Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
biztos nekem valami ajándékot 😄

elégedett vagy a fizetéseddel?

Dum spiro, spero.

Fresh Duke
Volt olyasmi. De rövid életû volt.

Mit akartam a boltban venni? Tuti akkor fog az eszembe jutni, miután már visszaértem onnét... 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

rooney8
nem

volt, hogy újra összejöttél (mondjuk nem 1-2 nap, hanem pl. hónapok után) az exeddel?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fresh Duke
Szerintem az orvosi fém miatt asszociált a piercingre.

Volt, hogy az exeddel rossz, de a szüleivel jó kapcsolatot ápoltál?

pxxl
olyan mint a sima mobillal gondolom

neked az ékszer az megragadt a piercingnél? gyûrû, nyaklánc, karkötõ ismerõs? 😄

All hail the double x!

Tarajos Sül
Nem fogok piercinget hordani(most legalábbis nem tervezek piercinget hordani), ha erre gondolsz. 😊

Milyen lehet egy mûholdas telefonnal telefonálni a világ végérõl? 😊
pxxl
bármelyik jöhet, de inkább a mákos.

arany vagy ezüst ékszer (vagy orvosi acél)?

All hail the double x!

Tarajos Sül
Valami komolyabb elektromos biciglit, de inkább elektromos motort. (nem erre a nyeregtõl kihúzható akkusra gondolok... -.-)
Jövõre tervezek átalakítani egy simson schwalbet elektromosra.. Iszonyat jó hangja van, jobban húz, és az érzés, hogy én készítettem, és akkor majd én fogom használni, az megfizethetetlen. =)

Grízes, vagy mákos tészta?
pxxl
undorító szokás, be kéne tiltani véglel, vagy az egekbe emelni az árát.

robogót vennél, vagy inkább biciklit? (kb egy árkategóriában, ~200e)

/na megyek rágyújtok/

All hail the double x!

Barnabyka
Még szép, mivel azt finoman szólva is olcsóbb lenne üzemeltetni😊

Kérdés lent!

Tarajos Sül
Nincs, csak egy 50-es jamaha jog mocim, de amúgy egy bogarat szeretnék(WV), nekem nagyon-nagyon tetszik,(nem érdekel, hogy csajos, ha az is lenne) és ha lenne rá pénzem át is alakítanám elektromos meghajtásúra. :$ 😊

Vennél elektromos autót, ha egyszer annyiba kerülnének ezek, mint most a benzinesek?
Barnabyka
Egy Mazda2 van, de én egy Toyota Yaris-ra vágyok!😊

Mi a véleményed a dohányzásról?

pxxl
most nincs verdám. pár éve rávágtam volna, hogy HONDA kell (volt is), de mostanában rákattantam a kombikra, nagy családias verdák, úgyhogy régebbi A4/6, Passat kombi nagy dízelmotorral. de lehet új is felõlem az audi 😄

neked?

All hail the double x!

Barnabyka
Manuális, abból a szempontból, hogy az nagyobb vezetõi élményt ad!

Milyen autód van?-ha nincs akkor milyet szeretnél?(reálisan ami el is érhetõ számodra)

pxxl
MMORPG mindaddig, míg komolyabbá nem válik, nincs idõm rá sajnos. wow-ot ezért (is) hagytam abba.

kocsiban automata vagy manuális váltó inkább?

All hail the double x!

Barnabyka
Régebben játszottam csak, és ha azt az idõszakot nézzük amikor kinõttem a függõséget akkor azt kell, hogy mondjam, hogy rossz kedvnél agyatlan lövöldözõs játék kellett(CS), egyéb esetekben jöhetett a logika is, engem letud mindkettõ kötni!

FPS vagy MMORPG?

Calver
off: Bound in Blood az, az volt a két western rész közül a legjobb.

mindkettõ jöhet, bár válogatós vagyok ebben is (Serious Sam multi simán lecsúszik, CoD már kevésbé). favoritom minden olyan móka ahol gondolkozni, taktikázni kell.

te?

"The trees move. Do you not see it?"

pxxl
játszottam az egyikkel, de meg nem mondom melyik volt 😄 (2 testvér volt, az egyik pisztolyos a másik mesterlövész, és asszem az elején valami hidat kellett felrobbantani, késõbb meg lovaskocsival mentünk az erdõben indiánok meg jöttek vagy ilyesmi...) az bejött, azóta nem követtem a sorozatot, nem foglal le már annyira az fps világa.

szereted a logikai rejtvényekkel megspékelt játékokat, vagy inkább az agyatlan lövölde?

All hail the double x!

Calver
szoktam az túlzás, de elvétve évi 1-2 becsúszik - viszont azok általában bejönnek.

Call of Juarez videojáték sorozatot (western FPS) ismered/játszottál valamelyik részével?

pxxl
szoktam nézni azokat is, vannak jók, vannak minknek várom a folytatását is. (pl. Gru 2, Hihetetlen Család 2)

te szokál nézni ilyeneket?

All hail the double x!

Calver
wikit kellett nézni hozzá, annyira hidegen hagy és hagyott mindig is <#rolleyes>

animációs filmeket szereted? (vagy csak kölyök miatt? <#bohoc>)

pxxl
régebben nézegettem mostanában már nem. inkább pixar, dreamworks és társai mennek nálunk (kölyök nézi)

tudod, hogy minek van ma az évfordulója?

All hail the double x!

Calver
animét ritkán, csak igényeset és a "nyugati" közönségnek is szólókat (Black Lagoon, Cowboy Bebop, Darker Than Black, meghagyom kisjapóknak a nagycsöcsû iskoláslányokra fapolást <#shakehead>), "felnõtt mesét" mostanában nem, régebben is keveset, de Drawn Together örök kedvenc marad <#vigyor1>

te?

pxxl
jah én is, de nem jut más eszembe.

kérdés lennt 😄

All hail the double x!

pxxl
konkrétan nincs kedvenc, vagy kedvencek. ami biztos, hogy ha Michelle Rodriguez játszik a filmben azt megnézem. bírom a stílusát. legalább is amiket ráaggattak eddig az bejött 😄

animét, vagy egyébb felnõtt mesét (south park stb) szoktál nézni?

All hail the double x!

Edward Norton, Al Pacino

csak én unom ezt a sok hülye filmes témát? 😄

★★★★★

Calver
John Cusack, legjobb antihõsöket hozza (Grosse Point Blanke, War Inc., The Ice Harvest), és kb mindenütt hibátlan az alakítása. (The Raven-t most felejtsük el, Cusack v. nem Cusack, az az egész film egy zagyva fos volt)

neked?

Bachstein
Huh nem is tudom. Mindenesetre Ridley Scott, Tarantino, Fincher és Kubrick biztos, hogy elõkelõ helyet foglalna el a képzeletbeli listámon. A sort persze folytathatnám...

Nah és kedvenc színészed van-e?
Calver
huh... talán Martin Scorsese-t mondanám, neki láttam a legtöbb '90 után készült filmjét és kb mind bejött

neked?

Bachstein
Watchmen sztem egy mestermû,300 egynek elmegy, de legalább jó a hangulata. Holtak hajnala nálam egy klasszikus (mármint Snyderé is), baglyos hülyeségét nem láttam, a harcos puncik meg olyan, amilyen. Többet biztos, hogy nem fogom megnézni.

Ki a kedvenc filmrendezõd?
Calver
láttam... ööö... maradjunk annyiban hogy a "nyomdafesték is elbírja", h nagyon, nagyon nem jött be <#rolleyes>

Zack Snyder filmjeit csíped? (elõbb emlegetett, Watchmen, 300, Dawn of the Dead, szefós baglyok)

pxxl
Álomháború. nekem bejött 😄 (elötte a MIB3-at néztem én is, elég fos...)

láttad már?

All hail the double x!

Calver
Men In Black 3, hát... ehh. 6.5/10 mondjuk.

te?

pxxl
eszembe se jutna. még motorozni sem. 4 kerék, kasztni == nagyobb biztonsági ráta.

milyen filmet néztél legutóbb, jó volt?

All hail the double x!

Kocsival is és motorral is, de mindkettõt megúsztam karcolásokkal.

Gyorsasági motorral szívesen mennél?

★★★★★

pxxl
Nekem csak egyszer ordibált egy rendõrnõ mert majdnem elütöttem. Alig bírtam ki röhögés nélkül 😄

Volt már közúti baleseted?

All hail the double x!

Ic3 m4n
mondjuk 😄

csak én élvezem mikor a rendõrök arcoskodnak nekünk? olyan viccesek..

Calver
egyszer majdnem sikerült lehugyozni egyet

az balhénak számít? <#idiota>

Bachstein
Nem árthat, ha olyan helyzetbe kerülsz (de ne kerülj!)...

Balhéztatok már rendõrökkel?
rooney8
nem tudom

gáz nem tudni a saját vércsoportomat?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
AB+.

neked?

Fresh Duke
Taigetosz.
Amúgy, viccen kívül, szerintem egyik se gáz. Ha valakinek ilyen fóbiája van, akkor ez van neki. Van, aki a szûk helyeken fél, valaki a rovaroktól ódzkodik, van aki a magasságban fél, valaki meg a vértõl.

Milyen a vércsoportod?

Calver
ha nem csíp, magasról és nagy ívben leszarom, max egy szép nagy folt lesz belõle. ha szívbajt hozza rám közben, akkor meg megy utána az egész kis családja <#vigyor1>

kérdés lent.

Calver
ha az illetékes dög gecifájdalmasat csíp, akkor nem, természetes dolog ódzkodni a fájdalomtól. ha összecsinálja a nadrágját minden bogártól, az ellenben kibaszottul szánalmas, és nem érdemli meg a golyóit az illetõ <#gonosz1>

és ha egy hímnemû egyed fél a vértõl?

Bachstein
Nem hiszem, én pl a nyálkás férgektõl undorodom. Na meg azt sem szívlelem, ha egy behemót csótányvajda mászkál bárhol, fõleg ha kaja közelében.

Melyik rovartól félsz a legjobban?
Bachstein
Szerencsére nem, magas helyeken sem szoktam félni, bár valamiért létrára én is utálok mászni, még ha stabil, akkor is!

Kérdés lent.
rooney8
sõt nekem is inkább ilyen 😄

kérdés lent

rooney8
egy nagyon nagyon picit, de nem vészes

szerinted gáz, ha egy férfiú fél a bogaraktól?

Calver
enyhén, inkább arra vagyok érzékeny, ha instabil talaj van a talpam alatt - bár már én "mentálisan" fel sem veszem, csak azt érzem h remeg alatta a létra... a lábam "segítségével" <#idiota>

neked?

Fresh Duke
Én már sehol, kinõttem az ilyesmibõl.

Off: Te még jól jártál. Engem néhány vizsgán meghúztak...

Van tériszonyod?