Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7-8 de sokszor többet is fekszem az ágyban, csak lustálkodom

Este vagy nappal használod többet a netet?

★★★★★

Calver
8-9 órát próbálok általában, nem mindig sikerül... utóbbi napokban 3-4 óra is szerencsés volt, aztán úgy ébredni, h nem látok a fél szememre úgy bedurrant az arcom... öröm a köbön.

te?

"The trees move. Do you not see it?"

Nem, sõt nekem ez már reggel mert 9-kor elaludtam és 2-kor keltem, de lehet még aludni kéne. 😄

Mennyit alszol egy nap?

★★★★★

Calver
akad

sokat vagy fent éjszaka?

Van még valaki?

★★★★★

The Protector
Ezüstfenyõ,arany és piros díszekkel.

Jelenlegi kedven zeneszámod amit sokat hallgatsz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

NagyiBMX
Hosszú ujjú pizsama felsõ és alsó, meg egy köntös 😄

Milyen színû volt idén a fa ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fresh Duke
Van, amelyiken igen. De általában mikor ilyen tájban szánom magam "adott logok" elolvasására, csak azt érem el, hogy a vérnyomásom valahova 200 és 3152 közé emelkedjen.

Behagytak.

A heavy cost. I pay it gladly.

The Protector
Lehet😊

Milyen ruha van rajtad?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rooney8
igen, lehet rajta mosolyogni 😊

szerinted is lehet?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fresh Duke
Gondolom senkit se lep meg, de nincs. 😊 (És mostanában nem is akarok.)

#69502-ben meghatározott "logokat" szoktad olvasgatni?

The Protector
Kérdés lent.

The Protector
Igen.Mikor eltervezem akkor sem fekszek le,ha meg mégis lefekszem a szervezetem beállása miatt nem megy az elalvás.

Van barátnõd?

Fresh Duke
Maileket, SMSeket, MSN/Skype beszélgetéseket, SG üzeneteket, stb.

Mostanában nagyon nem jön álom a szememre, de amúgy se vagyok az a korán fekvõ típus. 😊

Behagytak.

rooney8
igen

te is mindig elhatározod, hogy ma korán fekszel, de aztán végül mindig késõn sikerül?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

The Protector
Ezt nem értem!Itt sg-n visszaolvasni?Vagy maileket.

Te is ilyen éjjeli mumus vagy mint én?

Fresh Duke
Nem, általában tudom, hogy mit miért álmodok. Sajnos mostanában elég erõszakosak az álmaim...

Neked is van egy olyan hülye szokásod, hogy beleolvasgatsz régebbi beszélgetések logaiba?

The Protector
Ahham.Szép ország meg stb.....

Én meg ma délután azt álmodtam hogy van egy hosszú utca,a két oldalon fákkal szegélyezve és biciklisek jönnek rajta végig.Egyszer csak megjelenik egy rakás madár és össze vissza szarják õket,én meg röhögök és valahogy visszapörgetgetem az idõt és mindig ezen röhögök.és a végén magamra néztem és én is tele voltam madárszarralXDBeteg egy álom.

Meg szoktad nézni az álmaid jelentését?

rooney8
nem különösebben

ma azt álmodtam, hogy kiköltöztünk valamelyik arab országba és nem volt rossz, sõt tetszett (tudom csak álom 😄). te kiköltöznél?

The Protector
Nem tudom,de szerintem aki szerencsés alkat az az élet minden területén szerencsés.

Pozitív/negatív energia,vonzás törvénye....hiszel ezekben?

Fresh Duke
Tudni tudok, csak a tapasztalatok alapján nem jól. 😄

Aki szerencsétlen a szerencsejátékokban, az szerencsés a szerelemben? (Cáfolnám.)

Calver
tudok, régebben kb minden kocsmai ivászatot az azon nyert pénzbõl fizettem <#idiota>

te?

BenedekFeco
Most még úgy gondolom, igen.

Tudsz pókerezni?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Fresh Duke
18 éve.

Megengednéd, hogy a szerveidet halálod után másnak adják?

Nem, de bele tudnék rázódni, régen ment.

Mikor épült a ház amelyben élsz?

★★★★★

BenedekFeco
nagyon nem.

te?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Fresh Duke
Igen, egy év(ad)záró edzés. 😄 (Facebookon már elkezdõdött a szájkarate... 😄)

#69486: Hogy õszinte legyek, fogalmam sincs, de majd megkérdezek egy vegyészmérnököt... 😄

De beelõztek.

bakkerman
Az oxóniumion (vagy hidrónium) (H3O+) vízbõl származtatható, egyszeresen pozitív töltésû ion, moláris tömege 19,02 g/mol,és ezért nem redukálódni szvsz.

Jó vagy kémiából?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BenedekFeco
Van

Kérdés lent

BenedekFeco
Nem (kopp-kopp)

Mibõl kifolyólag folyik be az a tényállás, hogy az oxóniumionok nem tudnak redukálódni a helyzet szifilisztikájába?

bakkerman
(a válaszodat teljes mértékben adom én is ezt akartam írni szóról-szóra 😄DD )

Még nem hálistennek 😊

Holnapra van már betervezett fix programod?

Fresh Duke
Az, hogy nem mindegy, hogy a f*sz melyik végén vagy.

Okoztál már balesetet? (Akármilyet, aminek sérülés lett a vége.)

abszolút

az orális szexrõl mi a véleményed?

★★★★★

BenedekFeco
persze, vagy legalább is a gyökere.

Az már növény?

Nincs.

Egy ember lehet egyben növény is? 😄

★★★★★

Fresh Duke
715km (+ apró), vonattal és busszal.

Van növény a szobádban?

BenedekFeco
beelõztek. tegnap.

Kérdés lent.

BenedekFeco
kb. 1800-2000km autóval.

Neked? :-)

750 km kb.

Mikor volt utoljára olyan nap, hogy nem léptél ki a házból?

★★★★★

bakkerman
Nyíregyháza-Hegykõ autóval

Neked?

Fresh Duke
Nem tervezek. Viszont hallottam, hogy pár hülye gyerek már ma is durrogtatta õket...

Mennyi volt a legnagyobb táv, amit egy nap alatt utaztál? (Vonattal, busszal, autóval. Repülõ nem játszik. 😛)

bakkerman
nem,nem is fogok

Te vettél/fogsz?

dolgoztam b+ 😄

vettél már petárdát, rakétát?

★★★★★

Fresh Duke
Nem tartom valószínûnek.

Merre voltál eddig, kisfiam?

georgesmatyas
El bizony.

A norvég formulában (Neutrogena) valami norvég emberi kivonat van?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Fresh Duke
Errefelé nem szoktam látni mást is így öltözni.

Elutaznál Norvégiába, Svédországba vagy Finnországba?

georgesmatyas
Valami északi csávó, aki jól bírja a hideget. Norvég, svéd stb.

Neked?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Fresh Duke
Úgy, ahogy vártam.

#69466: Ráfázol, ha rámászol... Amúgy, nyert. 😄

Ha ilyen idõben meglátsz valakit izompólóban az utcán, mi az elsõ gondolatod?

georgesmatyas
Hát nem, még, ha helyes is a válasz. Ilyen az élet ha okos vagy csak a kín vár rád.

#69464: Hazudnék, ha azt mondanám ti is hiányoztatok<#vigyor5>

Hogy telt a karácsony kiscsávókám?

The Protector
Morrys Day és a kibaszott Time.A Dzsumbi csaj hude hude hude jóóóó.

Nyertem?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?