Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
ez gecijóóó.hangulatos kis zene.le is mentettem.
Nálam ez szól most.

Meddig maradsz ma fent?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
ez ment a legutóbb, tekintve h Tropico 3-al szórakoztam <#bohoc>

nálad?

"The trees move. Do you not see it?"

The Protector
én nagyon drasztikus ember vagyok,ha ez egyáltalán létezõ kifejezés😊Én simán büntetnék embereket csúnya módokon és lennének emberek akiket nem engednék vissza a társadalomba,de nem is tartanám õket adófizetõk pénzén.

Mi a jelenleg szóló zene ami megy a gépeden?Ha ilyen nincs akkor az utoljára hallgatott.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
agyonlövés? inkább legyünk régimódiak, fejjel lefelé fordítás (hogy ne tudjon elájulni), aztán szép lassú nyissz... legalábbis az erõszaktevõkkel, pedofília mint olyan szvsz egy média bácsi és hõs 'merika által felfújt elmebaj nagyrészt, de ha cselekedett józsi bácsi tényleg bármi ilyet, mehet oda is.

te? illetve szerinted mi a "helyes" büntetés ilyen embereknél?

The Protector
igen.4 nyelven beszélek közép illetve felsõfokon.

Képes lennél egy pedofilt vagy egy erõszaktevõt agyonlõni vagy megölni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rooney8
nein

tudsz németül?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
szerintem még ismeretlenektõl se nagyon kapok e-mail-t <#smile>
erõsen haldokló és idejétmúlt technológia szvsz, bár nem mintha ezzel bármi gondom lenne

Scrubs-ot (magyar címén Dokik) nézed/nézted?

videobaby
van parfümöm, de leginkább deosprayt használok. (nem fürdés helyett^^)

email téma😊

Calver
semmilyent, baszcsizza az orromat. na meg rühellem azt a tipikus 40 év körüli hím típust, aki fél liter parfümöt magára locsol és úgy bûzlik h a legyeket is megöli az illetfelhõje, nem akarok ilyenné változni <#rolleyes>

te?

The Protector
nem,szinte soha.

Kérdés alant.

videobaby
nem, a megenta a lila egyik árnyalata. a pink viszont rózsaszín.

nem iszok kólát. ill. nagyon ritkán.

gyakran kapsz emailt ismerõsöktõl?

The Protector
Megiszom,de nem bírom a nagyon szénsavas dolgokat.

Milyen parfümöt használsz?

Calver
áhhá, nagyon egyre gondoltunk 😄

Calver
bubis

kólát szereted?

off: a magenta = t-rózsaszín?

rooney8
van mikor a bubis esik jobban, van mikor a mentes
de többször a bubis

cukros lötty (értsd: cola, fanta, stb.), vagy víz?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

videobaby
igen, pont erre gondoltam😄
a "hazudsz" szót nagyon utálom.

bubis, vagy mentes ásványvíz?

rooney8
szerintem ez a kép mindent elmond 😄

mindent elmond? 😄

Ic3 m4n
rózsaszín nekem mind a kettõ..

melyik az a szó, amit nagyon utálsz?

videobaby
ismerem, de nem igazán az én kedvencem.

különbséget tudsz tenni a pink és a magenta színek között, vagy mindkettõ csak rózsaszín?

Ic3 m4n
nemtudom

Serj Tankiant szereted/ismered?

videobaby
természetesen.

ki nem?

The Protector
idézlek:"utálom. fúújj"

Szereted ha szeretnek?

videobaby
utálom. fúújj.

körömpörkölt krumplival?

The Protector
minden belsõség hisz az állaton belül van😊Amúgy ha a gyomorra meg ilyenekre gondolsz akkor nem szeretem

ÉS egy ideillõ kérdés.Pacalt szereted?

videobaby
igen. frissen is, nem csak aszalva.

belsõségekbõl készült ételt szereted?

The Protector
Ahham,csak gyakran elgépelek.

Szereted a fügét?

videobaby
véres dolgok. pl. véres hurka, félig sült vackok.

mi az a güge? nem füge?

The Protector
nincs.olyan van amit nem szeretek.(grapefruit,sárgadinnye,güge)

olyan étel amit nem szeretsz?

videobaby
nem sokat, de napi szinten.

kedvenc gyümölcsöd?

Calver
mákos tészta, késõbb kacsafarhát sült krumplival és párolt vörös káposztával

sok gyümölcsöt/zöldséget eszel?

gyümölcsök

nálad mi?

★★★★★

videobaby
fõ a változatosság.

mi volt a vacsi?

The Protector
Én hátulról szeretem döngetni a barátnõmet,lovagló pózban megy el a leghamarabb.

Te?

Jobb kezes, de a ballal is majdnem olyan jó vagyok.

Elölrõl vagy hátulról szeretnéd? 😊

★★★★★

videobaby
igen, ebben a sorrendben megfelel😄

bal, vagy jobb kezes vagy?

rooney8
egyikért sem vagyok oda

édesség, vagy ropogtatnivaló (chips, mogyi, keksz... stb)?

videobaby
nem, 1-2 óra alvás megvolt mindig.

kávé, vagy tea?

rooney8
mondjuk olyan rendszeres 8 óra sztem jó lenne, de ilyen sosincs
hétköznap max. 6 órát alszok, ami kevés, így hétvégén mindig 10+ órákat alszom, hogy kipihenjem magamat

elõfordult már, hogy nem aludtál éjszaka és úgy mentél másnap suliba/melóba?

Calver
7-9-nél mondom azt h kialudtam magam, de 3-4 óra alvással is röhögve elvagyok

neked?

Tarajos Sül
Ez attól függ, ki mennyire nyomul, ki mennyire dobja fel a hangulatot, hogy ráfigyeljenek, de azt hiszem én az "is-is" kategóriába tartozok. 😊
Magamat adom, azért, hogy több barátom legyen, ismerõsöm, csak azért nem fogok benyalni, azt mondani, amit az illetõ akar.
Volt, mikor úgy gondoltam, mikor összevesztem valakivel: 1 gonddal kevesebb. , és nem érdekelt az, hogy mennyi ismerõsöm lesz, mennyire leszek a középpontban, mert legalább nem leszek annyi felszínes emberkével körülvéve. 😊

Hány óra alvás szükséges neked, hogy ne legyél fáradt, kipihentnek érezd magad, és ne ásítozzál?(bár az még "elmegy". 😊 )
videobaby
optimista inkább😊

társaságban központi személy vagy?

Tarajos Sül
Határozottan nyugodt. Ha valamin felbosszantom magam, akkor inkább nyugodtan mondom el a véleményem, rendes hangnemben, de attól még ugyanaz lesz a véleményem, csak nem kiabálva teszem azt szóvá.
Nehezen tudnak felidegesíteni, de ha nagyon a lelkembe taposnak, ráadásul szándékosan, akkor tõlem legalább ugyanazt kapja az illetõ. 😊

Pesszimista, vagy inkább optimista vagy? 😊
videobaby
nem érdekel miket írnak rá beltartalomnak egy akármire. ami finom, megveszem, lehet felõlem 25 e összetevõ is benne😊 nem vagyok minõségfüggõ, nekem legyen finom, mindegy milyen márkanév(avagy annak hiánya) alatt fut. ár elég domináns😊

milyen vérmérsékletû vagy?

Tarajos Sül
Nem, bár kissé más érzés(ilyesztõ) lenézni, de annyira nem félek, hogy lejöjjek onnan, ahova felmegyek.(ahova pl. más nem menne fel biztosan)
Szervízút pl. 30-40 méter magasban. 😊

Inkább megveszed drágábban(100-150Ft-ért) a garantáltan csak természetes alapanyagokból készült ételeket, vagy az ár, az ami érdekel, én inkább a manapság kapható ételeket választod, minimum 10 mesterséges alapanyaggal?
Esetleg néha megengeded magadnak a minõséget is? 😊
videobaby
ez jó kérdés, fogalmam nincs. ill. nincs különösebb tervem.

tériszonyos vagy?

Tarajos Sül
Nem igazán, inkább kisebbek voltak. Jégen elestem, és kissé megnyílt a homlokom, és ha jól emlékszem egyszer nem tudtam a jobb lábamra állni.
Nem mert mozgássérült vagyok, csak valami volt, nem tudom pontosan hogy mi. Ezeknek kb már 15 éve.. 😊

Mi a terved nyárra?
videobaby
sosem néztem.

volt már nagyobb mûtéted?

Jó kis sorozat, pár éve néztem. 😊

Te nézed?

★★★★★

bakkerman
bogaraktól eléggé félek,vagyis inkább undorodom tõlük,de nevezhetjük fóbiának is

Ismered a discovery futó Állítólag címû sorozatot? Szoktad nézni?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

The Protector
csillagászok egyesülete.

VAn fóbiád?