Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(am egyik volt kollégámnak 38 évesen lett az elsõ gyereke, szóval még nem késõ 😄)
hány gyereket akarsz?
★★★★★
Gyerek jó dolog?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
alválasz: azt most nem tudom mennyi, de ehetetlen szar
neked már van csajod?
★★★★★
Milyen gyakran jársz haza?
alkérdés: mennyi és milyen arra a lángos?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
(Nem akarok osztrák lenni, elég nekem a magyar)
Jársz vadászni?
★★★★★
Ott tényleg Wurstból van a kerítés?
kellene lennie?
★★★★★
van már osztrák sunád?
börtönben voltál? 😄
★★★★★
neked?
mi a kedvenc ételed
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Milyen a látásod?
Szokott "csak úgy" fájni a fejed?
A heavy cost. I pay it gladly.
"The trees move. Do you not see it?"
Ha egy extrém sportot ki kéne próbálnod(kötelezõ),akkor mi lenne az?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mi okból haragudtál meg vkire legutoljára?És kire?
egyébként pedig, a gepárdok, pumák, hópárducok és ködfoltos párducok tudnak dorombolni belégzéskor, de az oroszlánok, tigrisek, leopárdok és jaguárok bõgni tudnak, dorombolni viszont nem képesek. ez azért alakult így, mert a nyelvcsontjuk megcsontosodott.
mégsem csaptam be senkit a kérdéssel igaz?😄
azt hitted, hogy becsapsz? 😊
All hail the double x!
Sokat gyalogolsz?
★★★★★
baseball sapkát szoktál hordani?
Dum spiro, spero.
Melyik cégnél pókerezel?
★★★★★
Mekkora értékû volt életed eddigi legnagyobb nyereménye?
szerinted?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Tõzsde vagy szerencsejáték(póker, sportfogadás, lottó..)?
Tõzsdéztél már?
★★★★★
Megbízol valakiben annyira, hogy az életedet is rábíznád?
★★★★★
Egyébként se szép dolog, de része azért a nyelvnek, néha csak használjuk és okkal, nem igaz?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
rossz szokás?
nálatok süt a nap?
★★★★★
rasszista vagy?
★★★★★
Volt már külföldi csajod?
★★★★★
Van Apple terméked?
★★★★★
Ha lázas vagyok akkor persze, hogy lázcsillapítot, de megfázásra, náthára, orrfolyásra, erõs köhögésre is c vitamin veszek be, ha nem segít, akkor gyógyszert. Úgy tudom, hogy a c vitamin erõsíti az immunrendszert, ami pedig onnantól jobban fog védekezni ezek ellen a betegségek ellen.
Fejhallgató, vagy fülhallgató?