Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bizony, The Walking Dead nagy kedvenc 😉 Plusz ha film akkor a Holtak Hajnala

ugyanez vámpírosba?

Calver
bár sokan erre rávágnának vagy egy közhelyet, vagy azt, h sírásó, én inkább napszámosra tippelnék.

zombis filmeket/sorozatokat szereted?

"The trees move. Do you not see it?"

egyszer vettem így tejet,azóta se...gondolom nem kell részleteznem 😄

aki másnak vermet ás az mi?

Calver
már van, sült csirke, elég lesz még szerintem hétfõig is

szoktad "figyelni" boltokban a nemsoká lejáró, és ezért leértékelt termékeket?

berakok vmi filmet.

vasárnapi ebéd lesz?

Lyukasbogrács
Már nem élnek, de szép kort éltek meg. Ha jól tudom 84, 86, 91 és 95 évet.

Vannak éjszakák, amikor sehogy nem tudsz elaludni? Mit csinálsz olyankor?

Tarajos Sül
Roma zenére gondolsz?
Nem szoktam, közel van ahhoz a kategóriához, hogy utálom, de mégsem ott van, csak nem szeretem, de azért meg lehet hallgatni alkalom adtán. 😊

A Te nagyszüleid hány évesek?
(Ha már elhunytak, azt nagyon sajnálom, nem akartalak megbántani =).
A mamám pl. 81 éves lesz, de szegény nagyon sovány, és gyógyszereken él, mert cukorbeteg is)
Ic3 m4n
46 bõven elég.. cipõméretrõl meg már ne is beszéljünk..

mulatós zenét szoktál hallgatni?

Lyukasbogrács
44-es, de egy mérettel nagyobbat szoktam venni, hogy ne szorítson.

Szeretnél nagyobbat?

Keveset, pedig minden hónapban beszélhetek ingyen 1000 percet az országon belül, de szinte egyáltalán nem használom ki.

Neked mekkora?

★★★★★

NagyiBMX
Nem sokat.

te?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

külön nem ,de az Opera magában is elég sokat megfog

Mennyit beszélsz telefonon?

★★★★★

Calver
gyógyszeriparba mondjuk, mindegy mennyire béke segge alatt van gazdasági helyzet, gyógyszert a kétlábúak akkor is venni fognak.

használt valami reklámblokkolót?

van laptopom packard bell...

mire érdemes befektetni 600 ezret??
zsoltioregon
nyet

Van laptopod/tableted?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Calver
eddig The Mob Doctor, mert Jordana Spiro-t csípem, meg Primeval: New World, mert az "anyasorozatot" imádom - akármennyire tûnik alapkoncepció alapján kiskölyköknek való cuccnak, a zseniális írok/szereplõk kurvajóvá teszik... meg az írók egy vicces szokásának hála annyira nem is gyerekbaráttá <#gonosz1> bár a spin-offnak még tuti kelleni fog pár rész h "beinduljon".
azon kívül legtöbb frissen indult cucc elég hidegen hagy, meg még idei "1 évados csodasorozatomat" sem találtam meg sajnos. (lásd tavaly The Finder, elõtte The Good Guys illetve Terriers, még elõtte The Unusuals... könnycsepp mindegyikért)

tvtropes-t szoktad olvasgatni?

persze.arrow,revolution,666 nyerte el a bizalmam idén.remélem egyiket se kaszálják el 1 évad után.

neked?

Calver
leginkább amennyit tudok, de 6-10 óra között szokott lenni, az alatt mosottszar vagyok.

nézel valamit az idén indult sorozatok közül?

patt helyzet szerintem ...

mennyit alszol napi szinten?

Calver
egyik sem a legkifizetõdõbb megoldás, az igazi valahol a kettõ között lenne, de ha ezek közül kell választani: mondjuk 20 éves korra lezúzni valami értelmes szakképzést, aztán mehet a "móka".

szerinted?

nem furcsa,bár az egyik leglátványosabb téli sport a biathlon 😄 (ez van ha a gyerek az eurosporton nõ fel...)

melózni 18-20éves kortól v suliba járni 25-27éves korig?

Calver
Fürge Calver az egyik favorit könyvemnek (Az Élõhalott Balladája, kellemes és baromi sötét kis fantasy fekete komédia) az elképesztõen geci fõhõse fõszereplõje, és õszintén rohadtul tetszett a karakter, hihetetlenül atipikus figura. (avagy: egy gyáva, erkölcstelen rohadék)

furcsa, hogy olyanról, hogy sílövészet eddig a pontig még nem is hallottam? <#bohoc> (de tényleg, vagy csak nem emlékszem rá)

ez a becenevem xD még gyerekkoromba volt egy Ricco Gross nevû sílövõ akit nagyon bírtam,aztán minden hülye játékba ilyen névvel csináltam a profilt és vëgül annyira rámragadt h már a család is így hív 😊

és a Te nicked hogy jött?

Calver
nem, és szörnyû. utálom, amikor érzem, hogy valahol van egy - még ha nem is magas - lecsapásra váró labda, és... tehetetlen vagyok. <#rinya>

honnan jön a nick neved?

fekete

eszedbe jutott már az a vicc?

Calver
fogalmam sincs, majd el... majd eldõl? elválik? a nyelvemen (ujjbegyemen?) van egy olyan jó hullás szóvicc válasz, de az istennek sem akar beugrani :C

favorit színed?

Fresh Duke
Talán a sötétkék.

Szerinted hány évesen fogsz elhunyni?

A heavy cost. I pay it gladly.

NagyiBMX
Tudni tudok, versenyszerûen sose játszottam és szerintem van pár szabály amit nem tudok. Alapokat vágom😄

A fórum fönti kis képén körben ülnek az emberkék, melyik színû lennél?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fresh Duke
Valamikor még anno tudtam, hogy hogy kell. Talán most is menne, ha lenne rá egy órám.

Tudsz sakkozni?

Ic3 m4n
igen, fõleg mostanában, mióta van egy visszatérõ álmom;>

rubik kockát kitudod rakni?

Fresh Duke
Ha arról van szó, akkor igen, de nem nagyon szeretek.

Szeretsz aludni?

zsoltioregon
fekve. ülve nem tudok.

te tudsz ülve aludni pl busz?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

*-többen

★★★★★

Minél többen többen otthon maradnak annál többet ér egy szavazat. Kit tudod számolni, hogy mennyit ért a szavazatod, minden eredmény fent van a 10-es választásról a neten.
#67262 a fejlettebb világban jól mûködik ez a rendszer, de mindenhol vannak hajléktalanok és szegények is

Milyen testhelyzetben szoktál elaludni?

★★★★★

Calver
ugyan már, soha nem errõl szólt a demokrácia <#ravasz1>

hiszel abban, h a kicsiny szavazatok ér is valamit, vagy teszel az egészre és szimpla ostoba embereknek való manipulációnak tartod a nagy demokráciát?

Tarajos Sül
Ha igen, csak azért, hogy nekünk is legyenek jogaink, és mi is beleszólhassunk az ügyekbe, a törvényalkotás mozzanataiba, a pénzek elosztásába, ennyit azért megérdemelhetnénk, ha már mi fizetjük õket, de 1. nem politizálok TOVÁBB.. 😄 2. Ez nem jó semminek, maximum egy szép álomnak. 😞

Van ilyen ország, ahol az emberek véleményére is adnak az "országházban"?Û
..úgy értem mindenféle sztrájk, és megmozdulás nélkül, ahol ez már megszokott dolog, hogy nem csak a parlamentben döntenek, mint nálunk.
(kivéve ezt a népszavazásos levelet, amit pont idõben küldtek, mert eléggé hideg van kint.. de nyáron is jó lett volna legyezõnek.. 😊 )
zsoltioregon
Jah, ha forradalmat akarnak

Akarsz forradalmat?

Egyenlõre annyi, hogy még szorosabbra fûzni a viszonyt az Unió tagországai között, az USA példájára, meg most a bankok felügyeletét akarják egységesíteni minden országban.

Szerinted jó irányba haladnak?

★★★★★

Calver
nem nézek/olvasok híreket, szóval kicsit bõvebben? (kombó)

dolgozok és utána pihenek

Mit gondolsz az Európai-Parlament konföderációs terveirõl?

★★★★★

Pihizek és sorozatokat pótlok😊

te?

blogom: http://napibenji.blogspot.hu/ Bloggal kapcsolatos barter üzletekbe benne vagyok!

Nekem van egy SE p990i-m õskövület de már 3x fürdött és még mindig mûködik 😊 De nagy mérete miatt Nokia 6303 Classic-ot használom ..amire kell, nekem most pont megfelel 😊
Mit csinálsz a hétvégén?
Calver
nokia, SE termékkel nálam eddig csak szopás volt

szerinted?

Ic3 m4n
upc, nem, sokszor nincs net, és az állítólagos korlátlan adatforgalom miatt is baszogatnak

nokia vagy SE?

Calver
van, használom is (számomra) meglepõ módon elég sokat

melyik netszolgáltatónál vagy? (bónusz kérdés: elégedett vagy-e vele?)

Ic3 m4n
mivel nálunk nem nagyon vannak az út mellet zöldségesek, ezért vagy piac, vagy zöldséges 😄

van vezetékes telefonod otthon?

Tarajos Sül
Ez elött white water volt, de most lagoone-t vettem, vagy hogy kell írni.. 😊 (lusta vagyok megnézni)

Kérdés lent.
Ic3 m4n
most oldspices white water

te?

Tarajos Sül
Old Spice, spray.

Az út meletti pavilonos zöldségestõl, gyümölcsöstõl jobb venni gyümölcsöt, zöldséget, vagy a zöldséges, gyümölcsös boltból? 😊
NagyiBMX
Régebben bob marleyt de mostmár semmi ilyesmi.

Milyen dezodort használsz?