Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, van eset smart, de inkább lenne comodo. abban jobban bíznék. na meg tûzfal.
neked?
használsz vírusirtót?
"The trees move. Do you not see it?"
Kedvenc éttermed?
★★★★★
te?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
702040 Most rádiót hallgatok.
Metróztál már?
★★★★★
mi volt a legkegyetlenebb kivégzési mód szerinted?
Jelenleg szarrá hallgatott zeneszámod?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
kérdés alattam
★★★★★
Te könnyen megbocsátasz?
★★★★★
Holnap mikor kelsz?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
így van?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
18 éves kora után sokat változik még az ember?
★★★★★
Kire vágysz még? 😊
★★★★★
Hány ablak van a szobádban?
★★★★★
Milyen az idõ nálatok?
★★★★★
mentettél már meg valakit?
Bemennél egy égõ házba megmenti egy embert?
hiszel a nõknek?
★★★★★
jól telt a hétvégéd?
kedved?
Van valami mondanivalód?
★★★★★
Mi az élet értelme?
★★★★★
gõzölõs, vagy hagyományos vasalót használsz?
Megnéznéd a sarki fényt?
★★★★★
mikor volt a kezedben utoljára floppy lemez?
nincs pc-re?
pedig lopakodós mókákat szoktam szeretni
jó játékok?
hogy maradt ki metal gear?😄
viszont Jason Brody-nál (Far Cry 3) antipatikusabb köcsögöt szerintem én még videojátékban nem láttam, már Corvo (Dishonored) idiótaságait is sûrûn szemforgatás mellett bírtam csak, de amit Jészon csinál... uramisten, én már azt vártam mikor rabolja el egy 12 éves kislány. <#rolleyes>#rolleyes>
visszasírom a mélykussban lévõ fõhõsöket, de még J.C. Denton (Deus Ex) iszonyatosan retardált szinkronját is, õ legalább laza volt.
kedvenc szereplõd képregénybõl, legyen az akár papíralapú, vagy a zinterneten?
mit szólsz hozzá?
leggázabb fõszereplõ videojátékban? <#bohoc>#bohoc>
te?
milyen látószöget (aka fov/field of view) szoktál használni játékokban, már ha figyelsz ilyenre?