Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
már én is válaszoltam rá, aki kíváncsi nézzem meg 😄

hmm, akkor egy furfangos kérdést
ha rossz kedved van mivel próbálod azt elûzni?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
#64083, kérdés és válasz is (kezdünk tömegesen kifutni a kreativitásból úgy néz ki <#idiota>)

"The trees move. Do you not see it?"

rooney8
nincs

elítéled a buzikat?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Effe88
cseresznye

melyik a kedvenc auto márkád?

Fresh Duke
Már egyszer visszakérdeztél erre... 😄 #64901

#64942: #64900

Melyik a kedvenc gyümölcsöd?

A heavy cost. I pay it gladly.

Calver
vótmá, általánosítok, ha valaki megmutatja, h nem illik bele abba az egydimenziós képbe, gyorsan "dobom", nem próbálom ráerõltetni. a "jájj rásszistá!" szöveget meg meghagyom vadlibsi elmebetegeknek.

te?

Effe88
nem feltétlenül cigány szleng

mennyire vagy rasszista?

Calver
enyhén, amúgy simán kanyhaló, az ember felesleges utána (mikre nem jó a google)

végig akarsz menni az összes cigányszlengen?

Effe88
😄rohadtul idegesít, castrol olajosnak ban járna érte

mennyire tartod magad kanyhaló embernek?

Calver
nem, nincs fukszom

tetszik amit beraktak szóld le topicba? <#gonosz1>

Effe88
ez az egy

van fukszod?

Calver
na jó, azért ez komikus, két óráig síri csend, aztán egyszerre válaszolunk <#idiota>

kérdés/válasz lent.

Fresh Duke
Lustálkodás, semmittevés, munkakerülés. Ezekben mind nagyon jó vagyok.

Te miben érzed Magad kifejezetten jónak?

Calver
messze túl jó vagyok a hibakeresésben, "gyorsan" rájövök akár minimális elõismerettel is, hogy mi és hol baszódott el/ki mit rontott el... és kreatív, új káromkodások feltalálásában. semmi összefüggés a kettõ között <#rolleyes>

hány reged van sg-n?

videobaby
igen.

tem miben?

Calver
nem, de utcaseprõk is kellenek.

tartod magadat valamiben kifejezetten tehetségesnek?

hungary27
nem

szerinted?
videobaby
szerintem nem. legalább is, én nem hinném.

mindenki tehetséges valamiben?

rooney8
igen
de szerintem minden ember legalább egyszer életében

szerinted?

hungary27
csak kitaláltam hihi-haha

tettél már valami törvénybe ütközõt?
Ic3 m4n
nem tudom mi az

elmondod?

hungary27
néha

és te elamálni?
Effe88
a mostanit 2011 októberébe

kérdés lent:#64925

Effe88
meg
kar

szoktál anzágolni?

ressy14

mikor vetted a mobilod?

Dum spiro, spero.

videobaby
nem .

megmondod?

hungary27
nem tudom 😄

tudod mit jelen a jattos?
Calver
mint egy 12 éves kislányé.

faszé' használsz börtönszlenget? <#fejvakaras>

Effe88
igen
ez alap dolog nálam

Mekkora a jattos?

hungary27
csak borosta

csupasz a hónaljad?
Ic3 m4n
van, 4 hónapos

neked van, volt?

hungary27
oké

van még szakállad?
Tarajos Sül
Mindenki szokott szerintem. A kérdés itt a mérték, a nagyság, és minek az érdekében...

Ezentúl sûrûbben fent leszek, ok? 😄
hungary27
egyéjszaka nélkül 5

szoktál hazudni?
Effe88
6

neked?

ressy14
valahonnan nekik is meg kell tudni, hogy a kisbabát nem a gólya hozza

eddig hány párkapcsolatod volt? egyéjszaka is számít

Dum spiro, spero.

Fresh Duke
Több, mint két éve. Mondhatni, hogy "rég volt", mert azóta sok minden történt velem, de lehet másnak az a 2 év nem oszt nem szoroz.

Akkor lehet nem kéne malacságokat írni ide? <#idiota>

rooney8
Sztem biztos

Reg voltal kiskoru? 😄

rooney8
Off: nem muszaj fenysebessegel utazni, mert igazabol mindennemu utazas soran lassul az ido (minel kozelebb a fenysebesseghez, annal jobban), csak a mindennapi eletben olyan elhanyagolhato mertekkel, hogy nem oszt, nem szoroz semmit. Ennek kovetkezteben csak meg kell kozeliteni a fenysebesseget (elmeletileg amugy sem lehetne elerni, mert ahhoz vegtelen energia kellene) es mar utaznank is az idoben 😊 es persze tudosok kiszamolnak, hogy mennyit kellene utazni, szval nem fordulhatna elo hogy addigra erjen vissza, mire kihal az emberiseg.

Fresh Duke
Öhm... Ezt lehet nem itt kellene megtárgyalni. <#whatever>
(Amúgy, van az a celeb. És nem csak celeb van. 😄)

Off: Kár, hogy nem nõbõl vagy. Sajnos ritkán találni olyat, aki bármit lenyel...

Vajon látogatják a topikot kiskorúak is?

pxxl
nem vagyok oda a borokért, ritkán iszom bort. kólával bármit lenyelek 😄

ki az a celeb(?) akin büntetlenül levezetnéd a feszkót? (verés, sex, akármi)

All hail the double x!

Fresh Duke
Nem. Nem igazán vagyok oda a borért, de ha már választanom kell, akkor fehér édeset iszok.

Te milyen bort szeretsz?

pxxl
messzirõl elkerülöm a foci bármely formáját.

/off #64904: szerintem nem. 1. biztos, hogy nem fogunk tudni fénysebességgel közlekedni. 2. tegyük fel, hogy fénysebességgel közlekedik a hajó, és visszajön a Földre...és ha már nincs Föld? vagy a civilizáció? vagy...

szoktál borozni?

All hail the double x!

Azt nem tudom, hogy lehetséges lesz-e majd, de én folyamatosan utazok a jövõbe 😄

Melyik a kedvenc futball klubod?

★★★★★

rooney8
nem, mert mindig úgy jöttek vissza, hogy nehogy észrevegyék õket, különben az óriási katasztrófához vezetett volna, felborult volna a tér-idõ kontinuum és beláthatatlan következményei lettek volna 😄

ilyen tudományos témákban igen, érdekelnek ezek a dolgok

na és akkor a jövõbeutazás lehetséges lehet majd? (a már említett fénysebességes "trükkel")

Fresh Duke
Fogalmam sincs. Elég sok érthetetlen dolog van a világban, szóval akár még lehetne is rá esély... De ha létrejönne az idõutazás... akkor nem tapasztaltuk volna az eredményét? 😄

Szeretsz filozofálni?

rooney8
azt hiszem

szerinted lehetséges lesz valaha az idõutazás? speciel nem a jövõbeutazást, mert ahhoz "csak" az kell, hogy közel fénysebességgel haladjunk pl. egy ûrhajóban és ami nekünk az ûrhajóban mondjuk egy hét, az itt a földön 1 év (most csak mondtam valamit, nem tudom pontosan a számokat, de a lényeg, hogy az ûrhajóban lassabban telik az idõ, így mire visszaérsz a földre itt jóval több idõ telik el). konkrétan a múltba való visszautazásra gondolok. szerinted ez lehetséges lesz valaha?

Fresh Duke
Nem szeretek külsõ alapján ítélkezni, de hajlamos vagyok néha rá. Viszont ettõl függetlenül próbálom egyenlõnek tekinteni az embereket, bõrszíntõl függetlenül.

Tudod milyen érzés, amikor valaki olyan közel van Hozzád, és közben mégis olyan messze?

Calver
a "jajj, rasszizmus" nagyrészt elmebetegek pampogása, akiket zavar, hogy az emberek mintákat látnak és általánosítanak... az az apróság aminek hála, uhh, nem is tudom, az elmúlt pár százezer évben túlélt az emberiség? <#fejvakaras>
szóval ja, általánosítok, és amíg az illetõn nem látom, h rá esetleg nem igaz, addig aszerint állok hozzá - ez egydimenziós vadlibsi pistikének már bõven a "jáájj rásszizmus" kategória.

neked?

rooney8
off: jézusom ez nagyon idegesítõ egy játék 😄