Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
mindenütt ugyanazt a nicket használod?
használsz eldobható email címeket?
mennyire gyors neted van jelenleg?
milyen zenei stílust kedvelsz leginkább?
fáradt vagy?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
na, neked mik az ilyen szavak/kifejezések, amik instant ennek megállapítását váltják ki?
feltennéd újra? :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mik azok a szavak/kifejezések, amik azonnal aktiválják a beépített "lószarriasztódat"? (pl ha valaki méreganyagokról vagy tisztítókúráról beszél)
off: ezek a bográcsok életveszélyesek, nekem olyanhoz volt szerencsém, h egydimenziós józsika JÓL kizsírozta. nagyon, nagyon jól. de annyira jól, h egy erõsebb széllökés és az alatta lévõ méretes tûz következménye egy lángoló bogrács és sûrû "szedjétek le róla!" sikolyok voltak <#idiota>#idiota>
Amúgy ilyen bográcsozás nálunk is volt, mi teledobáltuk kövekkel meg homokkal, aztán a tanárok jöttek sorba kóstolni, de nem ízlett nekik :D
Hivatalosan is mi voltunk a suli 40 éves fennállásának a legrosszabb osztálya, mind tanulmányi eredményt, mind a fegyelmet tekintve. De én javarészt inkább kimaradtam a húzós sztorikból.
szoktál menni szüretelni?
Dum spiro, spero.
----Norbiii.A kurva élet bassza meg mit tettél te ebbe?
Annyira röhögtünk mint az állat.Jah amúgy én nem abban az osztályban voltam,csak én is segítettem nekik,meg a bográcsuk is a miénk szomszédjában volt.Szép emlék:)Azóta is rengetegszer felemlegetjük.Azóta a srác Angliában dolgozik egy nagy étteremben szakácsként és egy nagyon ügyes szakács.
Volt hasonló eseted?Szitud?Valami égõ esetleg kínos pillanatod az életedben?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Érdekel,hogyan került bele?És miért ettem belõle ennek ellenére?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
neked?
Életed legrosszabb ételea amit valaha ettél?
Most arra gobdolok,hogy egy normális étel szarul elkészítve nem pedig arra h vmit kipróbáltál és nem ízlett.Elbaszott kaja,ki készítette,hol,mi volt az?
Olyan süti,édesség amit nagyon nem szeretsz?
#78489 lustadifnyó :P
szereted a gesztenyepürét?
(felõlem nem muszáj használnod tageket, csak én meg lusta vagyok kimásolgatni az url-eket a hsz-ekbõl, 1-1 :D )
sok fekete ruhád van?
Dum spiro, spero.
nem kértem magyarázatot, csak tetszik, nem tetsziket.
mi lesz ebédre?
sok ilyen (csak h szakszóval éljek) "magyar fészbúkos szart" nézegetsz?
http://kepkezelo.com/images/xb4zz9bcu64jfc22fs4f.jpg ez jópofa?
legutóbb látott film? tetszett?
te?
hányszor voltál már gipszben?
Dum spiro, spero.
szeretsz drágám?
★★★★★
te szereted a sulidat/melódat?
Mi a szakmád(végzett szakmád)?Szereted?
mi az a modern "divat", aminek már erõteljesen meg kellene döglenie?
strandra milyen mintás törölközõt szoktál vinni?
Dum spiro, spero.
szépen tudsz rajzolni?
Dum spiro, spero.
olvasol valami filmes/sorozatos blogot/oldalt?