Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
de, kibaszottul

mi az a modern "divat", aminek már erõteljesen meg kellene döglenie?

"The trees move. Do you not see it?"

videobaby
csíkosat.

fültágesz nem ocsmány?

ressy14
hát nem sokkal marad el a Mona Lisa-tól 😄

strandra milyen mintás törölközõt szoktál vinni?

Dum spiro, spero.

videobaby
igen, van érzékem hozzá.

pálcika ember már mutatványnak számít? 😄

ressy14
olvasásnak nevezni túlzás, inkább ha érdeke egy film kritikája felnézek az általad említett oldalakra évente egyszer-kétszer

szépen tudsz rajzolni?

Dum spiro, spero.

videobaby
filmoldal, port.hu, imdb, filmkatalógus, kritikus tömeg. leginkább port és imdb

te?

Calver
nemrég dumáltunk egy ismerõssel, aki mondta, h ja amik nálam elõjöttek, azt arrafelé mániának/hipomániának nevezik, móka a köbön <#bohoc> régebben havi rendszerességgel volt egy-egy ilyen (újabban nem, vagy jobban kontrollálom magam, vagy fasztudja), gyakorlatilag ha éjszaka támadt egy jó ötletem (akár a legabszurdabb dolgok, pl Fallout: Tactics-ban a tökéletes csapat), az simán átcsapott egy olyenbe h két napig nem aludtam és vágtáztak a gondolataim nonstop, vicces. hirtelen érthetõ, h miért diagnosztizálják kicsiny alvászavaromat módszeresen félre bipoláris zavarnak <#rolleyes>

olvasol valami filmes/sorozatos blogot/oldalt?

Bachstein
Nem, a wikin lejegyzett tünetek alapján nem.

Neked?
Calver
igen, de nem rajongok annyira érte

volt már mániás/hipomániás epizódod? (angol wiki, magyar nevetséges sovány ilyen téren)

Bachstein
Nem jó, mert ezáltal kiesik a vérfertõzés. Fuck.

Amúgy kérdésre válaszolva én is olyasmi lehetek, mint te, bár sokszor nem egyértelmû. Régen sokkal karakteresebb volt mindenki, viszont azóta annyi idõt voltunk már egymással, hogy egybeforrt az egész csapat. Már fogékonyabbak egymás mindenféle baromságaira.

Fehér teát ittál már?
Calver
nem rossz, nem rossz, sõt! de úgy kiesik a vérfertõzés, azt belemagyarázni meg nehézkes. <#fejvakaras> plusz még mindig élek, az univerzum nem döntött önmaga elpusztítása mellett <#idiota>

Bachstein
Miért örül a pap, ha halott csecsemõt talál a verandáján? Na?
Calver
lázadok a szerepek ellen! igazából leginkább béta-hím, aki szépen és okosan háttérbõl irányítja a többi marhát, anélkül, h a felelõsség a nyakába zúdulna. gondolom én.

te?

off: #78453-ból utolsót meg sikerült kicsit fejlesztenem, mégpedig:

Mi a legjobb dolog abban, ha a gyereked halva születik?
Simán le tud mélytorkozni, függetlenül attól, hogy merrõl hatolsz be.

halott csecsemõ vicc, nekrofília, pedofília, vérfertõzés, ez eddig 4/5, szerintem 5/5-nél sikerülne olyan szinten túllépni minden határt, hogy szimplán a nyers undortól az egész univerzum inkább az önmegsemmisítés mellett döntene <#idiota>

Bachstein
Filmek amiket most láttunk topikba pötyögtem róla pár szót. 😊
Én amúgy várok, ha fáj a fejem, gyakran szokott, de hamar elmúlik.

Magad szerint ki vagy a baráti társaságodban? A vezéregyéniség, a bohóc, stb. Milyen szerepet töltesz be magad szerint?
videobaby
(ne röhögj 😄)
jól tûröm a fejfájást. ha nem szikrázik tõle a szemem, akkor alvástól úgyis elmúlik. ha migrén, akkor veszek be valamit.

te?

Calver
az utolsó... ajókurvaéletbe <#taps>
még valahogy beleköltöm hitlert és egy kis bestialitást, és meglesz a tökéletes vicc <#idiota>

#78454: várok kicsit, esetleg letusolok

kérdés #78448 vagy #78451, válaszd ki a számodra szimpatikusat

Bachstein
Már te is? Mindenki ezzel jön. De tényleg, ezzel van tele a facebookom. Szörnyû. 😄

Ha fáj a fejed rögtön gyógyszerhez nyúlsz, vagy vársz egy kicsit, hátha elmúlik?
Bachstein
Csak neked kerestem még párat...
What's red and lies in all four corners of the room?
A baby that's been playing with a chainsaw.

What does a blind, deaf, quadriplegic baby can get for Christmas ?
Cancer.

What is the definition of revenge?
A baby with a dog in its mouth.

How are babies and the elderly alike?
Both are fun to throw out of moving cars.

What bounces up and down at 100mph?
A baby tied to the back of a truck.

What is special about a dead baby over all other forms of life
You can achieve deep throat from whichever way you enter

Bocs. 😄
videobaby
hasonló 😄 ( törzsvendég)

adsz életet candy crushban? (jó, nem, csak nem jut eszembe más)

Calver
veterán katona?

kérdés lent, de extra alternatív kérdés:
szeretsz mások vicceivel olyat játszani, h miközben próbálja elmesélni, megfogod az aktuális viccet, kiviszed a sikátorba, és megadod neki a kegyelemdöfést/tarkónlövést? (valahogy így)

Bachstein
Egy amputált kezû s lábú alkesz? Vagy már alapból rosszra gondolok?
videobaby
a szakállad gyér 😛
#78447 tényleg hatásos volt 😮

se keze, se lába, mégis ott van a kocsmába. mi az?

Calver
valami ilyesmire, lényeg az, h megfelelõen elõadva a másik a másik közel 100%-os eséllyel tegyen hátra egy lépést. pl ha egy nõnemû egyeddel közlöd, h "a nõk sokban hasonlítanak szerintem a csirkékre. a mellek kicsit túlértékeltek, a combok messze alulértékeltek, és a csontvelõ... egyszerûen isteni.", mindezt megfelelõ arckifejezéssel megtoldva, a hatás ritkán marad el <#idiota>

legutóbb látott film? tetszett?

Bachstein
- Miért nem játszik Pistike a játszótéren?
- ???
- Mert halva született.

Ilyesmire gondoltál?
Calver
gyér. nagyon. <#rolleyes>

tudsz vmi olyan viccet, amit meghallva a másik szinte garantáltan hátrahõköl?

Calver
hát... ami az arcomon van, azt szakállnak max úgy nevezném, mint a shih-tzu-t kutyának, de ha nem borotválkozom egy ideig, valami kialakul, már csak h gúnyt ûzzön belõlem. fõleg mert kibaszott fekete és *õsz* szõrszálak vannak vegyesen benne. <#fejvakaras>

és beelõztek

videobaby
se szakállam, se bajszom 😄

http://kepkezelo.com/images/tucy066okb6mp1b3rcvh.jpg eze. ma kaptam 😄

tetszik?

Bachstein

Talán ez, bár a legtöbb ilyen meme szerintem kurvára találó és jól alkalmazható tud lenni. 😄

Van szakállad?
Calver
volt már rá példa, nem vagyok nagy rajongója

legjobb reakciókép?

videobaby
csak végszükségben. ha sms jön, akkor is inkább hívom az illetõt. azért, ha kell, írok is.

kerestél már neten munkát?

Calver
már megvolt, de akkor adjuk még hozzá a Fényes Nyergeket is, mert...

sokat sms-ezel?

videobaby
állati nyomozóó, gyalog galopp és még pár.

téged?

Calver
Grosse Pointe Blank (magyar címe nevetséges, 1:30 után trailer kinyomandó, mert mindent ellõ), és Weirdsville, avagy filmes listám elsõ és második helyezettje <#smile> mindkettõ "világosszürke" fekete komédia, mindkettõ zseniális, utóbbinak nyaltam istenesen alfelét filmes topicban, elõbbinek meg itt, és mindkettõ nagyon megérdemli <#eljen>
Threads-tõl meg... nem fogod jól érezni magad, maradjunk annyiban. Melankóliát még nem láttam, az is rajta van a listán, bár ez után kételkedek benne, h meg fogom-e nézni <#rolleyes>

neked?

Bachstein
Köszi, már töltöm is.
Nem tudom, elég kevés film viselt meg, és azok is teljesen más módon. A közelmúlt leginkább lehangoló filmje nálam von Trier Melankóliája volt. Nem durva, nem gyomorforgató, nem véres, nem ijesztõ, inkább csak nincs kedved élni utána.

Az a film, ami bármikor képes megnevettetni, még ha ezerszer láttad is már? 😊
Calver
háhá! Threads. ki-be-baszott Threads. az ember már rögtön érzi, h egy gyöngyszemre lelt amikor megtudja, h atomháború reális ábrázolásáról szól, és imdb-n az egyik szereplõ csak úgy van listázva, mint "nõ aki összepisálja magát", de ennél csak rosszabb lesz. sokkal, sokkal rosszabb. imádnivaló, soha a büdös életben nem akarok újra még a közelébe se menni.

neked?

Bachstein
A tányér szélére teszem, ha végeztem, odaadom a szomszéd kutyának a csontokkal együtt.

Életed legdurvább filmje, ami legjobban megrázott?
Calver
maradjunk annyiban, hogy ha valaki pl egy kelbimbóval, vagy zöldbabbal próbál felém közelíteni, nagyon gyorsan mélyen az alfelében fogja ezeket találni <#gonosz1> az "ejjdeegészséges" fügétõl meg konkrétan öklendezek, valahogy olyan a cucc textúrája(?), hogy az számomra ehetetlen

ha bõrt/mócsingot találsz a kajádban (teszem azt csirkecomb), ki tudod szépen szedni szalvétára, esetleg merész vagy és lenyeled, vagy instant elkezdesz tõle öklendezni? (na ilyen kérdés sem volt még tutira <#bohoc>)

chhaya
Ööö... izé... szeretem a zöldségeket és a gyümölcsöket eléggé...

Ezek szerint te nem igazán? 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Calver
édes/félédes fehér bor jöhet, vörös max akkor, ha szép színes szökõkutat akar belõlem valaki csinálni <#gonosz1> (na jó, meg forralt borban)

az "egészségesnek" kikiáltott zöldségek/gyümölcsök kb mekkora részét gyûlölöd tiszta szívedbõl?

rooney8
igen, szeretem

és te a belõle készült nedûvel? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
elvileg nem árt vele kibékülni, ha az ember nem akar 70 éves korára megdögleni, de persze ez nem "jajj norbika diéta" akar lenni

kérdés lent

videobaby
egyáltalán nem érdekel ez a divat. azt eszem, amit megkívánok.

baj? 😄

Calver
kb most próbálok utánanézni h mi is az az egészséges étkezés, de átlag magyar kétlábúhoz képest szerintem jelenleg is NAGYON egészségesen kajálok. bár ez nem jelent sok jót...

szõlõvel ki vagy békülve?

rooney8
fogalmazzunk úgy, hogy próbálok, de kurva drága egészségesen étkezni... 😞

te?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
az élet nagy kérdései. mert állambácsi faszba meg tudja adóztatni, úgy, h közben hõst játszik.

egészségesen étkezel?

rooney8
vízipipa és mert finom 😊
de már vagy 1 hónapja elfogyott a dohányom és a szenem

mért ilyen kurva drága a dohány?

videobaby
nem hát.

te miért?

Calver
ritkán, de akkor eposzba illõen. aztán általában kivánszorgok fókában a folyosóra és leülök a küszöbre bagózni, mert ahhoz sincs erõm, h fel-le járkáljak <#idiota>

dohányzol? (beleértve cigi, pipa, szivar, vízipipa, társai)

rooney8
régebben igen, de próbálok átállni a "sokszor keveset" étrendre

no s te?

Calver
öööö... ööö... erre nem tudok hogy válaszolni

hajlamos vagy közel durranásig enni magad?