Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom még.

Mit gondolsz az alkalmi kapcsolatokról?

★★★★★

bakkerman
8 körül

mi lesz a táplálék ebédre?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

rooney8
Meg nem, csak gipszeltek

Mikor keltel?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ic3 m4n
volt

neked?

Igen eléggé fáj, én rá sem bírtam már szinte állni. Saját magam mûtöttem ki egy késsel.

Volt már mûtéted?

★★★★★

rooney8
huhh köszi, ebbõl tudok még csemegézgetni :)

kérdésre: nem

nagyon fáj?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
#71785: sorozatból Jericho (4.5/10), Jeremiah (legyen 6.5/10), öööö... The Tribe, de ez még kimaradt
filmbõl elõbb emlegetett Threads, The Day After (eddig kimaradt), Mad Max-ek, a veszettül jó The Stand, n+1 zombifilm, talán csúcson a Day of the Dead (1985)
játéknak meg ott van Fallout sorozat és a The Fall: Last Days of Gaia például
#71786: csipesz

volt már szerencséd a benõtt köröm élményéhez?

"The trees move. Do you not see it?"

videobaby
eli könyve nagyon tetszett. de nem az én mûfajom.

körmöt csipesszel, vagy ollóval vágsz?

rooney8
kifejezetten szeretem, tetszik a hangulatuk

tudsz mondani rá pár példát? (hátha olyan, amit még nem láttam)

Calver
már-már túlzottan is

posztapok filmeket/sorozatokat szereted?

rooney8
nem igazán
inkább magamba fojtom

te?

videobaby
a szeretni tudás. (nem nagy szólam, tényleg így van)
#71780 már láttam:) pont azért kérdeztem. párszor szünetet tartottam benne, annyira nehéz volt.

szókimondó vagy?

rooney8
némileg felkeltetted az érdeklõdésemet, de jelenleg egyéb dolgokkal vagyok elfoglalva, melyek magasabb prioritást élveznek

mi a legfontosabb az életben?

Calver
a Threads egy másfél órás(?) tv-film, de ha jót akarsz magadnak, kihagyod - nem azért, mert rossz lenne, hanem mert ki-be-baszottul elképesztõen nyomasztó.
tvtropes szavaival élve: "To any would-be viewers: if you're looking for a story with a happy or hopeful ending this movie is not the way to go, and a strong stomach is pretty much mandatory."

megnézed?

videobaby
csak elsõbbségivel. anélkül nem kapod meg, mivel 5 munkanap alatt viszik ki.

a threads-et végig lehet nézni egyszuszra?

Calver
elõfordulhat, de azért reménykedek benne, hogy az emberiség nem olyan hihetetlenül ostoba, h körbeszórja a fél földet atombombákkal
(vagy legalábbis a nagy katonai vezetõket valaki kikötözi egy tv elé és végignézeti velük a roppantul pozitív és optimista Threads-et, "na bazdmeg, ezért nem csinálunk ilyet!" felkiáltással)

péntek délelõtt feladott csomag ideér kõkemény 100km távolságból hétfõre?

videobaby
igen, elõfordul.

lesz 3. világháború? ha igen, a 4-et kõbaltával fogjuk vívni?

Calver
#71774: kevés ételt gyûlölök annál jobban <#rolleyes>
#71775: kb ez, kis extra felszínességgel

szoktál neten (aukciós oldalakon pl) vásárolni/eladni?

rooney8
hát tény, hogy hiába gyönyörû valaki kívülrõl, ha belülrõl rohad
viszont nem vagyok álszent, ezért felvállalom, hogy fontos a külsõ is :D
hovatovább azt is meg merem kockáztatni, hogy lehet akárki bármilyen gyönyörû lélek, ha külsõre nem olyan dekoratív, akkor bizony nem lesz egyszerû dolga a férfiakkal. fõleg manapság

neked mi errõl a véleményed?

videobaby
nem pont erre gondoltam, de rendi:) szerintem a belbecs fontos, de azért a külcsíny sem megvetendõ. ne legyen már quasimodo az illetõ. bár, ha csak ismerõs, akkor mindegy a kinézete, ápolt legyen, annyi.

tökfõzeléket megeszed?

Calver
hát... láttam már határozottan dekoratívan kinézõ szegycsontot <#smile>

szerinted?

videobaby
nem minden reggel.

a szépség belülrõl fakad?

egy kis smink nem árt, csak az nem jó ha túlzásba viszik

az aki szép az reggel is szép?

★★★★★

videobaby
nem hiszem, velem mindig nagyon udvariasak. na, azért nem sok dolgom volt velük:D

szerinted szebbek a nõk sminkkel, vagy jobb a természetesség?

rooney8
nekem meg nincsenek rosszak :D
mikor incidensem volt velük mindig korrektek voltak

szerencsém volt?

Talán pont azért. :D
Nekem nincsenek jó tapasztalataim velük.

Szerinted?

★★★★★

zsoltioregon
aham kb 150 méterre és elõre köszön :D

Miért van emberekben a kettõs érzés a rendõrökkel szemben, hogy egyszer bugyulgatná õket mert jó fejek, egyszer meg elvágná a torkukat mert nemjófejek?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
igen, 3 kapuval arrébb lakik.

felétek van rendõr?

zsoltioregon
pl egyik haverom

van tûoltó az utcátokban?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

videobaby
igen

ki nem?

zsoltioregon
ha ismernéd a személyiségem, akkor sejtenéd miélrt nem beszélgetnek velem a pénztárosok semmirõl :D

Tepertõt szereted?

Nem vetem meg.

Szerinted is idegesítõ ha a pénztáros az általad vásárolt árukról beszélget veled? :D

★★★★★

zsoltioregon
vízet. rokonnál most született kisbicija az csak tejet

Szereted a tejet?

videobaby
vizet:D

más beugratós kérdést is ismersz?:D

Mondhatjuk, de két lakótársam is van.

Mit iszik a tehén?

★★★★★

zsoltioregon
palúcleves káposztás tészta. de iszonyat szar volt annyi cukor volt a tésztán méga kutyáim is csak nyámmogtak rajta
Nálam holnap lesz Lasagne

Egyedül élsz?

hagyma leves meg valami lasagne szerû valami

neked?

★★★★★

zsoltioregon
légpuskára nem kell csak 7,5 Joule felett

Mi volt ma az ebéd?

videobaby
túlzás. a macsek vadász. ha a cinke olyan béna, hogy elkapta, kár volt lelõnöd. a cinke aranyos madárka, de azért...na... egyébként van engedélyed?:D

zsoltioregon
nem

lelõttem az egyik szomszéd egyik macskuszát mert megette az általam etett cinkék közül legalább 1-et.
Megérdemelte, vagy ez túlzás volt részemrõl?

videobaby
egy kis édenkert gondozása, virágkötészet, nagymacskák idomítása, ilyesmi.

tudod milyen állat a tamarin?

zsoltioregon
Valami mérnöki munka, titkos hadi cuccok fejlesztése. USA, Oroszo. Kínában.

neked?

bakkerman
egy kis osztrák városka/falu hoteljének a szakácsa lennék életem végéig,gyönyörû környezetben,hegyek között,jó levegõn,majd 70-75 évesen hazajönnék "meghalni"

neked?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

The Protector
digit.

Az a munka amit életed végééig boldogan végeznél?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nincs.

Terep vagy digit minta?

★★★★★

zsoltioregon
10-tõl havernak javítom a sz. gépét. délben ebéd. délután olvasok talán.

Van terepszínû, vagy taktikai/bevetési mintázatú ruhád?

chill out

neked?

★★★★★

zsoltioregon
görögdinnye, kiwi

mai progi?

Ic3 m4n
nincs kifejezetten kedvenc, alma, szõlõ, barack, vegyes.. :D

neked?

The Protector
menstruációs görcsben nem volt részem,de a tökön rúgás az biza fáj.

Kedvenc gyümölcs?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?