Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Alvás végre, a héten az egyetlen nap, amikor kialhatom magam és nem kell másnap korán kelnem.

Naponta hány óra neked az ideális alvásidõ, és mennyi szokott megvalósulni?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

The Protector
Nincs.Mindet utálom.De ha piálásra kerül a sor akkor bor,meg boros kóla meg fröccs,esetleg ízesített sör.

Estére mi a programod?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

chhaya
Az édeset. Szeretem.

Kedvenc alkoholos italod?

videobaby
semmilyen sört nem.

fehér bort?

The Protector
Gumiszobában van több is,de ne kommentelek.

Szereted ezeket az ísetített söröket?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
nagyon kevés, általában amit követek, oda hellyel-közzel írok is

neked?

"The trees move. Do you not see it?"

The Protector
Igen,idén még nem láttam.

Sok topik van ahol csak read only vagy,de mindig követed?

videobaby
igen, szoktam benézni. de olyat nem írnak, amirõl ne tudnék.

a tulipán tetszik neked?

Calver
Adidas Superstar-t használok már... sok éve. de még bírja.

filmes topicot szoktad itt sg-n olvasgatni/írni bele?

off: eldugott szigeten kívül máshol nem nagyon fogsz találni ilyen éghajlatot - kell hozzá ugyanis egy körülvevõ tenger meg ilyen apróságok <#smile> talán még Kanári-szigetek vagy Madeira-szigetek.

rooney8
nekem sem, de legyen mondjuk a csokis

milyen cipõd van?

köszi, akkor ha nagy leszek oda fogok költözni 😄
esetleg más hely, ami nem egy eldugott sziget? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
nincs így hatalmas kedvenc, de legyen mondjuk a málnás

neked?

#73151: létezik, igen

The Protector
Háát.Lehet,de nem vagyok jó földrajzból.

Milyen izû fagyi a kedvenced?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rooney8
nem az én stílusom
bónusz: nem tudom

létezik a földön olyan hely, ahol nyáron a maximum hõmérséklet olyan 25 fok, télen a minimum pedig nem kevesebb 10 foknál? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
necrobump!
ha ehetõ és finom is, miért is ne - Henry Ford is ezt csinálta...

tetszik ez a szám?
bónusz kérdést: miért jobb minõségû egy 7 éve (avagy õskorban) feltöltött klip, mint ami a youtube-on, a zenekar hivatalos csatornáján található?

videobaby
lüke vagy, ez úgy hangzik, hogy mi a közös a nõkben és a tornádóban😛 én úgy ismerem, hogy fergeteges mikor jön, és viszi a házat, kocsit mikor megy😄
rooney: szeretem, de csak a péntek estéket. akkor tudom, nem kell reggel korán kelnem

ennél virágból készült ételt?

rooney8
igen 😄

szereted a pénteket?

The Protector
Jaja.

Mi a közös videobabyben és a tornádóban?
Elõször jön a szívás és döngetés,utána meg elviszi a házat!

Tetszett?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
valami kis alapszín arcon, kézen.

sok viccet ismersz?

The Protector
Nagyon jó voltam belõle,de a kémia az amiben szín ötös voltam 6évig.Abban verhetetlen vagyok😊

Van már valami kis színed/barnaságod?

rooney8
akad, melyet most nem hoznék nyilvánosságra 😄

szeret(t)ed a suliban tanult fizikát?

(amúgy én konkrétan nem vágyok vasember ruhára (jó, nyilván nem dobnám ki a kukába, ha kapnék egyet, de megvagyok én nélküle is), csak érdekel, hogy mikor jutunk el olyan szintre, hogy ilyeneket tudjunk gyártani 😄)

The Protector
Nincs,csak pulóverem.

Van idióta szokásod?

videobaby
most így aluka elõtt simi lenne jó.

van csíkos pólód?

The Protector
Benned nem vagyok biztos de rooney kollega tuti erre vágyik.

Hátmasszázs vagy simogatás?

videobaby
dehogy vágyom fémkukát magamra szedni.

honnan tudsz te ilyeneket?

The Protector
Nem.Én is kiváncsi vagyok rá.És nagyon szimpatikusak a tudományos kérdéseid.

Jól sejtem,hogy egy Vasember páncélra vágysz?

Amúgy amcsik exoskeleton páncélokkal kísérleteznek,olvass utána ha érdekel.

The Protector
Többet is megnéznék.Ha egyet szabad csak akkor a Babilóniai kultúra virágzásának idejébe mennék theát kr.e 2.évezred

éééés beelõztek.

rooney8
én csakis a jövõbe
a múlt nem izgat, a történelem sem érdekel
meg különben is, a múltról vannak feljegyzések, viszont hogy a jövõ mit hoz, azt senki sem tudja 😊

csak nekem van ilyen jövõ mániám? 😄

videobaby
múltba. úgy az ókorba valahová. érdekes volt.

te?

rooney8
igen, összetörted az egyik lehetséges jövõképemet 😞

ha utazhatnál az idõben, akkor a múltba vagy a jövõbe mennél?

videobaby
jó, nem lesz egyik sem😛

most elpityeredtél?😄

rooney8
igen
de szerinted majd el tudunk jutni a naprendszeren is túl, de egy bóvli páncélt nem tudunk majd csinálni?

hogy is van ez? 😄

videobaby
szerintem nem lesz olyan.

kellene?

rooney8
mert ilyenkor mindig csak egyet szabad választani

mikor lesz igaziból is vasemberes páncél?

videobaby
igazságosság.

miért csak egyet?

The Protector
Rengeteget.Megszámlálhatatlan sok vágyam van és rengeteg ami elérhetetlen,de nem nekem😊

Szuperhõsi képességek!Egyet választhatsz!Melyik az?

The Protector
Optimista vagyok,eléggé,bár vannak azért hullámvölgyeim.

Közben beelõztek.

videobaby
optimista inkább. realisztikus alapokon.

kergetsz rózsaszín fellegeket?

chhaya
Nem. A föld felett lebegek, és nem díjazom, ha megpróbálnak visszarángatni. 😊

Mennyire vagy optimista vagy pesszimista?

videobaby
dehogy is, nekem már a létra is magas.

nem jó a földön két lábbal?😄

rooney8
én már csak ide a föld felé az ûrbe is mennék, tehát igen 😄

te mennél az ûrbe?

videobaby
szerintem igen. ha nagyon akarják akiket ez motivál.

te mennél?

rooney8
nem tudom

én azt, hogy szerinted valaha sikerül eljutni embernek a naprendszeren kívülre?

videobaby
mondják😄

mit kérdezzek?

rooney8
nem kötelezõ

itt a tavasz, dagad a fasz? 😄

videobaby
jelen pillanatban leginkább 0. nyugi is kell.

tavasz van, kötelezõ szerelmesnek lenni?

The Protector
Nem nézek tévét,de a házon kívül kifejezetten jó mûsor.Amit még szeretek az a Napló.Ezek a mûsorok még érnek valamit.

Mennyire vagy kanos,tüzes 1.-tõl 10.-ig?

Ic3 m4n
elment egynek

ma este lesz szeretett lakóhelyem a házon kívülbe állítólag.. megnézed?

The Protector
majdbem.

milyen volt a napod?

rooney8
aha😄

mindennap kakilsz? 😄

videobaby
nem tudom, ahányszor kell.

megszámoljam?😄