Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs darált hús.

A sorozat zsír!

Szeretsz élni?

★★★★★

zsoltioregon
Új kérdés inkább.

Tetszik ez a orosz sorozat:

http://www.youtube.com/v/UO2i2Wd3H5k&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
nem. veszélyes kaja. ha valami rossz benne mehetsz korházba. Nyáron meg tilos enni! (Botulinum toxin)

Ha már ott a darált hús mi a faszért nem csináltok fasírtot, vagy bolognait? He?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

rooney8
nem tudom, sztem még nem ettem

nagy hiba?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
jöhet, régebben volt is hozzá tuti receptem (ami valahol elkallódott, és morcos vagyok miatta)

te szereted?

"The trees move. Do you not see it?"

rooney8
igen

tatárbifsztek?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
szokj hozzá, az internet és végtelen információ hatalma szép lassan megváltoztatja a kétlábúak agyának mûködését. (de tényleg)
plusz soha a büdös életben nem ettem még csülökpörköltet, azt sem tudtam, mibõl van

sokat használod wikipedia-t?

Effe88
jöhet, tésztával:)

neked mindent gugliznod kell?

Calver
gugliznom kellett hozzá, de nem, nem vagyok disznajjal kibékülve

marhapörkölt?

rooney8
utálom

csülökpörkölt?

duracell

szereted a pacalt?

blogom: http://napibenji.blogspot.hu/ Bloggal kapcsolatos barter üzletekbe benne vagyok!

rooney8
balcsi

milyen márkájú a nappalid tévéjének a távirányítójában lévõ eleme?

Effe88
rózsákat

balaton vagy velencei tó?

Integrálással területszámítás, munkavégzést vagy megtett utat lehet kiszámítani egy függvény alapján. Deriválással inkább függvényeket szoktak megoldani vagy hatásfokot számolni, ez inkább a mérnöki munka során hasznos. -gyors google kereséssel-

Mit ültettetek idén a kertbe? (feltéve ha van)

★★★★★

videobaby
nem, nem is lesz olyanom.

integrálás, vagy deriválás a nehezebb?

én is

volt már egyéjszakás kalandod?

★★★★★

videobaby
csak e-mail.

te?

Calver
amit én innen tippelem, h hülyeség volt, biztos vagyok benne, h kihagyták az endorfin (#4) részt... de úgy sem.

milyen levelezõprogramot/oldalt használsz?

videobaby
elõl töltõs whirlpool.

kipróbálnád a szülési fájdalmat? (most volt a fókuszban, a kis ügyes sportoló nem bírta)

egyértelmûen torrent

milyen mosógépetek van?

★★★★★

Calver
google aszondja lovasrendõr, van értelme. (valahol itt bujkál valami kiváló szöveg arról, hogy hova dugja a lova miét, de az istennek nem jön a nyelvemre)

torrent vagy fájlmegosztók? (rapidshare, netload, stb)

Effe88
senki

kérdés lent

Effe88
egy isten

ki az emeletes zsaru?

A skandinávok egyik istene, ha minden igaz.

Ki a kedvenced ebbõl a topikból? :)

★★★★★

videobaby
nem, de rendet raktam a kertben.

ki volt Thor?

zsoltioregon
kb 20 év
#66160 Norvégiában igen, meg oroszban is meg Alaszkában izs

Nyírod még a füvet (én ma nyírtam sztem utoljára idén)

Calver
nem

mennyi idõt adsz még az újságoknak, mielõtt teljesen kipusztulnak? (ha egyáltalán olvas még valaki újságot)

ressy14
elvileg napos, mi kirándulást is tervezünk, ha már hosszúhétvége, persze csak Magyarországon :D

elõfizetõje vagy valamilyen újságnak vagy magazinnak?

Dum spiro, spero.

Én szeretem a hideget szóval igen.

Milyen idõ lesz jövõ hétvégén?

★★★★★

Calver
nem, mer' ott csak hideg van, meg oroszok.

laknál szívesen ilyen "nagyon északi" országban?

zsoltioregon
Dízellllllllllllllll, mer az a win!

Szétnéznél Oroszországban?

Effe88
én csak a pirsz brosznaneseket

benzin vagy gázolaj párti vagy a személyautoknál?

zsoltioregon
Igen. Amikben Roger Moore volt az kifejezetten szeretem.

te?

Barnabyka
Skyfall, szeretem a 007-es filmeket és nekem Daniel Craig teljesen tetszik, mint James Bond.

Szereted a Bond filmeket?

Calver
nem szoktam nagyon trailer-eket nézni, szóval... talán Seven Psychopaths egész vállalhatónak tûnik, bár az eddigi felhozatal alapján letettem 2012-es évrõl <#rolleyes>

te?

Effe88
helyzet függõ
de néha helyes, igen

melyik filmet várod idén a legjobban?

videobaby
nem hát.

valami óvóhely jó lenne olyankor.

helyes dolog kilakoltatni valakit?

rooney8
egyedül? soha!! :D de még társasággal sem
bár nem hiszem, hogy lenne ott bármi is, de én eleve elég fosós vagyok, szval... :D

na és te?

Effe88
vmi óvóhely csak lenne, de az pillanat függõ

kérdés lent

Effe88
igen
kell ilyen is

eltöltenél-e egy éjszakát egyedül egy pripiatyi panelházba?(sugárzás védelem megoldott attól nem kell félned , tegyük fel)

rooney8
valami olyasmi

hova menekülnél egy esetleges atomháború kitörése után?

videobaby
elõzõekre sem volt szükség szerintem.
biztos van, de remélem, idõben lelövik, vagy akármi.

késõ esti rémmese a topikban?:D

rooney8
így van
most így belegondolva, nagyon nem kéne egy újabb vh

vagy mégis?

Calver
valami ilyesmi, de a roppantul pozitív és végtelenül optimista Threads alapján ez lenne az utolsó gond <#rolleyes>

van szerinted kicsiny földünkön olyan elmebeteg vezetõ, aki ténylegesen bele merne menni egy atomháborúba?

videobaby
ezek fényében igen. kb. nem lenne, aki betartassa ezeket, ha meg igen, a többiek magasról tennének rá.

így van, vagy így van?

rooney8
ha túl is élném, szar világ lenne utána

sokban változna meg az eddigi világ? (pl. országhatárok, országvezetések, törvények... stb.)

Effe88
3/4-e kb, szerintem

túlélnéd-e?

rooney8
jó lenne, ha nem lenne szar

ha lenne 3. vh, akkor szerinted a föld lakosságának hány százaléka halna meg és mekkora területek lennének lakhatatlanok (értsd: atombomba és egyéb nukleáris anyagok miatti sugárzás)?

videobaby
hát de, de attól még jó itt.

vagy nem?

Calver
mert mi tudunk a legjobban sírni - nézd csak meg minden nemzeti dalunkat, ünnepünket, blablabla

hát nem-e?