Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valószínûleg, nekem nem 😊

jól bírod a piát?

★★★★★

bakkerman
nemrég jöttem haza,most csak eszegetek,olyan 6 körül elkezdek tenni az arcba,és utána irány haveromék! 😄

Szar lesz a holnap? :SSS 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

videobaby
nem.

kötelezõ csacsira piálni magát a népnek?

rooney8
így van 😄

be vagy már rúgva? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

bakkerman
persze,a United csatára vagy

Jól tudom? <#idiota>

rooney8
azt se tudtam mi az, de google kisegített 😄

engem ismersz?<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ic3 m4n
énis.. szilveszterkor csak házibuli párti vagyok

prosecturát szereted?

rooney8
Igen

Te?

Ic3 m4n
10óra körül

bulizol ma valahol?

rooney8
Ritkan fordulok ismeretlen vizekre, de igen, azert szoktam

Mikor keltel ma?

VWfan
Be

Te szoktál olyan topikokat keresni amiket egyszer-egyszer olvasol csak, vagy csak a kedvenceket nézed?

amelyik jobban esik ! Tisztán wikey-t én nem bírom ellenben a hubival .D

Nagy szavazó topicot belinkeled? (én párszor kerestem de valahogy nem adta ki a keresõ)
bakkerman
néha benézek és szavazok egyet

Mit igyak ma,wiskey vagy hubertus?

Calver
könnyû-e azt nem tudom, de szvsz könnyen tanulható, merthogy... mindenhonnan zúdul rád.

nagy szavazó topicot szoktad látogatni?

"The trees move. Do you not see it?"

rooney8
van, de számomra felfoghatatlan 😄

könnyû nyelv az angol?

Calver
hihetetlen módon

van szerinted ember a világon akinek nem az a szörnyûség az anyanyelve, de ettõl függetlenül kicsit is kedveli?

rooney8
áhh, még az alapokkal is gondjaim vannak
(bár én németes vagyok, mindamellett hogy utálom a német nyelvet 😄)

te is utálod a németet?

Calver
eddig azt hittem igen, most h irkálok újabban gamefaqs-ra/BGEE fórumokra, néha megijedek h mennyire fingom sincs helyenként nyelvtanról

te?

rooney8
igen

jól beszélsz angolul?

Fresh Duke
A Szilveszterhez fûzõdik egy emlékem, melyre (nem) szívesen emlékezem vissza. Most valami ilyesféle mesélést képzelj el.

Kimerítõ választ adtam? 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

rooney8
igen<#gonosz1>

miért utálod?

Fresh Duke
Tetszik, nem rossz.

Most nézem, elkezdõdött... Utálom az év utolsó és elsõ napját. Azt hiszem magányba vonulok. Hiányozni fogok erre a 2 napra? 😛

Calver
az melyik, Retroman? best of sg-ben õrjöngött egy sort amikor találkozott mr. topicbanlist-el, aztán jött tõle egy hízelgõ privát, de ennyi. (meg le is tiltottam a drágaságot)

tetszik ez a szám?

Fresh Duke
Szerintem teljesen normális. 😄

Te is kaptál kedves üzeneteket mr. infantilistõl?

Calver
szerintem... szórakoztat <#smile> (ha az a nevek nem rémlelének: False-ról esettanulmány (szórakoztató olvasmány), másik aranybogárvirágot gumiban megtalálod)

miért, nem az? <#rolleyes>

rooney8
nem

és szerinted ez normális (amit írtál)? 😄

Calver
hátööö... szerintem False néhanapján még mindig fröcsögve üvölt a monitorra amikor privátot próbál nekem fogalmazni (bár egész régen kaptam tõle bármit is, szerintem túlhecceltem a srácot), de ha dühöngõbe benézel, láthatod h Retroman gyerek is a szíve zárt <#gonosz1> (de még Fresh Duke-ot is) szóval... hja, szoktam. irl is sokszor megtalálom, hogyan lehet valakinek eldurrantani a buksiját, bár meglepõ módon még soha nem csaptak arcon ilyenért <#rolleyes>

Metallica-t szereted?

rooney8
(ja, ha kis mennyiség is számít, akkor dec 28)

néha van, hogy igen, de döntõ többségben nem

te? 😄

Calver
26-án, mert nem volt elég fájdalomcsillapítóm, és kellett neki egy kis extra "löketet" adni.

szereted direkt hergelni (akár neten akár irl) az "elmebetegeket"? <#gonosz1>

rooney8
december 7
azóta kicsit összejöttek a dolgok, na meg pénzem se volt 😄

te?

Fresh Duke
Sajnos volt rá példa... 😄
Ma is, mikor mentünk edzésre, megszólalt valaki, hogy itt azért ne verjem le a tükröt. 😄 (Megjegyzem, a múltkor se tört el.)

Mikor ittál legutóbb?

rooney8
akad 😄
az a hülye alkohol :S 😄

te?

Fresh Duke
Régebben én is így toltam, az volt a másodlagos chat-cliens. Most csak megnyitom, és ha nem történt semmi, akkor zárom is.

Csináltál már valami hülyeséget/Bénáztál már úgy, hogy azt a mai napig felemlegessék Neked?

rooney8
ha itthon vagyok szinte mindig be vagyok lépve

te:

Fresh Duke
Az ellentéte.

Van Facebookod?
(Ha igen, akkor mennyit használod?)

videobaby
túlélés?😄

neked?

nem fogok

Mi a terved 2013-ra?

★★★★★

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
69529,69530 meghaltam 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Holnap fogsz enni sonkatekercset?

rooney8
nem

itt mindenki ilyen elmeháborodott?<#idiota>

Calver
hát... biztos populárissá fog tenni <#vigyor1>

#69528: használj maszkot, meg egyéb azonosításra alkalmas dolgokat takaró cuccot, onnantól kezdve nyugodtan análisan is felhelyezheted és meggyújthatod egydimenziós pistikébe a peterdáját. (szerintem a megfelelõ eljárás)

fáradékonyabb vagy télen?

Fresh Duke
Köszönöm a kielégítõ választ. 😄
Amúgy, fogalmam sincs. Elegem van a hülye kis taknyosokból, akiket nem nevelnek/neveltek meg a szüleik. Rendõrt hívni szerintem felesleges lenne, mert 0 kedvem lenne a kis punkkal ott várakozni a hidegben, meg ilyentájt feltételezem van jobb dolguk is. (Mondjuk a szomszédom rendõr, de fogalmam sincs, hogy mikor dolgozik, és azt se tudom, hogy szolgálaton kívül tehet-e valamit.) Szívem szerint inkább jól felpofoznám a gyereket és hazazavarnám.

Jó taktika edzésen gyomorra menni Karácsony után? <#idiota>

Lyukasbogrács
Nem vagyok jogász, de ha fegyverrel kényszeríted, akkor jó pár évet, fegyverrel való visszaélésért, maradandó sérülés okozásáért (szerintem függetlenül attól, hogy egy ujjal sem értél hozzá). Sõt lehet, hogy életed végéig fizethetsz, mert csökken a munkaképessége az illetõnek. Ha csak szóban fenyegeted és errõl bizonyíték erejû felvétel készül, azért is kaphatsz egy felfüggesztettet (hiszen nem tudjhatja, hogy viccelsz, vagy komolyan fenyegeted). De mondom nem vagyok jogász, csak így tartom logikusnak. Szerintem ne fenyegesd, mert visszafelé is elsülhet (max azzal, hogy kihívod a rendõrséget). Ilyenkor hívd fel/ki a rendõrséget, meséld el a körülményeket, adj személyleírást (remélhetõleg gyakrabban fognak arra járõrözni). Petárdát, tûzijátékot használni amúgy is csak 31-én este 6-tól másnap reggel 6-ig lehet, a fel nem használtakat január 5-ig kötelesek visszavásárolni ott, ahol vette, jövõre nem lehet elrakni. Aki korán petárdázik, vagy késõn, azt 100-150 ezerre megbüntetik.

Te hogy gondolod?

Fresh Duke
Fellépek ide éhesen, és ez fogad...

Szinte soha, meglehetõsen megvetem azt a helyet és az ottani kaját.

Ha valakit arra kényszerítek, hogy ne dobja el az égõ petárdáját (mondjuk fenyegetéssel), és lerobban pár ujja, azért milyen büntetést kapok?
(Mert egy buzi MOST is robbantgat. Hajnali háromnegyed 11-kor, normális az ilyen? Mindjárt megetetem vele, csak tudjam meg, hogy pontosan hol csinálja.)

bakkerman
magyaros,bolognai,egyszerû sonkás,hawaii

Milyen gyakran jársz mekibe?

Calver
rendelj pizzát mondjuk, már ha arrafelé lehet ilyenkor. ha nem, irány az éjjelnappali.

favorit pizzád?

pillanatnyi elmezavar 😄

mit egyek ha üres a hûtõ? 😞

★★★★★

Calver
eléggé

a képtáradban a féloldalas szakállas kép hogy jött? <#idiota>

jhetedikj
azt sem

11415 új üzenet, jó régen léptem már be ezzel a nick-el mi? 😊

anno 1987

Calver
ha a szociális tényezõket kivesszük (ami hímnél büszke kurvapecér, az csajnál ribanc), nos... elõfordulhat, de közel sem biztos (#4)

na és cracked-et szoktad olvasgatni?

nem

Kiírtam a facebookra, hogy megdugok akárkit(persze kicsit kulturáltabban megfogalmazva), de mégsem volt jelentkezõ, pedig elég sok ribanc van az ismerõseim között. Szerinted lehet, hogy akarják csak nem mernek jelentkezni?<#idiota>

★★★★★