Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videobaby
nem mindenhol.

szereted a western filmeket?

Calver
elbasztam. 1:09-nél kellett volna kezdenie, így: (vagy sem?)
http://www.youtube.com/v/nZG6lQPQKlI&fs=1&start=69&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
http://www.youtube.com/v/nZG6lQPQKlI&fs=1&rel=0&start=1m9s&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

mindenütt ugyanazt a nicket használod?

videobaby
nem.

minek?

Calver
T-rózsaszín, 30 mega papíron, gyakorlatilag inkább olyan 32

használsz eldobható email címeket?

videobaby
upc. nagyongyors.

neked?

Calver
alternatív rock, a jófajtából. (avagy: nem Kispál <#gonosz1>)

mennyire gyors neted van jelenleg?

videobaby
rock.

te?

Calver
nem mondanám, végre hétvégén kipihentem magam

milyen zenei stílust kedvelsz leginkább?

rooney8
nincsenek ilyen szavak, mert én nem így gondolom :D

fáradt vagy?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
teszem azt, ha pistike elkezd nekem méreganyagokról (nem létezõ dolog) és tisztítókúrákról (nem létezõ dolog, csak a szervezetedet éhezteted, azért önt el mindenféle cuccal amitõl jól érzed magad, h tudj kaját szerezni) beszélni, kb instant leszûröm h az illetõ nem a legfényesebb csillag az égen, avagy seggbuta, avagy amit mond, az egy nagy rakás lószar. vagy esetleg a "prémium" virsli, ami annyiban különbözik a simától, h rajta van a prémium szó, meg talán 1%-al kevesebb benne a disznósegglyuk, szóval szintúgy a rajta lévõ szöveg egy nagy rakás lószar.

na, neked mik az ilyen szavak/kifejezések, amik instant ennek megállapítását váltják ki?

rooney8
ne értem a kérdést

feltennéd újra? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
nope

mik azok a szavak/kifejezések, amik azonnal aktiválják a beépített "lószarriasztódat"? (pl ha valaki méreganyagokról vagy tisztítókúráról beszél)

off: ezek a bográcsok életveszélyesek, nekem olyanhoz volt szerencsém, h egydimenziós józsika JÓL kizsírozta. nagyon, nagyon jól. de annyira jól, h egy erõsebb széllökés és az alatta lévõ méretes tûz következménye egy lángoló bogrács és sûrû "szedjétek le róla!" sikolyok voltak <#idiota>

ressy14
Hasonlónak nem nevezném, de sulis dolog. Építészeti középsuliban tanultam, 3-ban az egyik gyakorlati órán készítenünk kellett egy 20x20-as betonkockát, amit aztán töréspróbának vetettünk alá. Volt mindenféle alapanyag, akármennyit használhattál, de csak azokat, semmi betonvas vagy erõsítõ nem lehetett benne. A mi 4 fõs csoportunk olyan hígat csinált, hogy 2 hét alatt nem száradt ki (elszórakoztuk direkt, mindegy is), de a haveromék csoportja talált a teremben két jó vastag étkezési villát. Azt szépen keresztben összedrótozták és belesüllyesztették a betonkockába. Másnapra megszáradt, mentünk tesztelni és a sima betonkockára beállított gép 20 percnyi próbálkozás után egy végtelen jelzéssel adta tudtunkra, hogy haveromék feltalálták a törhetetlen betont. A tanár egy karóval díjazta a produkciójukat :D
Amúgy ilyen bográcsozás nálunk is volt, mi teledobáltuk kövekkel meg homokkal, aztán a tanárok jöttek sorba kóstolni, de nem ízlett nekik :D
Hivatalosan is mi voltunk a suli 40 éves fennállásának a legrosszabb osztálya, mind tanulmányi eredményt, mind a fegyelmet tekintve. De én javarészt inkább kimaradtam a húzós sztorikból.

szoktál menni szüretelni?

Dum spiro, spero.

The Protector
Naszóval.Talán mint tudjátok vendéglátós iskola tanulója voltam.Van egy évenkénti rendezvény,amolyan diáknap ahol sok program van és minden osztálynak kell készítenie egy bogrács ételtlt,majd késõbb ezt lepontozzák.Természetesen megy az ivászat stb......A szobatársam tartozott a leügyesebb osztályba(szakmunkás) és a legjobbak közt is a legjobb szakács volt.Annyira beivott,hogy mint a baszó récének olyan vörös volt már a feje az italtól.Rendesen fõtt a kaja meg minden:)Most jut eszembe,bocs,gulyást készítettek nem paprikáskrumplit.Nah és alig égett a bogrács alatt a tûz.Gondolta egy kis gázolaj segít rajta.A gázolaj egy kettévágott kólás üvegben volt.Távolról rá akarta löttyinteni a tûzre de fogta és belement szinte az egész a kajábaXDNa most tudni kell,hogy minden éven a D-s azaz az Õ osztálya nyert eddig és tanároknak is hatalmas elvárásaik voltak.Namost a kaját meg kellett kóstolnunk,hogy mennyire lett olyan íze,esetleg ki lehet-e fõzni belõle a gázolajat.Ekkor kóstoltam meg.Botrányos volt.De ment ám a röhögés.Jön a 3 zsûri,az egyik a saját gyaxi oktatójuk.Az is megkósolta és -10 pontot kaptak meg olyan lebaszástXDAnnyira röhögtünkXDNem merte a haver megmondani,hogy mi történt a kajával,csak annyit mondott,hogy ne kósolja meg mert nem lett jó.Még emlékszem a tanár szavaira.
----Norbiii.A kurva élet bassza meg mit tettél te ebbe?

Annyira röhögtünk mint az állat.Jah amúgy én nem abban az osztályban voltam,csak én is segítettem nekik,meg a bográcsuk is a miénk szomszédjában volt.Szép emlék:)Azóta is rengetegszer felemlegetjük.Azóta a srác Angliában dolgozik egy nagy étteremben szakácsként és egy nagyon ügyes szakács.

Volt hasonló eseted?Szitud?Valami égõ esetleg kínos pillanatod az életedben?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
lolwut, naná hogy érdekel <#wow2>

The Protector
Paprikáskrumpli.Gázolaj volt benne.Érdekes sztori.

Érdekel,hogyan került bele?És miért ettem belõle ennek ellenére?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Calver
kibaszott kagyló. ételmérgezés, két napig mindenütt abszolút de oda nem illõ dolgok jöttek ki belõlem, undorító, azóta a közelébe se megyek kagylónak, ha csak nem pizzán van.

neked?

The Protector
almáspite,fagyiszelet,minyon...na a minyon az amitõl libabõrös leszek ha csak gondolok rá.Van még de most ennyi jutott eszembe.

Életed legrosszabb ételea amit valaha ettél?
Most arra gobdolok,hogy egy normális étel szarul elkészítve nem pedig arra h vmit kipróbáltál és nem ízlett.Elbaszott kaja,ki készítette,hol,mi volt az?

chhaya
Tiramisu, zserbó.

Neked?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

The Protector
nem nagyon,de megeszem.

Olyan süti,édesség amit nagyon nem szeretsz?

videobaby
massa, mert kölyökképû és mosolygós. ráadásul a neve miatt a gesztenyemassza jut eszembe, ami kedvenc.
#78489 lustadifnyó :P

szereted a gesztenyepürét?

balintk
Nem igazán, csak szolidan egy két darab.

Kedvenc F1 versenyzõd?

ressy14
a rajtot megszoktam nézni, az egész futam nekem unalmas

(felõlem nem muszáj használnod tageket, csak én meg lusta vagyok kimásolgatni az url-eket a hsz-ekbõl, 1-1 :D )

sok fekete ruhád van?

Dum spiro, spero.

videobaby
igen, eltaláltad :D ha szépen megkérsz, megfontolom.

nézed a f1 futamot?

ressy14
gyros házilag

lustaságból nem használsz url tageket?

Dum spiro, spero.

videobaby
sokat nézek, tojok rá, hogy neked bejön, nem jön, nekem vannak viccesek is.
nem kértem magyarázatot, csak tetszik, nem tetsziket.

mi lesz ebédre?

Calver
(és h #78483 miért nem vicces (mert nincs jobb dolog, mint hajnali 4-kor humort elemezni), az szimplán annyi, h túlmagyarázzák a poént. soha se magyarázd meg a csattanót. az egész jól mûködne mondjuk egy na na na na na na na / BATMAN! szöveggel, és bár úgy is max egy erõs közepes lenne, de legalább egy gyér mosolyt kicsalna a kétlábúból)

Calver
<#shakehead> (legalábbis nekem ennél jóval magasabb a humorküszöböm)

sok ilyen (csak h szakszóval éljek) "magyar fészbúkos szart" nézegetsz?

videobaby
már nem tudom mi volt az, de ha nem tetszett, úgysem néztem végig.<#smile>

http://kepkezelo.com/images/xb4zz9bcu64jfc22fs4f.jpg ez jópofa?

Calver
CIB. mert az a legjobb <#gonosz1> (legalábbis év elején annak voltak a legkedvezõbb cuccai)

legutóbb látott film? tetszett?

videobaby
otp. nem mert a legjobb, hanem mert az van a legközelebb.

hát te?

ressy14
1-szer két hét fekvõgipsz

és Ön hol bankol?

Dum spiro, spero.

Calver
soha, mindig sikerült úgy esni, h semmi bajom sem lett tõle

te?

ressy14
egyik sem, és tudom mik ezek, paprikás édesítõk

hányszor voltál már gipszben?

Dum spiro, spero.

videobaby
nem :D vagy igen :P

erõs pista, vagy édes anna. tudod mik ezek?

ressy14
én nem szeretem

most bannol a topikból? :D

Dum spiro, spero.

videobaby
mindenki szeret, mert te vagy a nagy hatalmú hg :D

így van?

király

szeretsz drágám?

★★★★★

rooney8
építész technikus (folymatban). eddig nem szerettem, de talán ez az év meghozza a megváltást :)

te szereted a sulidat/melódat?

The Protector
igen.meg a kivágott nyakú póló,rózsaszín cuccok,fos és zöld színû gatya.

Mi a szakmád(végzett szakmád)?Szereted?

ressy14
fiúknál csõgatya és vasalt haj

szerinted?

Dum spiro, spero.

Calver
de, kibaszottul

mi az a modern "divat", aminek már erõteljesen meg kellene döglenie?

videobaby
csíkosat.

fültágesz nem ocsmány?

ressy14
hát nem sokkal marad el a Mona Lisa-tól :D

strandra milyen mintás törölközõt szoktál vinni?

Dum spiro, spero.

videobaby
igen, van érzékem hozzá.

pálcika ember már mutatványnak számít? :D

ressy14
olvasásnak nevezni túlzás, inkább ha érdeke egy film kritikája felnézek az általad említett oldalakra évente egyszer-kétszer

szépen tudsz rajzolni?

Dum spiro, spero.

videobaby
filmoldal, port.hu, imdb, filmkatalógus, kritikus tömeg. leginkább port és imdb

te?

Calver
nemrég dumáltunk egy ismerõssel, aki mondta, h ja amik nálam elõjöttek, azt arrafelé mániának/hipomániának nevezik, móka a köbön <#bohoc> régebben havi rendszerességgel volt egy-egy ilyen (újabban nem, vagy jobban kontrollálom magam, vagy fasztudja), gyakorlatilag ha éjszaka támadt egy jó ötletem (akár a legabszurdabb dolgok, pl Fallout: Tactics-ban a tökéletes csapat), az simán átcsapott egy olyenbe h két napig nem aludtam és vágtáztak a gondolataim nonstop, vicces. hirtelen érthetõ, h miért diagnosztizálják kicsiny alvászavaromat módszeresen félre bipoláris zavarnak <#rolleyes>

olvasol valami filmes/sorozatos blogot/oldalt?

Bachstein
Nem, a wikin lejegyzett tünetek alapján nem.

Neked?