Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
nézz be a topikba és meglátod?

napiszart szoktad nézni?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
adatlap szerint 14-18 között valahol😊

milyen filmes hittérítésrõl van szó?

The Protector
mert nem tudja felfogni az értékelések szubjektivitását.Sõt,az életben minden szubjektív és csak nézõpont kérdése.(amúgy láttam h vmi gyerek nagyon beindult a filmes topikban,gondolok itt a filmek amiket most láttunk topikra)

Hány éves vagy?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
majd lehet holnap vagy jövõ héten sort kerítek rá... még van két rész Utopia (bár h mi a fasznak nézem azt nem tudom), meg másik film, meg sorozatok amik menet közbe kijönnek, meg... naizé. de a koncepciója "szimpatikus" <#idiota>

miért akar valaki a zinterneten, egy filmes topicba hittéríteni? <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

videobaby
nem számítottam rá, de nagyon jó lett. érdemes rászánni azt a 2 órát. nem kérem vissza az életembõl emiatt.
ma néztem meg.

rábeszéltelek?😄

Calver
még nem, annak is tervbe van véve a megnézése, fõleg h végre van 720p is

te? és jó-e?

videobaby
különösen nagyon jól érzem magam (nem drogtól😄) és álmon halok mellé.

láttad pi életét?

Calver
enyhén nyúzott (2 óra alvás fuckyeah), de egész jó.

neked?

videobaby
és ha a csodaország helyett a sürgõsségi ambu vár?<#fejvakaras>

kellett neked kisregényt írni? 😄

Calver
túl kevés szépet és jót sajnos, szinte semmi lazulás <#rolleyes>

#72342: nem, de az a végcél <#vigyor1> orosz rulett... kicsit máshogy.
ha jól veszem ki az író szavaiból ilyen pipa, 5 lyukba sima fû, hatodikba salvia, ami egy baszotterõs (de rövid ideig tartó) hallucinogén. megpörgeted, valószínûleg szállsz, de ha te vagy szerencsés 16,666% százalék, nos... csodaország várva vár <#nevetes2>

...és kell nekem kisregényeket írni, duplán beelõztek <#bohoc>

videobaby
ami ma a legjobban sikerült, az egy nagy adag rakott palacsinta volt😄

milyen hangulatod van?

The Protector
bedrogozva minden érdekesebb😊

Mi jót csináltál ma?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
jézusom miez?😄

akkor ez a legzseniálisabb játék, amit csak bedrogozva lehet játszani?😄

Calver
already did (#72335), no answer so far.
de majd ha a hg aszondja

ez a legzseniálisabb játék, amit könnyûdrogokkal játszani lehet, vagy a legzseniálisabb játék amit könnyûdrogokkal játszani lehet? <#smile>

videobaby
who asks a question?

Calver
erre nézelõdj

de amúgy:
elsõ verzió: elszállt a vinyód. megesik, fõleg ha elõtte is haldoklott.
második verzió: elszállt rajta az oprendszer/le lett formázva/elszállt a partíciós tábla/társai. magyarul a vinyó ép, a rajta lévõ adatok nem, ilyenkor simán adatmentés után win reinstall
harmadik verzió: el vannak baszcsizva a bootolási prioritások simán biosban, boot menüben nézd meg mi milyen sorrendbe van - lehet, h csak bedugtál egy pendriveot és arról akar bootolni alapból, ami ugye nincs oprendszer.
negyedik verzió, régebbi, PATA-s vinyókat használó gépeknél: a kedves (istenverése a köbön) jumperek vannak rossz helyen, ezért nem érzékeli a vinyódat - illetve pontosabban hibásan érzékeli, megesik ha egy kábelre van dugva CD meghajtóval és szarul van bejumperelve
ötödik verzió: simán nem kap áramot, ez is régebbi gépeknél szokásos, sata vinyók tápcsatija már kevésbé kretén kivitel, de a régi 4 tûs molex csatiknak hobbija kisnyuszik megkönnyeztetése

jó játékot, ez az szokott lenni <#idiota>

de tényleg többre mész ha fent linkelt topicban kérdezel

#72336: szegény németesek az ág is húzza, nem elég h németet tanulnak, de még ki is hagyják õket a mókából <#bohoc>

videobaby
és a németesekkel mi lesz?😄 (2:1)

Calver
you'd get no objections from me. <#nemtudom>

why?

Csak online, papír alap könyvet régen nem fogtam a kezembe.

Mit szólnál hozzá, ha tartanánk egy olyan napot amikor csak angolul lehet kérdezni és válaszolni a topikban?

★★★★★

Calver
sajnos elég ritkán újabban anyag hiányában, minden engem érdeklõ cuccon évekkel ezelõtt átrágtam már magam

te sokat olvasol?

Persze, hogy szoktam. Ha nem nézhetõ akkor hagyom a fenébe vagy késõbb visszatérek rá.

Szoktál könyvet olvasni?

★★★★★

Calver
ismerem magamat, nem fog menni <#rolleyes>
Rescue Me játszotta ugyanezt, sok jó között (legalábbis mindenki istenítette) volt egy atomszar (4.) évad. háromszor futottam neki, feléig se jutottam el, utoljára rész közepén nyomtam ki <#nevetes2>

szoktál rész vagy évad közepén abbahagyni sorozatot, vagy végigbámulod az aktuális részt/évadot akármilyen szar?

rooney8
nézem, 2. évadnál tartok

TWD: szenvedd magad végig a 2. évadon, mert utána a 3. évadot nagyon eltalálták
na így már meglesed? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
elsõ évadot megnéztem, aztán a sorozat minõségét látva nem túl könnyes búcsút vettem tõle <#smile>
(meg második évadról kb mindenütt azt olvastam h csak várják a kétlábúak h jobb legyen, és semmi, ugyanaz a dögunalom, így meg végképp nem volt hangulatom belekezdeni)
de az tuti h Norman Reedus karaktere ott az egyetlen értékelhetõ figura <#bohoc>

na és te Breaking Bad-et?

Ic3 m4n
persze, hogy nézem.. részben ezért várom a nyarat.. 😄
Igen? még nem hallottam a hírt 😄 én Norman Reedust is bírom, TWD-ben kb õ az egyetlen értelmes szereplõ..

TWD-t nézed?

Calver
The Boondock Saints <#eljen>
csak állatvédõknek ne mutogasd <#idiota>

Flight, az szarfos volt a köbön, elõtte meg Freaky Deaky, az viszont kurvajó <#hawaii>

Dexter-t nézed? (már TBS miatt, köv. évadban oda jön Sean Patrick Flanery)

Ic3 m4n
the boondock saints-t néztük meg haverral, mert még nem látta.. igen tetszett, még mindig kurvajó 😄

te?

Calver
off: konkrétan erre gondoltam, legalábbis belõlem ez vált ki erõteljesen a "nyakonszúrom a hallgatóját egy töltõtollal" típusú indulatokat <#smile> de ugyanezen az elven elindulva szerintem bárki fel tud sorolni jó pár popszámot amitõl a jóízlés fejest ugrik egy épület tetejérõl bele a jéghideg betonba.

azt, hogy fogat mosok, tekintve h indultam volna reggel fogat mosni, habtestem meg úgy döntött, h inkább õ még aludna egy kicsit <#bohoc>

legutóbbi film(ek) amit láttál? bejött?

The Protector
Hát nem tudom pontosan mire gondolsz.A netes idiótaságokra akkor:Chacaron Macaron,Rebecca Black FR....de én ezeket még szeretem is😊
Ha olyanra gondolsz amit utálok ha szól az a magyar pop zenék meg mondjuk a majka belehalok meg ilyenek.

Mit álmodtál utoljára?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
tömény

legidegesítõbb "zene"szám az utóbbi évekbõl?

Vadnokedli
Teljes mértékben elítélek minden fajta vallást. Ezért nincs kihez imádkoznom csak magamhoz. Így hát nem.

Tömény vagy lightos kakaó?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

The Protector
nem tudom.Lehet h tesómmal kimegyünk a Normafához barangolni egyet,de az is lehet h nem csinálok szart sem hanem csak tespedek.De ami tuti h befejezem a Hobbit-ot mert csak a feléig néztem ma meg.Na meg este edzés.Ennyi.

Szoktál imádkozni?

rooney8
hnap pihi, este sörözés, vasárnap meccs, majd pihi megint

neked?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

The Protector
Téli szebb,jobban is szeretem a telet a nyárnál.

7végére a program?

Tarajos Sül
Nagyon is.. 😄 Bár egy kicsit zavarba jöttem, mert nem igazán tudtam az idilli szó pontos jelentését, de már rájöttem. 😊
(nekem is az egyébként, mint neked videobaby, nagyon megható lenne, ahogy ott lennék abban az álomvilágban, fõleg, hogy a két kezemnek köszönhetõen szerezhetném meg mindazt. 😊 )

A téli táj a szebb, vagy inkább a nyári? 😊
(eltekintve attól, hogy a téli táj jóformán csak fehér.. :/ 😊 )
videobaby
örök tavasz/nyár, egy szép nagy telek rajta 3 szintes ház. sok kert, illatos virágok, aranyos szõrmókok, fantasztikusan gyengéd és törõdõ partner, aki megérti ha nyûgös vagyok és nem kap idegbajt😄

elég idilli?😄

The Protector
Otthon beton alapban vas kerítés van.

Mi az idilli életképed?

Tarajos Sül
Már Ausztriába is forgalmazzák? :-O 😄
Nem is gondoltam volna. 😊
Nekem nagyon is ízlik, az összes joghurt, de legjobban a málnás, nah és a trudi, az az isteni házi kakóra hasonlító íz valami isteni.
Nekem inkább a karamella ital ízlik, kakaó se rossz, de a karamellában felfedeztem azt az igazi égetett cukor ízt, mármint ahogy itthon a lábasban megolvad a cukor, szép közepesen világos-sötét barna színben.
Sajtot érdekes módon még nem ettem, de tegnap elött vettem snidlinges krémsajtot. Nagyon izlik az is, és a krémturó se rossz.
A milli mia krémturó labdába sem rúghat a cserpes krémtúrójával szemben.. 😄

Vaskerítésetek van, vagy inkább fa, illetve kõ, beton?
Szerintem nagyon jó, fõleg a kakaó^^

Neked ízlik?

★★★★★

Tarajos Sül
Passzolom. Errõl egy várandós anyukát kellene megkérdezni, de gondolom olyan ételeket, vagy vitaminokat.. -.-, amik szükségesek a baba fejlõdéséhez. 😊
Nem tudom, hogy mik ezek az ételek.. :/

Ismered a Cserpes Sajtmûhely termékeit?
Ha igen, kóstoltál már bellõllük? Hogy ízlenek? 😊
Pakoltam elég sokat, meg ültettem is bele. Dolgoztam kertészetben. 😊

Mit esznek a terhes nõk?

★★★★★

videobaby
mert rostos, víztartó, levegõs tápdús közeg. jó a növénynek.

honnan ismered a kókuszrostot?

Tévézek, kimegyek a szabadba, olvasok vagy ilyesmi.

Miért ültetik kókuszba a virágokat?

★★★★★

videobaby
akkor csinálok mást amíg újra nem lesz. upc nettel annyira nincs gond.

te mit csinálsz?

Nem igazán, de szerencsére csak ritkán kell.

Mit csinálsz ha nincs neted? 😊

★★★★★

MR ME
igazából minden hétvégén megyünk sörözni, olykor partyzni, szal végülis hasznosan ha azt vesszük 😄

szeretsz korán kelni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tarajos Sül
Hogyne orulnek.. 😄 ..de sajna tudom, hogynagyon nem orulhetek, mert hamar eltelik a hetvege. :/

Neked hasznosan szokott telni a hetveged?(ugy ertem munka, bevasarlas, talalkak stb, vagy a hetvege nagy reszeben csak pihensz?)
MR ME
sztem már le se fekszem mivel 4:50kor úgyis kelnék meló miatt....

örûlsz a pénteknek?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

The Protector
ez gecijóóó.hangulatos kis zene.le is mentettem.
Nálam ez szól most.

Meddig maradsz ma fent?

Calver
ez ment a legutóbb, tekintve h Tropico 3-al szórakoztam <#bohoc>

nálad?