97989
-
xido #96219 könyvben Paul Anderson Időjárőr könyvei..filmben nagyon sok,de az elmúlt években a Holnap határa talált meg nagyon...
Sajnálod,hogy nem abban a korban élsz,ahol már az emberiség kirajzott az űrbe? (ha eljut odáig egyáltalán) -
#96218 Nem.
Amúgy én nem szeretek versenyezni. :)
Van kedvenc sci-fi könyved vagy filmed? -
#96217 Ki nem? Amúgy adott helyzettől is függ.
Keverted már az energiaitalt alkohollal?
-
#96216 Nem szoktam olvasni napi horoszkópot. Az általános jellemzésben vannak dolgok, amiket igaznak találok, de általában ezek annyira általánosan vannak megfogalmazva, hogy bárki saját magára tudja vonatkoztatni.
Szeretsz versenyezni, versengeni? -
#96215 Látom, ismét magamon kell segítenem :D
Akkor a válaszom:
Bár ma még az általánosan elfogadott (de már sokat vitatott) nézet a Darwin féle elmélet, azért remélem, egy nap más, egyéb alternatív elméletek is helyet kapnak majd az oktatási rendszerben.
Mennyire válnak/váltak be számodra a horoszkópod jóslatai, előrejelzései? -
#96214 Tudtommal nem.
Hogyan vélekedsz az emberi evolúciós elméletről és mire alapozod amit gondolsz róla? -
#96213 Fájdalmasnak hangzik. :I Jobbulást!
Legutóbb: Ajtmatov: A tengerparton futó tarka kutya Rájöttem, hogy ha hajlandó vagyok elszakadni a magyar és angolszász könyvektől, igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni.
Allergiás vagy valamire? -
#96212 Egy útlezárás miatt, egy szembejövő autós nem adta meg az elsőbbséget és leszorított az útpadkára. Ott pedig volt egy aprócska gödör, ami megfogta az első kerekét a cangának. Átrepültem a kormány felett, a bal vállamra és a jobb csuklómra estem. Egy csontszilánk vált le a csuklóm felett a hüvelykujjamnál.
Milyen könyvet olvastál utoljára, ami tetszett is? -
#96211 Nem, és remélem ez így is marad.
Hogy törted el a karod? -
#96210 Uncsin, gipszelt karral
Törted el már bármilyen testrészedet? -
kamionosjoe #96209 Narancsos-túrós süti.
Hogy telik a nyár? -
#96208 Majdnem mind, amit anyum süt. :D
Amúgy a csokis kocka, kakaós piskóta alap, rajta vastag csokikrém meggydarabokkal, nyami.
Neked? -
#96207 Néha kreativitást igényel mind létrehozni, mind értelmezni ezért szeretem.
Máskor meg .LE3 (há=sza)
Mi a kedvenc süteményed? -
#96206 Amióta mobilom van, azóta nem. Utoljára gimiben hordtam. Nem most volt. :)
Hogy állsz a szóviccekkel? -
#96205 Nem emlékszem már. De talán magamon :D
Hordasz a karórát? -
#96204 Összecsődült emberek és kiabálás.
Min nevettél utoljára? -
#96203 Most nagyon mélyre, vissza kellene emlékeznem az elmúlt 20 évre, de úgysem menne. Ezért inkább csak tippelni tudok..
Egy filmposzter (Tökéletes célpont), egy üveg akármi (fogalmam sincs milyen ital, de talán pezsgő volt), egy termosz (ami tök szupin nézett ki, csak orrán száján eresztett ezért már rég a kukában landolt), és egy póló az amire nyereményként valamennyire visszaemlékszem. Roulette életemben egyszer külföldön, feketére tettem 5 dolcsit, pirosat húzták ki persze :), kaparós sorsjegyet csak az asszonynak veszek néha (ma egy 1000-est kapart pl.) engem hidegen hagy, ugyan nem tartom magam függőnek, de ötöslottó heti szinten egy szelvény, alapjáték joker nélkül hosszú évek óta már, de eddig max csak ketteseim lettek.
Egyebek, hatos, kenó, tippmix, luxor meg a jó ég tudja mi még, szintén hidegen hagynak.
Nyerni jó, de a magam részéről jobban szeretek álmodozni és kalkulálni, hogy mit tennék, vennék, ha nyernék (lásd az ezzel kapcsolatos topikot amit nyitottam ha érdekel)
Amúgy ha előre tudnám, hogy soha a büdös életben még csak egy 4-es találatom sem lesz, akkor is lottóznék tovább, csak kevesebb nyereményre számítanék :D
Mi a legelső dolog ami eszedbe jut, ha meghallod valahol körülötted a "balhé" szót? -
_Galamb_ #96202 Igen. Úgy vettem észre, hogy a mai világban egyre jobban eltávolodunk egymástól emberek. Fapofával állunk vagy ülünk egymás mellett vagy egymás előtt. Mint egy droidok. A mai napig átadom a helyem, akik rászorulnak. A minap egy néninek vittem fel a hatalmas banyatankját a vonatra. Majd egy kicsit továbblépve egy babakocsis hölgynek segítettem. Aztán az Örsön kéregető fiatalembernek ételt vettem és két nagy vizet, hogy ne száradjon ki. Úgy gondolom, hogy ezek olyan aprócseprő dolgok, amiket nem olyan nehéz megtenni, mégis elmennek mellettük. Én úgy gondolom, hogy ez érték, ami vesződésbe megy....
Ennél nagyobb dolgot nem igen tettem, vagy nem tartom annak.
Nem mindig vagyok itt, sőt elég ritka, de nem vagytok elfelejtve :)
Nyertél e már valaha szerencsejátékkal, vagy műszaki cuccot ilyen kódos dolgokkal? -
#96201 Ha van rá mód, egyik sem :P
(remélem nem tiltja a szabály, hogy magamnak válaszoljak? :)
Látom, inkább az elgondolkodtatóbb kérdésre válaszoltok szívesebben..
Akkor legyen. Új kérdés:
Szerinted tettél már az utóbbi években olyan említésre méltó dolgot, ami akár követendő példa is lehetne egyszer valakinek? -
#96200 Kryptonite. (hirtelen ez ugrott be.)
Rövid, vagy inkább hosszú nadrág?
-
#96199 Fertődön az Esterházy-kastélyban tuti, több nem jut eszembe hirtelen.
Melyiket tartod a legjobb kütyümárkának?
Utoljára szerkesztette: chhaya, 2017.07.07. 06:50:24 -
#96198 Film. Eddig egyetlen könyvet sem olvastam el kétszer :)
A Tuti dolog című filmet viszont kismilliószor láttam már annak ellenére, hogy egyébként meg nem is valami nagy szám :D
A fene sem tudja, ez miért alakult így..
Jártál már kastélyban? -
#96197 Véletlenül sem. Ha fizetnének sem.
Egy könyv, amit többször újraolvastál, vagy egy film, amit kismilliószor láttál? -
#96196 Volt ez a balhé nemrég a becsődölt utazási irodával kapcsolatban (gondolom innen a kérdés). Egy közelebbi ismerősöm 5 évig rajtuk keresztül utazott és egyszer sem volt semmi grimbusz velük. Idén kaptak egy jobb ajánlatot és váltottak. nem függ össze a két dolog, de mégis azt kell mondjam, épp időben léptek jól. Mennyire lehet manapság bármiben és bárkiben is megbízni?
Én inkább csak bizakodom, hogy vannak még megbízható utazási irodák.
Ha lenne valahol idehaza (Magyarországon) egy a '69-es Woodstock-tól nagyobb méretű fesztivál, ahol a 3 nap alatt megdöntenénk a rekordot, vagyis már 3 négyzetkilométeres területen, 33 előadó és zenekar lépne fel, több, mint félmillió néző előtt, te ott lennél? -
_Galamb_ #96195 5 db tetoválásom van. Mindegyiknek jelentése van a számomra, bár kevés olyan tetovált ember van, akinek ne jelentene semmit a magára vart tetoválás. :)
Mennyire bízol meg az utazási irodákban?
-
#96194 nincs, akarok mindkét alkarra. balra egy teljesen abszurd de számomra nagy jelentőséggel bíró szöveg, jobbra pedig valamit a hajlat környékén hogy elfedjen pár csúnya heget.
neked? -
#96193 Nem. Vagy csak értetlen vagyok.
Van tetoválásod / szeretnél? -
#96192 Mióta leszereltem, már nem. Sokáig tartottam odahaza (még egy régebbi otthonomban), de azóta sokmindent más szemmel látok már.
Szerinted minden számodra fontos kérdésre megkapod valaha is a választ valahogy? -
kamionosjoe #96191 Szinte tökéletes, csak keresztdomináns, de ez eddig semmiben nem hátráltatott életem során.
Tartasz otthon lőfegyvert? -
#96190 Régebben rendszeresen. Úgy 20 éve talán. De azóta nemigen emlékszem ilyesmire..
Használsz szemüveget, kontaktlencsét, vagy tökéletes a látásod? -
xido #96189 Visszatérő helyszínek vannak....azok is inkább csak a nagyon közel állóak...
Ébredtél már fel arra,hogy zuhansz? :) -
#96188 Ritkán.
Vannak visszatérő álmaid? -
kamionosjoe #96187 Soha többé édesség. Szerintem a hús fontosabb a szervezetnek, de örülök azért, hogy a valóságban nem kell választani és ehetek amit csak akarok. :D
Szokott lenni rémálmod? -
#96186 Az X-nél, de csak azért, mert az utána következő hármat leírtad. :P
Ha választanod kellene: soha többé édesség, vagy soha többé hús? -
#96185 Télen inkább a fekete ruhákat (nadrág, dzseki, cipő) favorizálom, míg nyáron a színesebbeket. Főleg kék, de belefér még a szivárvány többi árnyalata is. Viszont, mivel (természetesen) nővel élek egy életközösségben, általában "illik" hozzá öltöznöm..mármint ha estére szeretnék valami felnőtteset is játszani. Csak vicceltem. Sokszor inkább a párom szokott hozzám öltözni..
Ha hangosan visszafelé kezded mondani a magyar "ábécét", akkor elsőre melyik betűnél kell tovább gondolkoznod, illetve feladnod?
(a 44 betűsről van szó, ami ugye: Y, Z, Zs-re végződik) -
#96184 Köszi. :)
Nem kell ahhoz valakinek feltétlen jó jegyeket szereznie az iskolában, ha boldogulni akar. Józan ész, kreativitás, szorgalom, és lehet sikeres az ember. Sokszor éppen a jó tanulók nem jutnak egyről a kettőre, mert a suliban ugyan be tudták vágni a leckét, de a való életben aztán nem tudnak mit kezdeni magukkal, mert igazán csak a tanuláshoz értettek.
Mennyire különbözik színvilágában a téli és a nyári ruhatárad? -
#96183 Régi családi sztorik alapján, még kiskukis koromban kivittek az ősök :D
Ne kérdezd, akkoriban marhára nem érdekelt a dolog. Bezzeg ma.. :D
Van jelentősége a tanulásnak a sikeres jövőre nézve, vagy az is lehet sikeres, aki kevésbé iskolázott? -
kamionosjoe #96182 Táncpróbán már voltam, mint néző, bajnokságon viszont szerintem nem leszek.
Voltál már nudistastrandon?
(HBD chhaya :) ) -
#96181 Jelen pillanatban semmilyen, de utoljára egy Daewoo-m volt.
Voltál már táncbajnokságon?
Off: happy birthday chhaya
On.. -
kamionosjoe #96180 Ha valamire használni lehet biztos gyártják majd.
Milyen kocsid van?