Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted tényleg felélénkítenek ezek az italok, vagy ez csak placebo bullshit?
Mennyi barátod van? Nem haver meg ilyesmi. Hanem pl. olyan akiben gondolkodás nélkül megbízol adott esetben.
Ide mit lehet írni?
sokat telefonálsz?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szereted a mazsolát?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
színészet érdekel?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mikor voltál utoljára lebetegedve?
"The trees move. Do you not see it?"
Lõttél már gépfegyverrel sorozatot?
★★★★★
off: pirosvonal (meg hsz számláló kedvenceknél) bekattan ha hszt törölsz, tudom, mert szokásom <#gonosz1>#gonosz1> most is láttam h egy új hszt jelzett és kettõ új volt, azért gondoltam, h biztos vmi aranybogárvirág reklámozott és törlésre került <#nezze>#nezze>
ha egy sorozatot elkezdesz, végignézed, vagy simán dobod fél úton?
a piros vonal csak azt mutatja, hogy addig olvastad a topikot.
döglött aktákat szoktad nézni?
off: pirosvonal miatt gondoltam
legjobb zenei betét/jelenet filmben?
eltûnt egy hsz vagy sg bugol csak?
te?
★★★★★
tejbegrízt szereted?
neked?
#78903: hát nem egy dexter befejezés volt, az biztos 😄
én simán nem osztok meg személyes információt magamról a zinterneten <#nemtudom>#nemtudom> (vagy legalábbis nagyon felszínes dolgokat csak)
legutoljára látott film? tetszett?
hogy hívnak?
#78902: 10/10. tényleg. az egyik legjobb (ha nem a legjobb) finálé amit valaha láttam... végignéztem, és két heti inszomnia után úgy aludtam tõle, mint egy csecsemõ <#bohoc>#bohoc>
és akkor kérdésnek: Breaking Bad-et nézed? és ha nem, miért követsz el ilyen szörnyûséges bûnöket az univerzum ellen?
Mikor esik piros ho?
nutella finom?
Szoktál joghurtot enni?
Dum spiro, spero.
legszebb hely, ahol eddig valaha voltál?
Dum spiro, spero.
Kijut a magyar válogatott Dél-Afrikába?
★★★★★
start menüt beállítod úgy, h automatikus rejtve legyen, vagy alapértelmezést használod?
Neked van szél hárfád?
tudod mi az a szélhárfa?
takarítottál már ki egeret?
bónusz kérdés: és utána mennyit költöttél terápiára, hogy elfelejtsd azokat a szörnyûségeket, amit láttál?
bosszant. ha magyarul is lehet, akkor minek angolul majomkodni?
ha bosszús vagy mivel nyugtatod magad?
jó film?
bónusz/alternatív kérdés: bosszant, ha valaki angol kifejezéseket használ olyan dolgokra, amikre van (általában szebben hangzó) magyar szavunk/kifejezésünk?
reggel v. este tusolsz, esetleg mindkettõ?
#78874: igazából arra gondoltam én, h úgy beszélünk módszeresen az idõrõl, mintha visszafelé folyna - "4 múlt féllel" helyett fél 5 és társai <#fejvakaras>#fejvakaras>