Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért szerkeszted a zenéket?
neked?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
szoktál rágózni?
Dum spiro, spero.
Mi volt az ebéd?
Milyen nyelvet nyomatsz?
szombaton is dolgozol? mit?
Shabbat-ot nem tartsuk be?<#ejnye1>#ejnye1>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Mit tanulsz?
neked?
Szombat délutáni program?
Remélem senkinek nem fogok csalódást okozni és minden tõlem telhetõt megteszek, hogy olyan kinézetet varázsoljak ami mindenkinek tetszeni fog.
Aztán nem rendetlenkedni nekem! 😄
Novemberben lehet még kirándulást szervezni vagy már hideg van ahhoz?
★★★★★
Nézni fogod a futamot?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Anno a választási kampányában Tarajos Sül Úr megígérte egy frankó style beépítését"
Választási kampány.. 😄 Igen, ez így van, de történt változás.. :$ 😊 Gif-et nem tudok készíteni, csak rossz minõségût(magával a programmal van a baj, nem tud annyi színt elmenteni, így a kész mû.. :$ erõsen pixelhibás.megaztán az említett kolléga sokkal sûrûbben megfordul itt, mint én.. 😊
Szóval ezennel átadom a házigazda jogomat kamionosjoe kollégának. 😊
Reméljük sokkal jobb kezekben lesz a topik(jó pár éve látogatója vagyok), és úgy is fog kinézni-e, ahogy kell. 😄
Mit gondolsz az amerikai új pályáról, ahol vasárnap a forma 1-es futam lesz?
...és milyen lesz a verseny, amit remélhetõleg befolyásolni fog az új pálya miatt jelentkezõ tapasztalathiány..?
#67517 Szákmájdik <#fogmosas>#fogmosas>
Temetõben este félsz?
szõrös a mellkasod? 😄
OFF
az én szavazatjogom megvásárolható 😄
viccet félretéve, nekem mindegy ki a házigazdi, eddig is nyugis volt a topik, gondolom ezután is az lesz. A skin-nel tényleg lehetne valamit kezdeni. Anno a választási kampányában Tarajos Sül Úr megígérte egy frankó style beépítését, azóta ez félbemaradt. Mint ha egy politikus lenne 😄 (bocsi 😊 )
Dum spiro, spero.
van gyógyult alkoholista?
Mikor voltál utoljára külföldön?
mikor kaptál utoljára (hagyományos, papírra írt) levelet?
Kamionosjoe:
Kiírok egy kiírást a fejlécbe, hogy legyen másnak is hozzászólása a témához.
Így a korrekt? 😊
te?
"The trees move. Do you not see it?"
The White Stripes zenéjét szereted?
"The trees move. Do you not see it?"
Persze a hozzászólásokat át kell nézni, de ha olyanok írnak akik minden nap itt vannak, akkor gyorsan át lehet futni az egészet.
Saját magam megfelelõnek érzem a posztra szinte minden nap itt vagyok, de inkább az a kérdés, hogy a többieknek megfelelek-e. 😄
Megfelelek? 😊
★★★★★
Ha valakinek van valami óhaja-sóhaja, arra választ adni, esetleg betéved valami rendetlenkedõ troll, mint pl. zsoltioregon.. 😄 xD (csak hülyülök.. 😄 )vagy valami www.xy.hu reklámozó, esetleg nem megfelelõ kérdés, válaszolás.. ezektõl jó, ha mentességet élvez a topic, én úgy gondolom. 😊
ON: Igen a javításra mindenképp szükség van, de nem értek a photoshop-hoz.
Nekem, aki az életét tervezgeti, és az álmokat dédelgeti 24,5 évesen.. 😄 nekem kissé az. Van amikor 2-3 nap alatt,(amit nagyon köszönök, elvégre ez egy fórum, ahol a jobbnál jobb fejek összegyûlnek.. 😊 ) összejön 100 hozzászólás, és úgy érzem, hogy ezeket kötelességem átnéznem, elvégre házigazda vagyok.. 😄 de volt már ez idõ alatt kb. 360 üzenet is, mikor TOP4-5 volt a topic.
Szerinted Te, kamionosjoe, megfelelsz az elvárásoknak? 😊
Megterhelõ a házigazdaság? 😊
★★★★★
Mit csinálnál, hogy képzelnéd el a topik jövõjét, ha házigazda lennél? 😊
lehetek házigazda? 😄
★★★★★