Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanez vámpírosba?
zombis filmeket/sorozatokat szereted?
"The trees move. Do you not see it?"
aki másnak vermet ás az mi?
szoktad "figyelni" boltokban a nemsoká lejáró, és ezért leértékelt termékeket?
vasárnapi ebéd lesz?
Vannak éjszakák, amikor sehogy nem tudsz elaludni? Mit csinálsz olyankor?
Nem szoktam, közel van ahhoz a kategóriához, hogy utálom, de mégsem ott van, csak nem szeretem, de azért meg lehet hallgatni alkalom adtán. 😊
A Te nagyszüleid hány évesek?
(Ha már elhunytak, azt nagyon sajnálom, nem akartalak megbántani =).
A mamám pl. 81 éves lesz, de szegény nagyon sovány, és gyógyszereken él, mert cukorbeteg is)
Neked mekkora?
★★★★★
te?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Mennyit beszélsz telefonon?
★★★★★
használt valami reklámblokkolót?
mire érdemes befektetni 600 ezret??
Van laptopod/tableted?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
azon kívül legtöbb frissen indult cucc elég hidegen hagy, meg még idei "1 évados csodasorozatomat" sem találtam meg sajnos. (lásd tavaly The Finder, elõtte The Good Guys illetve Terriers, még elõtte The Unusuals... könnycsepp mindegyikért)
tvtropes-t szoktad olvasgatni?
neked?
nézel valamit az idén indult sorozatok közül?
mennyit alszol napi szinten?
szerinted?
melózni 18-20éves kortól v suliba járni 25-27éves korig?
furcsa, hogy olyanról, hogy sílövészet eddig a pontig még nem is hallottam? <#bohoc>#bohoc> (de tényleg, vagy csak nem emlékszem rá)
és a Te nicked hogy jött?
honnan jön a nick neved?
eszedbe jutott már az a vicc?
favorit színed?
A fórum fönti kis képén körben ülnek az emberkék, melyik színû lennél?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Tudsz sakkozni?
A heavy cost. I pay it gladly.
Szeretsz aludni?
A heavy cost. I pay it gladly.
te tudsz ülve aludni pl busz?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
★★★★★
#67262 a fejlettebb világban jól mûködik ez a rendszer, de mindenhol vannak hajléktalanok és szegények is
Milyen testhelyzetben szoktál elaludni?
★★★★★
hiszel abban, h a kicsiny szavazatok ér is valamit, vagy teszel az egészre és szimpla ostoba embereknek való manipulációnak tartod a nagy demokráciát?
Van ilyen ország, ahol az emberek véleményére is adnak az "országházban"?Û
..úgy értem mindenféle sztrájk, és megmozdulás nélkül, ahol ez már megszokott dolog, hogy nem csak a parlamentben döntenek, mint nálunk.
(kivéve ezt a népszavazásos levelet, amit pont idõben küldtek, mert eléggé hideg van kint.. de nyáron is jó lett volna legyezõnek.. 😊 )
Akarsz forradalmat?
Szerinted jó irányba haladnak?
★★★★★
Mit gondolsz az Európai-Parlament konföderációs terveirõl?
★★★★★
te?
blogom: http://napibenji.blogspot.hu/ Bloggal kapcsolatos barter üzletekbe benne vagyok!
Mit csinálsz a hétvégén?
szerinted?
nokia vagy SE?
melyik netszolgáltatónál vagy? (bónusz kérdés: elégedett vagy-e vele?)
van vezetékes telefonod otthon?
Kérdés lent.
Az út meletti pavilonos zöldségestõl, gyümölcsöstõl jobb venni gyümölcsöt, zöldséget, vagy a zöldséges, gyümölcsös boltból? 😊