Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
napiszart szoktad nézni?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hány éves vagy?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
miért akar valaki a zinterneten, egy filmes topicba hittéríteni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
"The trees move. Do you not see it?"
ma néztem meg.
rábeszéltelek?😄
te? és jó-e?
neked?
kellett neked kisregényt írni? 😄
#72342: nem, de az a végcél <#vigyor1>#vigyor1> orosz rulett... kicsit máshogy.
ha jól veszem ki az író szavaiból ilyen pipa, 5 lyukba sima fû, hatodikba salvia, ami egy baszotterõs (de rövid ideig tartó) hallucinogén. megpörgeted, valószínûleg szállsz, de ha te vagy szerencsés 16,666% százalék, nos... csodaország várva vár <#nevetes2>#nevetes2>
...és kell nekem kisregényeket írni, duplán beelõztek <#bohoc>#bohoc>
Mi jót csináltál ma?
de majd ha a hg aszondja
ez a legzseniálisabb játék, amit könnyûdrogokkal játszani lehet, vagy a legzseniálisabb játék amit könnyûdrogokkal játszani lehet? <#smile>#smile>
de amúgy:
elsõ verzió: elszállt a vinyód. megesik, fõleg ha elõtte is haldoklott.
második verzió: elszállt rajta az oprendszer/le lett formázva/elszállt a partíciós tábla/társai. magyarul a vinyó ép, a rajta lévõ adatok nem, ilyenkor simán adatmentés után win reinstall
harmadik verzió: el vannak baszcsizva a bootolási prioritások simán biosban, boot menüben nézd meg mi milyen sorrendbe van - lehet, h csak bedugtál egy pendriveot és arról akar bootolni alapból, ami ugye nincs oprendszer.
negyedik verzió, régebbi, PATA-s vinyókat használó gépeknél: a kedves (istenverése a köbön) jumperek vannak rossz helyen, ezért nem érzékeli a vinyódat - illetve pontosabban hibásan érzékeli, megesik ha egy kábelre van dugva CD meghajtóval és szarul van bejumperelve
ötödik verzió: simán nem kap áramot, ez is régebbi gépeknél szokásos, sata vinyók tápcsatija már kevésbé kretén kivitel, de a régi 4 tûs molex csatiknak hobbija kisnyuszik megkönnyeztetése
jó játékot, ez az szokott lenni <#idiota>#idiota>
de tényleg többre mész ha fent linkelt topicban kérdezel
#72336: szegény németesek az ág is húzza, nem elég h németet tanulnak, de még ki is hagyják õket a mókából <#bohoc>#bohoc>
why?
Mit szólnál hozzá, ha tartanánk egy olyan napot amikor csak angolul lehet kérdezni és válaszolni a topikban?
★★★★★
te sokat olvasol?
Szoktál könyvet olvasni?
★★★★★
Rescue Me játszotta ugyanezt, sok jó között (legalábbis mindenki istenítette) volt egy atomszar (4.) évad. háromszor futottam neki, feléig se jutottam el, utoljára rész közepén nyomtam ki <#nevetes2>#nevetes2>
szoktál rész vagy évad közepén abbahagyni sorozatot, vagy végigbámulod az aktuális részt/évadot akármilyen szar?
TWD: szenvedd magad végig a 2. évadon, mert utána a 3. évadot nagyon eltalálták
na így már meglesed? 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
(meg második évadról kb mindenütt azt olvastam h csak várják a kétlábúak h jobb legyen, és semmi, ugyanaz a dögunalom, így meg végképp nem volt hangulatom belekezdeni)
de az tuti h Norman Reedus karaktere ott az egyetlen értékelhetõ figura <#bohoc>#bohoc>
na és te Breaking Bad-et?
Igen? még nem hallottam a hírt 😄 én Norman Reedust is bírom, TWD-ben kb õ az egyetlen értelmes szereplõ..
TWD-t nézed?
csak állatvédõknek ne mutogasd <#idiota>#idiota>
Flight, az szarfos volt a köbön, elõtte meg Freaky Deaky, az viszont kurvajó <#hawaii>#hawaii>
Dexter-t nézed? (már TBS miatt, köv. évadban oda jön Sean Patrick Flanery)
te?
azt, hogy fogat mosok, tekintve h indultam volna reggel fogat mosni, habtestem meg úgy döntött, h inkább õ még aludna egy kicsit <#bohoc>#bohoc>
legutóbbi film(ek) amit láttál? bejött?
Ha olyanra gondolsz amit utálok ha szól az a magyar pop zenék meg mondjuk a majka belehalok meg ilyenek.
Mit álmodtál utoljára?
Tömény vagy lightos kakaó?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Szoktál imádkozni?
neked?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
7végére a program?
(nekem is az egyébként, mint neked videobaby, nagyon megható lenne, ahogy ott lennék abban az álomvilágban, fõleg, hogy a két kezemnek köszönhetõen szerezhetném meg mindazt. 😊 )
A téli táj a szebb, vagy inkább a nyári? 😊
(eltekintve attól, hogy a téli táj jóformán csak fehér.. :/ 😊 )
elég idilli?😄
Mi az idilli életképed?
Nem is gondoltam volna. 😊
Nekem nagyon is ízlik, az összes joghurt, de legjobban a málnás, nah és a trudi, az az isteni házi kakóra hasonlító íz valami isteni.
Nekem inkább a karamella ital ízlik, kakaó se rossz, de a karamellában felfedeztem azt az igazi égetett cukor ízt, mármint ahogy itthon a lábasban megolvad a cukor, szép közepesen világos-sötét barna színben.
Sajtot érdekes módon még nem ettem, de tegnap elött vettem snidlinges krémsajtot. Nagyon izlik az is, és a krémturó se rossz.
A milli mia krémturó labdába sem rúghat a cserpes krémtúrójával szemben.. 😄
Vaskerítésetek van, vagy inkább fa, illetve kõ, beton?
Neked ízlik?
★★★★★
Nem tudom, hogy mik ezek az ételek.. :/
Ismered a Cserpes Sajtmûhely termékeit?
Ha igen, kóstoltál már bellõllük? Hogy ízlenek? 😊
Mit esznek a terhes nõk?
★★★★★
Miért ültetik kókuszba a virágokat?
★★★★★
Mit csinálsz ha nincs neted? 😊
★★★★★
szeretsz korán kelni?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Neked hasznosan szokott telni a hetveged?(ugy ertem munka, bevasarlas, talalkak stb, vagy a hetvege nagy reszeben csak pihensz?)
örûlsz a pénteknek?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.