Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokat szoktál merengeni a jövõdrõl?
Calver:Hát lényeg ami lényeg,holnap elmegyek dokihoz,az e legbiztosabb.Amúgy a segges dokinak ha jól tudom proktológus a neve.Nekem nem is igazán arrafele fáj hanem a herék felé indulva 1-2 cm.Ég,néha szúr de nem elviselhetetlen a fájdalom.De ettõl függetlenül pesze félek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mivel töltötted (ill basztad el) a szabadidõdet a zinternet térhódítása elõtt? (8-10 évvel ezelõtt mondjuk) már ha nem voltál kocka még mielõtt trendi lett, és elég idõs vagy hozzá, hogy emlékezz ezekre a szörnyûséges, rémisztõ idõkre.
"The trees move. Do you not see it?"
Ezen felül sok dologra nem tudok gondolni.
Jah.Értelmes választ várok.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Bicikliztél sztem, vagy rák.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Volt már aranyered?
OFF:Ugy 3-4napja fáj a seggem....ott....de csak ennyi.Nem vérzik,nem sebes,csak fáj a mûszerhez közelebbi részhez.Mi a fasz lehet a bajom?
Mikor ettél utoljára lángost?
te?
off: hogy ez hogy a picsába nem ugrott be <#fejvakaras>#fejvakaras> pedig tényleg elég egyértelmû
szereted a német nyelvet?
off: sg, fb jó volt, a harmadik pedig youtube volt 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tubegalore a 3. sztem 😄
Mi újság veletek kiscsávókáim? ( Kérek egy 1000 szavas Meldungot német és magyar nyelven HTX)<#zavart1>#zavart1>
kitalálod mi az a 3? (elég populáris oldalak, nem lesz nehéz)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
pl. most sem jut eszembe semmi jó. feltennél egyet?
Sokszor van az,hogy bejössz ide,válaszolsz,de nem jut eszedbe kérdés és kitörölsz mindent?
kérdés lent
★★★★★
már pár éve volt, de azóta se nagyon voltam kint szégyen és gyalázat
Kedvenc téli sportod?
★★★★★
te?
Milyen focimeccsen voltál legutóbb?
★★★★★
és beelõztek
tudsz keresni benne. megnézed? 😄
kérdés lent
★★★★★
kedvenc teád?
★★★★★
szoktál a zinterneten vásárolni/eladni cuccokat?
#73783: jól teszed, jó okkal emlegetem - mert kibaszottul ász film <#smile>#smile>
Kivel beszéltél utoljára?(IRL)
Calver: már annyit emlegetted ezt a Grosse Pointe Balank-et, hogy ma úgy döntöttem megnézem 😄
★★★★★
viszont a lila még mindig kurva jó szín, virágban is
favorit színed?
off: #73777-ból (de szép hsz szám) kihagytam, h Weirdsville-hez csak angol felirat van (hála egy jó egy perces lefordíthatatlan szóviccnek), Grosse Pointe Blank meg félig-meddig romantikus komédia, a jó fajtából, ha azoktól irtózol... akkor se hanyagold, mert jó <#smile>#smile>
Szerinted az alapmûveltség része lenne felismerni õket?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
kellene?
Forgómozgástól könnyen hányingert kapsz?
A heavy cost. I pay it gladly.
ha sima, akkor... ööö... Fényes Nyergek vagy Ifjú Frankenstein.
ha fekete komédia is mehet, Weirdsville egynek (épp h világosszürke), vagy Grosse Pointe Blank (még mindig elég halovány), vagy ínyenceknek Observe and Report (éjsötét)
kielégítõ válasz volt?
Nem azt mondom, hogy annyira szörnyû... de valahogy nem az én stílusom ez a szám. 😊
Tudsz javasolni valami jó vígjátékot?
mi az a semmi?
Ha azt nézzük, távolra nem látok a legjobban
Másfelõl, sokkal jobban észreveszek dolgokat, mint mások.
Mi a véleményed errõl a számról? 😄
jó a látásod?
Átlag (kicsit se kiadós) alvás után 16 órát mindenféle fáradtságérzet nélkül kibírok.
Szerinted hiba volt ledobni az elsõ atombombát?
Off: Végre egy normális háttérkép. Gondolom Anitának is tetszik.
mennyi ideig bírod egy kiadós alvás után mielõtt fáradtnak éreznéd magad?
Kedvenc jégkrém?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És valaki beelõzött, mert semmi kérdés se jutott az eszembe... 😄
Tudsz kézen állni?
#73759 Nyugodtan véleményezhetsz, én vagyok a házigazda, tudlak törölni is.<#vigyor1>#vigyor1>
★★★★★
milyen cucc volt?
bónusz: C&C-vel annyit nem játszottam, Defcon-ban nem egyszer volt a "nyugi európa, az a tizensok atom észak amerikának megy, feletted csak átível" mondat és szövetség hirtelen felbontása, majd európa füstölgõ rommá változása utáni sûrû kurvaanyázás <#vigyor1>#vigyor1>
A kõ-papír-ollóban mindig is jó voltam. 😄
A Total Annihilation (esetleg a TA: Kingdoms) mondd Neked valamit?
Bónusz: C&C Generalsban Veled is volt, hogy "véletlenül" a társadra dobtad le az atomot? 😄
na és te