Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#69695: Wtf. Azt azért megnézném, hogy a zsírdisznó hájból üt egyet a fekete öves karatésnak, az meg majd összeesik.
Mennyire vagy jó stratéga?
A heavy cost. I pay it gladly.
ami épp van itthon
te?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ezt már amennyire az én tudásomból fussa 😊
Milyen sampont használsz?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
De elismerem, ember lévén elég jól észreveszek mintákat, és ugyebár "Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.", szóval igen, bevallom, ha elképzelek egy erõsen pigmentált kétlábút, általában nem a dolgos fajtát látom a szemem elõtt.
Ha az utcán mennél, és jönne "egy falka kétlábú", és valamelyik rácsapna a barátnõd/párod/élettársad/feleséged ülõgumójára, hogy reagálnád le?
rasszizmus csúnya rossz gonosz dolog, vagy természetes reakció miután a kétlábú elég negatív példát látott valamire? (mivel a kétlábúak hajlamosak mintákat felfedezni dolgokban, általában helyesen)
"The trees move. Do you not see it?"
van lõfegyvered otthon?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szúrtak már meg romák késsel?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
érdekel a politika?
Regisztráltatsz választójogért?
(leszarom, hogy politika 😄)
Mikor sírtál legutóbb? (Tetszik a téma, és a kérdések menete, mi? 😄)
és te?
És mikor kaptad az utolsó ölelést, ami számított Neked valamit? 😛
utálod, ha sokat piálsz és nem emlékszel bizonyos dolgokra az estérõl?
Kit öleltél meg legutóbb?
szerintem arra gondolsz, hogy valami csaj hívását várom, de nem (jó hát mondjuk bármikor szívesen fogadom a hívásaikat, de jelenleg nem ez a fõ remény). csak annyit mondok, hogy bizonyos dolgokra jelentkeztem és várok, hogy felkeressenek
így már réted?
Eltaláltam? <#zavart1>#zavart1>
(Ha nem, akkor fejtsd ki, de van egy tippem. 😛)
nem érted, hogy miért, igaz? 😄
Ha meghallod, hogy szól a telefonod (de még nem tudod, hogy ki hív), az általában milyen reakciót vált ki Belõled?
na jó, szerintem menj, egy kis testmozgás sosem árt 😊
jól mondom?
(Meg tudom, hogy Torrente kedvenc csapata az Atlético Madrid.)
-1 fok van kint (a Google szerint). Szerinted menjek el egyet futni?
(Igent vagy nemet várok, nem "Ahogy érzed."-et. 😄)
szereted a futballt?
De szerencsére a karate az olyan, mint a biciklizés. (Ha a járdán csinálod, zavarja a gyalogosokat.)
Mekkora távot tudsz lefutni megállás nélkül?
sportolsz/sportoltál valamit?
Te rá mersz állni a mérlegre?
#69602: miaz papesz?
és te hány fekvõtámaszt tudsz megcsinálni 60mp alatt?
Hány felülést tudsz megcsinálni lábbeakasztás nélkül? (Ha nem tudod, gyorsan nézd meg. <#idiota>#idiota>)
Hallgatsz rap zenét?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tudtad-e hogy Real jobb mint a Barca? 😄
Van olyan ember,aki két segglyukkal született,te hallottál már ilyenrõl?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én azt hittem ilyen csak filmekben van.
Neked hány van?
★★★★★
Van olyan ismerõsöd akinek 3 (vagy több) mellbimbója van?
Tudtad-é, hogy ezt az állatvilágból örököltük?
neked?
Mennyire regenerálódik jól a tested/szervezeted?
tartottál már rágcsálót? (egér, hörcsög, társai)
A heterokrómia számodra vonzó vagy taszító tulajdonság? (Pl: ha két különbözõ színû szeme van a hölgynek; ha a két szem ugyanolyan, de átmenetes a szín)
tudtak, h magyarhonban van elvileg a legtöbb zöldszemû kétlábú? (legalább ebben csúcson vagyunk, bár ezt nem fogod hallani mélymagyaroktól)
Milyen színû(ek) a szeme(i)d?
Illetve, melyik a kedvenc szemszíned? 😊
szoktak sûrûn fáradtak lenni a szemeid?
[a szortírozás kész, már csak archiválni kell. <#smile>#smile> De azt majd reggel, most megyek, valamit aludni is kéne.]
Az idei év más lesz, mint az elõzõek?
asztali, papír-ceruzás szerepjátékhoz volt már szerencséd?
Viszont ez gránát alakú üvegben van. Nem hagyhattam ott a boltban. <#vigyor>#vigyor> (Megjegyzem, szörnyû íze van. Mintha már félig érlelõdött must lenne. <#vomit>#vomit>)
Hiszel a második esélyben?
sok energiaitalt iszol?