Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
valami település <#fejvakaras> (de ha állat, biztos finom jól átsütve)

gumiszobát szoktad látogatni?

"The trees move. Do you not see it?"

NagyiBMX
Valami étel aminek köze van a tehénhez/disznóhoz.

Miért mi a pacsmag?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

rooney8
Leginkabb egy csirke 😄D

es neked a pacsmagrol?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

NagyiBMX
Igen tudok.

#66996: Vezetés szempontjából abszolút, hogy hülyék-e? Inkább hiszékenyek.

Mi jut eszedbe errõl a szóról: csirke ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

rooney8
Nem nagyon

Kerdes alant

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
mert az angol nyelvnél mások a sûrûn használt betûk, általában minden nyelv kialakította pár cserével a saját kis billentyûzetkiosztását - nem mintha sokat számítana, tekintve h qwerty alapot "javítgatni" olyan, mint szarból várat építeni, ki kellett volna jó fél évszázada dobni az egészet a picsába.

tudsz gépírni?

rooney8
Mert a magyarok hulyek es atcsereltek

A magyarok hulyek?

NagyiBMX
Így

Az angol billentyüzetben miért van a Z az Y helyén?

videobaby
csak ha idióta.

így van?

rooney8
Volt mar ra pelda, de nem surun

Aki masnak vermet as maga esik bele?

Calver
nem.

szoktál reakcióképeket használni? (csak h maradjunk a klasszikusoknál)

videobaby
ahha, én.

nyelvtanóra?

Calver
én.

te?

videobaby
én talán suliban még szakközép valahol, mert a mellettem ülõ hülyegyerek rám borult.

szoktam mást is kérdezni, nem csak a "te?".

te?😛

Effe88
én se emlékszem, részegen egy párszor elõfordult

a "te" kérdésen kivûl szoktál mást kérdezni?

#66986: passz,nem tudom,

Calver
nem emlékszem <#fejvakaras> valószínûleg valamikor gyerekkoromban, mondjuk jelenlegivel nehéz is, forgószéken nem nagyon lehet hintázni. olyan volt pár éve, h nagy lendülettel ültem le szarfos mûanyag székre, az meg darabokra tört akkori kemény 75 kilóm alatt <#idiota>

te?

NagyiBMX
Szerencsére régen, általános iskolában talán😄

Milyen márkájú zsepit használsz?

videobaby
dohányzóasztal mindenféle távirány, meg virág, és homokkép.

mikor borultál fel utoljára székkel?

Calver
max levegõ, a szoba bal oldalán van az asztalom

neked?

ressy14
rádiós ébresztõóra

és neked a jobb kezed mellett? 😄

Dum spiro, spero.

NagyiBMX
Nem, utálom is a trollokat.

Milyen tárgy van rögtön a bal kezed mellett?

Effe88
utálom,

szoktál trollkodni?

megesik😄

szereted a Gyûrûk Urát?

blogom: http://napibenji.blogspot.hu/ Bloggal kapcsolatos barter üzletekbe benne vagyok!

rooney8
nincs fizum

zsidó vagy pénzügyekbe?

,,Az Erõ legyen veled. "

Megjött már a fizud? 😄

Fresh Duke
Folyamatosan semmit se nézek.

Mi a kedvenc filmes idézeted?

A heavy cost. I pay it gladly.

bakkerman
általános sulis koromban kb 6 évig fociztam,de abba kellett hagynom(tanulási problémák :S )

kedvenc sorozatod,amit folyamatosan nézel?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

NagyiBMX
Még a nyáron😊 Nem vagyok nagy ivós😄

Jártál foci edzésre?

változó

mikor voltál utoljára másnapos?

rooney8
igen
emiatt másnap mindig zombi vagyok

te?

videobaby
még akkor éjjel, lefekvés elõtt.

késõn szoktál feküdni?

rooney8
mivel már megválaszoltam ezért új kérdés

egybõl átállítod az órákat a lakásban (óraátállítás miatt), vagy napoki, hetekig, esetleg hónapokig úgy van? 😄

videobaby
charmeleon a neve a kis aranyosnak. ha felnõ, akkor charizard.
egyik legrégebbi az, amikor mamámnál trappistát kerestem a hûtõbe. csalódnom kellett, mert nem volt. talán 1.5 éves lehettem.

neked?

rooney8
nem tudom, hogy legrégebbi-e, de elég régi, hogy állok a kocsibejáró mellett és nézem, ahogy tolat be apa a szürke fiat tipo-val 😄
kb. ez az egyetlen emlékem a kocsiról, azért feltételezem, hogy ez lehet valahol az elsõ emlékeim között 😄

neked?

NagyiBMX
Szerintem minden kissrác irigyelte azt a narancs sárkányt😄 Nem voltam nagy pokemonos mai napig nem értem mírõl szól, szinte sose néztem.

Mi a legrégebbi emléked gyerekkorodból?

ressy14
én is mindig kimosatom anyuval, elég finnyás vagyok 😄

#66965: a végsõkig, túl drámaian fogalmazok, de értük a tûzbe mennék, ha kell.

melyik volt a kedvenc pokemonod? 😄

Dum spiro, spero.

videobaby
mindig kimosom, nem kell nekem az a mûanyagszag, meg a nem tudom hány kéznyom, ami rákerült. csak jobb tisztán felvenni nem?😄

te?

Ic3 m4n
attól függ mi az

meddig mennél el, ha a családodat kellene megvédeni?

ressy14
hát ha biztonságban érzem magam a magasban, akkor nem, de egyik haverom a 10-en lakik, és külsõ folyosón lehet bemenni a lakásukba egy 1 m széles folyosón, a korlátja meg elég rendesen kileng, úgyhogy pisis kislányokként a fal mellett szoktunk osonni, mint jim carrey az ace ventura 1-ben a jótékonysági bálos részletnél 😄 részegen eléggé necces lehet ott bukdácsolni

ha veszel magadnak új ruhát, azt kiszoktad mosni az elsõ használat elõtt, vagy ahogyan elhoztad a boltból, abban az állapotában veszed fel?

Dum spiro, spero.

NagyiBMX
Úristen nagyon!! 2.ik emeleten már izzad a tenyerem és halálomon vagyok.

és te?

videobaby
a tejszínes, gyümölcsös jöhet minden mennyiségben.

tériszonyos vagy?

NagyiBMX
Mindennap járnék ha lenne rá lehetõségem, de közelben nem nagyon van, ami van az is drága mint a rohadás:\

Melyik fagyi a kedvenced?

ressy14
gyerekkoromban szórakoztam párszor, de nem vagyok rá büszke, mert visszagondolva sorozatban adnám magamnak a sallerokat érte, olyan illetlenek és bunkók voltak. 😞

szeretsz úszni?

Dum spiro, spero.

videobaby
igen, de az sem ma volt😄 és nem is sokszor😄

te?

Effe88
igen de nem ma voltXD

telefon betyárkodtál már?

videobaby
nem hát. nem is megyek soha.

hóangyalt csináltál már?

Effe88

rooney8
szoknék, ha lenne itthon, de már ezer éve volt utoljára

neked is a cini minis a kedvenced?

ressy14
tegnap 😄
majdnem minden szombat pala nap nálunk

szoktál müzlit vagy gabonapelyhet enni?

Dum spiro, spero.

rooney8
igen, de unalmas 😄
(tudom, én is ezt mondtam😄)

mikor ettél utoljára palacsintát?