Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvenc nemzeti konyhád?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mivel utazol?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mennyi idõt töltesz utazássla naponta? (Hétköznapra gondolok.)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mára a program?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
szerinted nyertünk ma? 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van akit ismersz személyesen sg-t?
#72987: egyik haverom 10k bírságot kapott, 1 hónapja volt lejárva neki
mikor lesz a háttér kicserélve?
Kit/kiket locsoltál vagy ki locsolt meg húsvétkor?
Egyébként 25 leszek júni végén(1988), tudom, a hozzászólásaimon lehet, hogy nem látszik meg. 😄
Te mit csinálnál, mit szeretnél csinálni 25-30 évesen? 😊
Melyik évben születtél?
..bár szerintem nem túl sok mindent fogok csinálni, maximum elmegyek kamionozni az egyik rokonommal, ki Németországba. 😊
..még õrült is neki, amikor megkérdeztem, hogy ki mehetnék-e vele.. 😊 😄
Csak a személyit ne kellene megcsináltatni, ami most áprilisban lesz már 1 éve érvénytelen. 😄
Milyen ritka szép évforduló. 😄
Egyébként, mit kaphatok, ha pl. a rendõr észreveszi, hogy érvénytelen személyi van nálam? 😊
És te várod a nyarat?
Várod már a karácsonyt?
★★★★★
mindenkinek max a saját igaza van <#smile>#smile>
kérdés lent
"The trees move. Do you not see it?"
mindenkinek igaza van?
bejön ez a szám?
bár sztem nem lenne könnyû eldönteni melyik a "jobb", mindkettõnél van pro és kontra
igazam van-é? 😄
ha választhatnál a saját nemed maradnál, vagy az ellenkezõ lennél inkább?
Volt már olyan, hogy valakit szeretsz,de az adott körülmények miatt az agyadra megy néha?
Ide mit lehet írni?
mikor veszekedtél utoljára valakivel?
bagózol?
már nem folyik az orrom, de még be van dugulva
miért bizsereg egész nap a bal karom?
orrdugulásra valami házi praktika?
Mi az a kaja, amit bármikor szívesen megennél?
szeretem a rizst mindenféleképpen. igen, nagyon tápláló kaja.
ma az volt köretnek ebédhez?
rizst szereted, ill. tápláló kajának tartod, vagy csak annyira, mint a kartonpapírt?
bécsi szelet, vagy párizsi szelet?
te?
#72966: köszi 😊
off: HBD Calver
Mennyi most a pulzusod?
★★★★★
tudsz állatszereplõs rajzfilmet?
Ne vagy kíváncsi arra, hogy kivel beszélgetsz amúgy?
Ide mit lehet írni?
ilyesmire gondoltál?
Felfednéd valódi énedet ennek a kis topiknak?
Ide mit lehet írni?
Szeretsz olvasni? Ha igen akkor most mit olvasol?
Ide mit lehet írni?
Mára program?
milyne idõ van nálatok?
Jo hasonlat? 😄
Hogy vagy?
★★★★★
..igaz, akkor még mentünk 2-3-mal több helyre is, csak már azóta változtak a dolgok.
Egyébként biztos, hogy nem fogadtam el volna pénzt, maximum még többet segítek a rokonnak, mint amúgy. 😊 😄
Divat még a fõt tojás elajándékozása, esetleg a díszítése, felmatricázása?
(emlékszem, régebben a vöröshagyma külsõ száraz héját, és a fõtt tojás forralták fel vízben, és annyira elszínezõdött a víz, hogy a tojás héját is "befogta".. 😊 )