98412
-
mivel ellustultam, így én is (ha be van kapcsolva a gép. ha nincs, nem kapcsolom be csak azért).
mikor keltél? -
kb. minden ilyesmit guglitól kérdezek meg
te? -
lehet több is, de akkor 2:2 , vagy ahogy sikerül :) végülis mindegy.
ha meg akarsz tudni valamit akkor neten túrsz utána, vagy más forrást használsz? (pl. idegen szó jelentését, buszindulást, akármit ) -
Túl nagy...
Miért pont 3? Nemek eloszlása? :) -
3 kész, nincs apelláta.
nagy a rokonságod?
-
Abszolút. Valahogy már kiskoromban felfogtam, hogy ez a természet rendje és az életünk része. Nem lehet elódázni, megváltoztatni. Akinek el kell mennie, az elmegy. Amit tehetünk, hogy tartással kezeljük, nem pedig úgy, mint egy éretlen, értetlen hülyegyerek. Meg azt kell felfogni, hogy ilyenkor nem csak a hiánya miatt szomorkodunk, hanem magunk miatt is, ilyen önző az ember. Nekünk rossz, velünk nem lesz többé együtt. Neki már akkor mindegy. Tisztelettel és szeretettel kell gondolni rá, és úgy minden könnyebben feldolgozható.
Hány gyereket szeretnél majd? -
attól függ. első reakcióm, hogy nincs reakció. aztán leülepszik valahogy és akkor jönnek az érzelmek. olyankor sírok. (ez rokon és hozzám közelebb álló személy halála esetén van). egyéb esetben jól viselem.
te?
-
Általában jók a megérzéseim a beszélgető/egyéb partnereimmel kapcsolatban, de nem mindent csak a testbeszédből szűrök le, szimplán a beszédből több dologra tudok következtetni. Legalábbis eddig ezt figyeltem meg.
Jól viseled a halál tényét? -
max úgy, h megmarkoltam valakit mielőtt potenciálisan gyorsan mozgó fém dolog elé lépett
#77238: ugye? pedig mindenféle testbeszéd ejjdezsenik szerint hüvelykujj a zsebben alacsony magabiztosságot mutat, szerintem meg lófasz a köbön, egy farmernál jól csinálva épp ellentétes hatása van ("nézz a tökeimre" típusú ellentétes hatása
)
jól olvasol testbeszédben? -
Én hüvelykujjal a zsebemben szoktam várakozni, vagy egész kézzel matatok a zsebeimben. A másik beállás nekem furának tűnik.
Mentettél már meg valakit közvetlen veszélytől? -
:D :D
Kérdés? -
és megválaszolva!
na akkor új kérdés... mi tűnik neked magabiztosabb beállásnak, ha valaki zsebrevágja a mancsait kikandikáló hüvelykujjakkal, vagy az ellentéte, hüvelykujj zsebben, többi kívül? -
élőszereplős Stardust, animációból Tangled, és nagyon pörög ma ez a topic -
na, kérdés meg nincs.
már van : #77231 -
egyszer majdnem lehugyoztam egy aranybogárvirágot (protip: enyhén alkoholos befolyás alatt lévő kétlábúak odafordulnak a fényforrás felé), megkérdezte h miért fordultam vissza pisálni miután láttam h ott van, mondtam h akkor már minimum h befejezem. röhögött, de megbírságolt a gecije. meg egyszer kis híja volt h cellába vágták egész társulatot éjszakára 
és beelőztek, ketten is :C -
múlt héten a buszmegben a mellettünk lévő padon 2 hajléktalan volt. pár perc múlva jött 2 járőr és igazoltatták őket. az egyik elpanaszolta, hogy ellopták a zokniját. erre a rendőr nagy empátiával kérdezte, hogy azt a büdöset a büdös lábáról? aztán felírták a hajléktalanoka adatait valami noteszbe, unalmas fejjel felszólították őket, hogy ne ott rontsák a levegőt a buszmegnél és övbe dugott manccsal dolguk végeztével elmentek (elégedett fejjel, hogy ma is tettek valami vagányat). -
pár igazoltatáson kívül semmi
kedvenc mesefilmed? (nem sorozat, film) -
Nem, max tanúvallomásra hívtak be. Meg egyszer átkeltem a piroson, és akkor megdorgált a rendőrbácsi. Aztán miután rájött, hogy nem tudja megvesztegettetni magát velem, elengedett azzal a szöveggel, hogy Valentin nap van... Mi a fasz. Amúgy bírom a zsernyákokat, már akik nem ilyen kétszínű féregfosadékok.
Nektek valami hasonló, vicces story? -
is-is, de édes. (fehérből muskotályos)
tartóztattak már le? (tuti nem, de ilyet még bizti nem kérdezett senki) -
édes/félédes fehér
te melyiket preferálod? -
egy normálisan működő országban igen
fehér vagy vörös bor? -
egyedül tuti nem. akkor sem, ha nekem kellene takarítani :D
lennél építész? -
Imádom a viharos estéket.
Élnél egy hatalmas kastélyban? -
ki vagyok vele békülve, főleg amikor nem épp szét akarja repeszteni a dobhártyáimat
volt már olyanhoz szerencséd, h istenes villámlás után pár percig alig hallottál? -
igen, bár nehezebb akkor lélegezni.
te? -
kamionosjoe #77222 igen :) (pont most kezdett el itt esni :P)
bírod a mennydörgés hangját? -
Szerintem csak holnap.
Szereted az eső illatát? -
nem, ha álmos vagy.
lesz ma eső? -
80 éves kor felett és 14 alatt nem, amúgy igen
fáradt vagy? -
kamionosjoe #77218 nem
10 órás lefekvés korai? :) -
a világ feletti hatalomátvétel tervezésével
Breaking Bad-et nézed? -
igen( majd meglesem a vektort is )
hogy telt a napod? -
Vektor, azonnal tessék megnézni (eszement jó Mátrix-szinkronparódia).
Szereted az ilyesfajta baromságokat? -
fogalmam nincs.
honnan? -
Kicsi a bors, de szar az íze!
Honnan van eme klasszikus idézet? -
semmiben sem ragaszkodom 1 márkanévhez sem.
kicsi a bors, de milyen? -
Ruha? (2 in 1) -
hát attól függ hogy mibe.
mibe? -
nincs, nem ez alapján döntök
neked? -
Minden.
Kedvenc márkád?