Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem hagyd, aludjunk inkább.:D ráérsz ezzel darabokban is akár, sztem!
Off: Majd meglesem. :)
Szerinted el tudok olvasni 200+ üzenetet háromnegyed óra alatt?
(Nem akartam ma éjszakázni. :/)
A heavy cost. I pay it gladly.
The Frozen (2012) végét néztem meg.. ember, ez nagyon durva! meg kell nézned!
egyébként hogy értve voltál rossz ?:O nemcsak ilyen kis dolgokat mûveltél ?:P
Felnõttem, és rájöttem, hogy segíteni másoknak jobb érzés, mint kicseszni velük. Azóta sokat változtam, mind külsõleg, mind belsõleg.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy hatással voltam Rád. :O Ki tudja, hogy hány lány lelki világát mentettem meg aznap éjjel. :D
Milyen filmet nézel? :P
jóhogy, mély nyomot hagytál bennem.. azon a sulisbálon minden csajt békénhagytam tökre magamba voltam fordulva h vajon jó lesz-e a gépem amit mikulásra kaptam meg elõre újonnan és gcidrága is volt ráadásul :D:D:D
dumálok egy haverral fb-n meg filmezek.. ! (+1kérdés feléd: és Te mit csinálsz?:D)
(Ki gondolta volna, hogy még 5 év után is emlékezni fogsz rám. :O)
Mit csinálsz ilyenkor éjjel?
Most hány éves is vagy? :)
hallod sajna ez nem csajozás, vissza sem írt(:
Ejj, régen még tudtam élni. :D
(Manapság meg már nincs szükség MSN freezerre, mert magától is kiléptet ez a vacak...)
Miért itt akarsz csajozni? :P
a balhé sajna engem megtalál különösebb szétnézés nélkül is az a para XDDDDD
manapság is gengszterkedsz még ?:D
Mit keresel itt? Megint balhé kell? <#ejnye1>#ejnye1>
Off: Dehogy örültem. <#nyes>#nyes>
Kérdezni elfelejtettél. <#nevetes1>#nevetes1>
Mi volt a legnagyobb dolog amit elértél/alkottál?
jócsaj vagy ?:)
Szerinted mi vár a halál után?
/*WTF?!*/
sokáig tart amíg elalszol?
★★★★★
nem amúgy nem volt rossz
tiéd?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
M9ilyen volt a BUÉK party? Szexorgia vót-é?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
van aki szereti õket?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Te?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
mit gondolsz a pedofilokról?
★★★★★
Sunidról küldesz képet mikor már nagykorú leszel?
Ukrajnában vótáémá?
honnan jön ez a nagy zsidózás?
"The trees move. Do you not see it?"
Van bajod a zsidókkal?
más pedig nem annyira izgat, nem vagyok ilyen gyûjtõ akármi :D
jól teszem?
Rooney autogrammért mennyit fizetnél?
Rooneyizzadságos pólóért mennyiért fizetnél?
van aki nem ismeri ezt?
Vérnyomásod jó-é szivi?
mit loptál el legutóbb?
★★★★★
<#hawaii>#hawaii>
kérdés lent
igen, általánosban csokievõ versenybe neveztem be! Késsel villával kellett ilyen piskótás szerû csokit elfogyasztani.
nem értem el helyezést,de a csoki finom volt :DDD
és te?
evõversenyen vettél már részt?
minden nap megfürdesz?
★★★★★
miért kérdezed ? :D
dolgoznál dj-ként az éjszakában?
★★★★★
szereted a kígyókat? :D
★★★★★