Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Defcon-t ismered/játszottál vele?
"The trees move. Do you not see it?"
#73757: Inkább nem véleményezlek. <#shakehead>#shakehead>
Tudod fejbõl a "szmájlik" kódját, vagy kikeresed õket?
A heavy cost. I pay it gladly.
mi egy szép magyar szó a "subtext"-re, amikor valaki irománya mögött vélhetõen komoly mögöttes tartalom rejlik, de a szöveg max utal rá? ("sorok között olvasás" kifejezésen kívül, de az nem mindig elég pontos)
Minden nõ k*rva?
★★★★★
Késharcban jó vagy?
Nekem személy szerint az elektromos borotva jött be, mégpedig a körkéses fajta. Se nem vágom meg magam és kipirosodni sem szokott. Annyi hátránya van, hogy nem szedi le annyira mint a penge és valamivel elõbb látszik majd újra, hogy borostás vagy. Meg hát drágább, de viszont sokkal tovább éles. Egyébként a kiképzõm szerint este csak a buzik borotválkoznak. 😄
★★★★★
neked?
off: használjatok borotvazselét, meg ha merészek vagytok, borotvakést. elõbbi sokkal kényelmesebb mint borotvahab, utóbbi meg kis ügyességgel sokkal kevésbé irritálja a bõrt... de annak hiányában sem fog kipirosodni, tekintve h nem lesz minek kipirosodnia.
Valaki (élõ vagy fiktív személy), akivel tudsz azonosulni?
Off: Rájöttem, hogy borotválkozni mindig rossz. Reggel nincs idõm; este meg már néha elég kómás vagyok ahhoz, hogy össze-vissza vagdaljam az arcomat.
Gyûjtesz valamit?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Este vagy reggel szoktál borotválkozni?
de hegekbõl is van pár (köszönhetõ a gyerekkornak és a futballnak)
voltál már huzamosabb ideig kórházban?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Sok sebed van? (Ideiglenes, begyógyuló.)
De beelõzött valaki.
okoztál már súlyos - 8 napon túl gyógyuló - testi sértést?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mennyire vagy magabiztos ha verekedésre kerül a sor?Illetve verekedtél már utcai bunyóban?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Lennél telepes egy idege bolygón az elsõk közt?Mondjuk terraformálás lenne a feladatotok.
pár hete egyik osztálytársam töri óra keretében 2 órás elõadást tartott "az ûrutazás kezdetétõl napjainkig" címmel. érdekes volt és miután hazaértem én is még utánaolvastam dolgoknak. na meg elõtte is már olvastam ezt-azt.
nemrég jött a hír, hogy a legújabb kutatások szerint akár 3 lakható bolygó is lehet a tejútrendszerben.a legközelebbi talán csak 10 fényévre van.
tegyük fel, hogy valóban bebizonyosodik, hogy teljesen alkalmas az emberi élet számára. szerinted valaha képesek leszünk eljutni oda és ha úgy adódik "átköltözni" arra a bolygóra?
Csillagászatot/ûrkutatást szereted?
milyen hosszútávon az éjszakai mûszak?
Dolgoztál már éjszakai mûszakban?
a hétfõ is csak egy nap. legalább még nem álmosan kelek.
miért kell utálni a hétfõt?
Hogy állsz a hétfõkkel?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
hnap érettségi. mit szólsz hozzá? 😄
10es skálán mennyire vagy ijedõs?
Ismersz kapcsolatfüggõ embert?
fizikailag nem vagyok egy kétajtós szekrény, lelkileg meg... hát vannak helyzetek mikor nem, de általában próbálok erõs lenni
ha szingli vagy szeretnél kapcsolatban lenni?
ha kapcsolatban vagy szeretnél szingli lenni?
szoktad túrni az orrod?
★★★★★
bár elvileg meglehetõsen rossz ízünk van.
rágod a körmöd vagy a mellette lévõ bõrt?
off: #73701-re meg pár óra késéssel megvan a tökéletes válaszom <#idiota>#idiota>
Ennél emberhúst?
★★★★★
neked?
Kedvenc FPS-ed?
★★★★★
figyelned kell a súlyodra, vagy két pofára zabálhatsz mindent?
neked?
★★★★★
favorit képfeltöltõd?
Szeretted a Mónika showt nézni?
★★★★★
ha elkezdesz egy e-mailt/üzenetet/kommentet írni, egyben lepötyögöd vagy sokszor abbahagyod és késõbb folytatod?
te?
off: heh, na ezt sem gondoltam volna, nagyon helyes <#eljen>#eljen>
Hogy vagy?
OFF:Tegnap dodgemnél mindenkinek tetszettek a zenéitek.Calver voices in my head-je frenetikus volt(sokan ismerték).
Fresh Duke te is válassz egy zeneszámot amit tiszteletedre elnyomok majd.
Van valami, amin mostanában sokat rágódsz?
legidiótább/veszélyesebb játék amit kölyökkorodban játszottál?
neked?