Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Igen.Én döntöm el mit teszek be.Mult csütörtöken 3szor ment le a Cristofel Kubai Ritmus az én felügyeletem alatt,ment egy rakás lonely island,meg Rebecca Black Friday is😊

Felspanolna ha ilyen szarokat is hallanál a sok jó zene mellett.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
te kérted <#smile>

lenyomnátok ott tényleg egy ilyet?

"The trees move. Do you not see it?"

The Protector
mesélek.

Mondj egy zeneszámot amit hnap a vidámparkba menjen legalább egyszer,de ezt az egész vidámpark hallani fogja!

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
kell hát.

mesélsz?

The Protector
én igen?

kell egy jó sztori?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

videobaby
a borítón szereplõ animék igen 😄

nem kapsz az ilyentõl fejfájást?

Calver
mindkettõ, szoktam is berakni ha ráakadok valami jóra

na akkor... ez a szám tetszik? (vigyázat, erõteljes tüccögés)

videobaby
egyik sportbigyó sem fog meg, magára a konkrét lasztira gondoltam😊
benézek oda, de sokszor nagyon lassan tölt be, és inkább hagyom olyankor.

meow topik? vagy woof?

Calver
mint sport, vagy mint... nos, labda? <#gonosz1>

mint sport, kosárlabda. mint labda, focilabdák dekoratívabbak szoktak lenni <#bohoc>

humorosaranyos-t szoktad olvasgatni?

videobaby
sztem calvin harris , de ez az én ízlésem, másnak más.

a focilabda, vagy a kosárlabda a mutatósabb?

Calver
korrekt szám szvsz, nincs vele semmi gond.
az én zenei ízlésem meg olyan sokoldalú, hogy az már szinte gömb <#beka3> egyedül a nyálrocktól és metál bizonyos alfajaitól megyek falnak.
(na meg az RnB-tõl, de az már inkább simán jóízlés mint zenei <#gonosz1>)

legjobb zenekar utóbbi (legyen mondjuk 5) évekbõl, ami az n+1 popszar közül kiemelkedett? (avagy bár rádiók orrba-szájba játszották számaikat, nem egy tehetségtelen egynyári banda)

videobaby
http://www.youtube.com/watch?v=tmPws7eXcVk
kár beléd, úgysem fog tetszeni 😛

naa?

Calver
linket, aztán majd megaszondom (kombó-szerûség)

videobaby
igen, gyakszin kellett.

kate ryan zenéit kedveled?

The Protector
Csak magamat😊Viccet félretéve,kecskét kis koromban,de nem sikerült,nekem nem ment,bár még akkor nagyon kicsi voltam.Most már ismerem a tehnikát és eredményesebb lennék azértXD

Te?

Persze, azok a legjobbak. 😊

Fejtél már tehenet vagy kecskét vagy más állatot?

★★★★★

The Protector
Jó eszû gyereknek mondanak,de nem vagyok egy stréber.

Vasárnapokat szereted?

Utolsó években már nem igazán tudott lekötni, akkor döntöttem el hogy nem is tanulok tovább inkább elmegyek dolgozni. Elõtte persze jó volt, de mindig vártam már, hogy kicsengessenek. 😄

Jól tanulsz?

★★★★★

rooney8
19
és már költöznék szívesen, csak még tanulok 😄

szeretsz/szerettél suliba járni?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Jobb külön, de amíg kiskorú vagy nem költözhetsz el csak úgy. 😊

Hány éves vagy?

★★★★★

rooney8
még igen

szülõnél, vagy külön jobb lakni?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Már nem.

Te a szüleiddel?

★★★★★

rooney8
csak telefonban
meg van egy családi, de nem nagyon használjuk

szüleiddel élsz?

Én is elmennék. 😊

Van GPS-es készüléked?

★★★★★

rooney8
United States of America

te mennél oda?

chhaya
Osztálykiránduláson a többség nálunk is elõször a Plázát és a Mekit célozta meg. Hát nem is tudom... De a mosdó jó ürügy. 😄

Hova szeretnél egyszer mindenképpen eljutni?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
osztálykiránduláson régen szlovákiába. de csak a plázába, ott is legelõször a mellékhelyiségbe.

vicces?

chhaya
Horvátországban (Zadar mellett) és Olaszországban (Velence közelében) voltam nyaralni,
átutazóban (illetve megálltunk néhány órára körülnézni) Románia (Arad), Szlovákia (Kassa) és Szlovénia (Ljubljana).

Te?

The Protector
MAjdnem minden nap,de csak pár kortyot.

Külföldön merre jártál?

chhaya
Hááát kockacukorból kettõ, kiskanállal egy is elég, azon felül túl édes, és inkább igazi tejjel. De mostanában kezdek leszokni róla és áttérni a fekete teára, bizonyos szempontból hatékonyabb.

Minden nap kávézol? Mennyit iszol?

videobaby
csak reg után lehet sok mindent látni és véleményt alkotni.

kávé 3 cukorral, tejporral, vagy az már ihatatlan?

The Protector
házibuli,de nincs baj akkor sem ha mondjuk egy romkocsma.

Mi hozott ide az sg-re?

rooney8
holnap korán kelek, mert meccs van

szórakozóhely vagy házibuli?

The Protector
Mert most nincs kedvem és nem is vagyok bulizós típus.A baráti összejöveteleket jobban szeretem,azokból van bõven.

És te?

rooney8
nem feltétlenül, de szívesen lennék már illuminált állapotban a haverokkal 😄

miért nem bulizol éppen?

The Protector
Szerintem olyan 80%felett.

Unatkozol?

Ic3 m4n
kb 89%-ban

és te?

The Protector
Tudom,hogyan kell,de nem csináltam még sosem,ráadásul otthon sem szoktuk csinálni és 1szer ittam olyat életemben az is 15éve volt😊

Mennyire ismered önmagadat?

videobaby
mindkettõt.

tudsz madártejet fõzni?

The Protector
Oyan 6-7 óra ami nekem kell,és olyan4-5órákat alszok.

Szoktál híreket nézni/olvasni?

chhaya
Alvás végre, a héten az egyetlen nap, amikor kialhatom magam és nem kell másnap korán kelnem.

Naponta hány óra neked az ideális alvásidõ, és mennyi szokott megvalósulni?

The Protector
Nincs.Mindet utálom.De ha piálásra kerül a sor akkor bor,meg boros kóla meg fröccs,esetleg ízesített sör.

Estére mi a programod?

chhaya
Az édeset. Szeretem.

Kedvenc alkoholos italod?

videobaby
semmilyen sört nem.

fehér bort?

The Protector
Gumiszobában van több is,de ne kommentelek.

Szereted ezeket az ísetített söröket?

Calver
nagyon kevés, általában amit követek, oda hellyel-közzel írok is

neked?

The Protector
Igen,idén még nem láttam.

Sok topik van ahol csak read only vagy,de mindig követed?

videobaby
igen, szoktam benézni. de olyat nem írnak, amirõl ne tudnék.

a tulipán tetszik neked?

Calver
Adidas Superstar-t használok már... sok éve. de még bírja.

filmes topicot szoktad itt sg-n olvasgatni/írni bele?

off: eldugott szigeten kívül máshol nem nagyon fogsz találni ilyen éghajlatot - kell hozzá ugyanis egy körülvevõ tenger meg ilyen apróságok <#smile> talán még Kanári-szigetek vagy Madeira-szigetek.

rooney8
nekem sem, de legyen mondjuk a csokis

milyen cipõd van?

köszi, akkor ha nagy leszek oda fogok költözni 😄
esetleg más hely, ami nem egy eldugott sziget? 😄