Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mennyi pénzt szánnál rá ecsém?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
te?
"The trees move. Do you not see it?"
#65430: ez így van, régebben módszeresen úgy ittam a kakukkfû teát, hogy bedugtam az orromat, mert valami undorító íze tud lenni. (viszont fájó torokra kurvajó)
tudsz mondani jó hangú énekesnõket?
Akkor minek van a nyelvem? :D
★★★★★
Még amit nagyon meg akarok nézni, néha azt sem tudom megnézni, mert elalszok, szóval ez alól a 18+ karikások sem kivételek.. :)
Kipróbáltad már, ha befogod az orrod, és közben bármilyen finom, ízletes ételt eszel, annak nem fogod érezni az ízét?
(mert állítólag ha az orrodba nem jut el az étel illata, akkor nem érzed az izét., és én hamarosan kipróbálom, mert kissé megvagyok fázva, be van dugulva az orrom.. :/ )
Minden +18 karikás felvételt megnézel?
★★★★★
te?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
#65420 ez se fogott még elõtte mácsetérót a kezébe. Nekem izs ilyen van<#crazya>#crazya>
Testépítést ûzöl?
általánosságban meg passz, remélem addig a sok hülye nem robbant fel minket a hülye atomjaival. Hülyék. :D
te félsz a hülye atombombáktól? :D
Dum spiro, spero.
hogy képzeled el a jövõt? mondjuk 2050 környékét
Túl durva lettem volna?
Dum spiro, spero.
miféle gyilkosságot láttál? :/
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Kitõl kaptál legutóbb levelet?
★★★★★
Voltak már gyilkos vagy öngyilkos gondolataid?
Szereted a bejglit hallal? :D
★★★★★
ajándékozás van felétek vagy csak zabálás ezerrel?
Mikor esik az elsõ hó?
★★★★★
miért nem írnak ide csajok délelõttönként?
★★★★★
tudsz pokerezni? TH
mééész fe' szombaton?
Milyen a hangulatod?
támadnak a gépek?
★★★★★
Alválasz: nem
te?
volt valaha kontaktlencséd?
(alkérdés: meg tudod vakarni a szemgolyódat?)
híreket újságban, vagy neten olvasol...esetleg nem írott sajtó?
blogom: http://napibenji.blogspot.hu/ Bloggal kapcsolatos barter üzletekbe benne vagyok!
miért felkiáltás az összes válaszod?!
Ha evés közben gusztustalan dolgokról bezsél valaki eltudja venni az étvágyad?
A Zalán pecáztuk de vörös szárnyû keszegen és paptetûn kívül nem sokmindent fogtunk.
Milyen gyakorisággal nagy wc-zel?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szoktál horgászni?
mennyire szereted a pikáns,csípõs ízeket?mennyire bírod?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Halászlevet tudsz fõzni?
★★★★★
kuszkuszt szereted?
★★★★★
Merci vagy Audi?