhány vizsgán meghúztak...
Van tériszonyod?
A heavy cost. I pay it gladly.
Milyen extrém helyszínt vállalnál be, ha tudnád, hogy simán lebukhatsz? (pl repülõn bezárkózva a wc-be nem ér)
volt már szexuális élményed iskolaintézményben?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha lenne rá lehetõség létesítenél is?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Volt tanárod, akivel szívesen szexuális kapcsolatot létesítettél volna?
kérdés lent
esetleg melegszendvics 😄D
nem, amúgy... tejbegríz környékén vége a tudásom
te?
Egybõl megy a szemétbe, olcsó kínai import zoknikat veszek, már megvételkor bele van ez kalkulálva.
Mi az a kaja, amit a legfinomabban tudsz elkészíteni?
Freddy Krueger: Segíts magadon faszfej! (utána megöli)
Ez akkor poén ha láttad a filmet is.
Zoknikat megvarrjátok vagy egybõl megy a szemétbe ha kilyukad?
★★★★★
Mi a kedvenc filmes idézeted? (Ha van.)
Off: Highlander, a politikát hagyd, Hert SG-n büntipont jár érte.
#64370 1. Jó anyagi helyzetben vagyok 2. Nem Magyarországon élek 3. Ha már elért egy ilyen szintet, hogy az ország miniszterelnöke lett, annyival megtisztelem, hogy nem kívánom a halálát meg szerintem amúgy sem az õ hibája, hogy Magyarországon olyan a helyzet amilyen
Mit csináltál a hétvégén?
★★★★★
Anyagilag jó helyzetben vagy,hogy nem kívánod O.V. halálát?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Szerintem jó dolog, hogy végre letartóztatják, ilyen bûnöket nem szabad büntetlenül hagyni. Persze majd a bíróság eldönti, hogy bûnös vagy nem.
Tettél már fel kérdést a nagy szavazó topikban?
★★★★★
Megölnéd O.V.-t,ha lenne rá lehetõséged?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
ki az?
Szerinted jogosan tartóztatták le Biszku Bélát?
★★★★★
Félsz, hogy csalódást okozol másoknak, és legfõképpen magadnak?
egyéb nõi sportok jobban elismertek
vagy szerinted nem így van?
én lábra gyúrok (futball)
neked is vannak/voltak minden év elején és év végén különféle felmérések tesibõl?
neked?
nem tudom, természetes "adottság", csak valaki többet kapott belõle
fifa 13 mindenekfelett
na meg van egy zombis játék, mely jónak ígérkezik (the war z)
te?
te?
Miért hülyék az emberek?
de attól még lehet
lett már rendõrségi ügyed könnyû testi sértésbõl?
Amúgy, hasonlóan vagyok vele.
Téged is folyton meg akarnak verni?
ez most hülye szöveg volt? 😄
hány évbe telt neked az általános suli?
All hail the double x!
neked?
All hail the double x!
volt olyan álmod amire most is tisztán emlékszel?
All hail the double x!
Mirõl álmodsz a leggyakrabban?
mennyi ideig aludtál eddig a legtovább? (hülye ez a kérdés. hogy lehet ezt értelmesen kérdezni?)
All hail the double x!
Szerinted ennyi eleg lenne?