Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
ha lusta vagyok, akkor kivárok a végsõkig 😄
de általában megyek ha kell

murphy törvénye igaz?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

videobaby
ha tehetem, akkor megyek rögtön. van helyzet, mikor nem lehet 😄

neked szokásod tartogatni, mondván, tiéd az is? 😄

rooney8
nem nagyon

ha pisilned kell egybol elmesz, vagy addig varsz, mig nem birod tovabb?😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

videobaby
igen.

te?

Calver
nekem ugyan nem

sg-n kívül használsz másik fórumot?

"The trees move. Do you not see it?"

videobaby
nem vagyok muzulmán, vallásos pedig... hiszek Istenben. nagyon remélem, jól valagba rúgja már ezt a világot.

baj, ha nagyon jó kedvem van? 😄

Calver
nem, de ha 72 szûz helyett 72 jól bejáratott 22 évest ígérnének, épp lehetne velem alkudni.

vallásos vagy?

rooney8
én nem

no és te?

videobaby
nem helyes. imre árpádházi volt, ha jól emlékszem 1174-120x-valameddig uralkodott. de könnyen tévedhetek, utáltam a törit.

muzulmán lettél?

rooney8
nem
sose nem voltam jó töribõl és sose nem érdekelt

"sose nem" nyelvtanilag helyes?

Allah szórja õket, hogy a hitetleneket megbüntesse.

Tudod mikor uralkodott az Imre nevû király?

★★★★★

videobaby
nem hát. jó a földön is.

tudod mitõl lesz villám vihar idején?

Calver
megnyúló gerinc (ami elképesztõen fáj), folyamatosan bedugult orr, elgyengülõ csontok és izmok, és folyamatos tûzijáték csukott szemmel? inkább maradok a földön

te?

40,1

Szeretnél az ûrben élni?

★★★★★

Ic3 m4n
nem éreztem még ilyet

mennyi volt eddig a legmagasabb lázad?

Calver
á, megvan már h mi ez, mû fû. elõször mindenféle "alternatív gyógymódokra" gondoltam, bár a végkövetkeztetés ugyanaz: természetes szelekció. mesterséges szarokat tolsz a szervezetedbe, amirõl fingod sincs h pontosan micsoda? sok szerencsét.

láz esetén miért "érzik" olyannak az ember térde/láb csontjai, mintha kocsonyából lennének?

Calver
herbál mi akar lenni? n+1-edik homeopátiás "gyógyszer"? (kombó)

videobaby
a hangya szorgalmáról híres állat, eltaláltad rooney 😊
igen, volt, hogy reflexbõl csináltam a megszokottat és el lett rontva.

a herbál miért nem tiltott?

Calver
fogalmam sincs, de alighanem téves <#nemtudom> az állatok számára a szorgalom fogalma mint olyan eléggé ismeretlen kéne h legyen

kérdés ez alatt

rooney8
hangya talán

rá?

Calver
izommemória, szóval nem igazán

szopatott már az izommemóriád? (pl új billentyûzeten máshol vannak egyes gombok, vagy játéknál egyik részrõl a másikra megváltozott irányítás, ilyenekre gondolok)

videobaby
azt mondják, hogy nem lehet.

melyik állatra mondják, hogy szorgalmas?

rooney8
tudok

a biciklizést nem lehet elfelejteni?

videobaby
temetés mindenképp, más semmi.

tudsz biciklizni?

chhaya
Macska szeretnék lenni.
Pár dolgot most már másképp csinálnék, de így sem rossz.

Mi vár ránk a halál után?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
nem hiszek a reinkarnációban, így semmi.
viszont pár dolgot szívesen másképp csinálnék ebben az életben.

te?

rooney8
nem 😄

következõ életedben mi szeretnél lenni? 😄

videobaby
egyértelmûen a ffiak jobb szakácsok. merészebben fûszereznek, azt sem veszik számításba, hogy mekkora kupit gyártanak a konyhában. csak fõznek.

szeretnél pillangó lenni?

chhaya
Nem tudom.

Szerinted van különbség?

rooney8
a fõzési tudományom egészen a tejbegrízig terjed ki, azonban azt igen ízletesen tudom összerittyenteni 😄 (na, jó, voltak már egyéb próbálkozásaim is, azonban legtöbbször tejbegrízt csináltam)

férfi, vagy nõ szakács a jobb?

chhaya
Hát egész délután eszegettem valamicskét, szerintem rendes vacsi már nem lesz, nem vagyok éhes.

Melyik ételt szereted / tudod legjobban elkészíteni?

videobaby
könyvek közül, fantasy, állatos, leslie.l.l. cikkek közül orvosi, tudományos, mit tudom én, ami épp érdekel. a hírességekrõl szóló akármi nem érdekel.

vacsi mi volt?

chhaya
A kötelezõ olvasmányoknak sajnos valóban nem az a funkciója, hogy megszerettessék a kölykökkel az olvasást, és ez nem jó. Az viszont nem igaz, hogy a "szépirodalmi hulladék" lett beválogatva a kötelezõk közé, mert valamennyi közülük egy bizonyos szempontból értékes (példa: az adott korban annak az írónak abban a könyvében vetõdött fel elõször az a bizonyos társadalmi probléma). Ezt nem szokták ennyire egyértelmûen kiemelni a tanárok (ami szintén probléma, mert így sokan azt gondolják, hogy a kötelezõk csak válogatott szar kínzóeszközök). Az viszont igaz, hogy tényleg nem ártana kicsit frissíteni a listát...

Milyen témájú könyveket / cikkeket szoktál olvasni?

Calver
õszintén szólva nem vesztenénk oly hihetetlenül sokat vele.

nem lenne értelmesebb szépirodalmi hulladék helyett (mert a nagy része az) olyan könyveket hozzávágni a fiatalokhoz, amikben már megvannak ugyanazon bravúros írási technikák, de esetleg meg is hozza a kedvüket az olvasáshoz? (gondolj mondjuk Rejtõ Jenõre magyarok közül)

balintk
Aludni, de nem tudok, mert tanulni kell holnapra.

Elképzelhetõ, hogy pár év múlva twilight szerû könyvek kerülnek majd a kötelezõ olvasmányok listájára?

Calver
átaludni magamat a holnapi napba, hátha addigra kirúgom valamennyire magamat. mindenképpen jobb lenne a gép elõtt vegetálásnál.

neked?

Annyi, hogy fejlõdjön a gyerek agya.

Mihez lenne kedved most?

★★★★★

Calver
mindkettõvel ki voltam békülve

off: szerintem kevered valamivel, e! az érzelmi intelligencia nem az intelligencia + érzelmek, kapcsolata, hanem... nos, konkrétan egy mese, ami méri az illetõben lévõ empátiát (huszadrangú dolog) és hogy mennyire hangosan sír ha meglát egy döglött kiscicát, de teljesen ignorálja a szociális környezetben való "helyes" viselkedésre való hajlamot, és ez alapján von le téves következtetéseket a kétlábúról <#idiota>

van valami értelme az irodalom oktatásnak?

balintk
Nagyon érdekes szerintem, mivel minden nagyobb feltalálónak, vagy fontos személynek volt valami mentális+érzelmi "betegsége", vagyis kicsit zizisek voltak, szóval szerintem van alapja a dolognak, meg elvégre organikus lények vagyunk. Szerintem ilyenkor az érzelmi hatások stimulálják az agyat, és a gondolkodásmenetet segítik. Egyébként meg nem vagyok neurológus, szóval nem tudom,de nagyon érdekes téma.

Kémiát, bioszt szeretted/szereted a suliban?

Calver
fogalmam sincs, és nem is az én dolgom eldönteni <#nemtudom>

kérdés lent

videobaby
jó dolog érezni, érzelgõsnek lenni már hátrány inkább. általában jó nagy szarba kerül akit a szíve vezet az esze helyett. viszont sokkal színesebb úgy a világ. tehetik csodássá is a hétköznapokat, de pokollá is.

helyes lenne kisgyerekes anyának inkább otthon lenni, mint visszamenni dolgozni?

Calver
szociálisan nem, vagy csak nagyon nehezen tudsz funkcionálni nélkülük, szóval másodikra a válasz mindenképpen az, h igen, segítenek. elsõ kérdés... passz, de nem is lényeges.

érzelmi intelligenciával hogy állsz?
bónusz kérdés: és mennyire tartod mesének?

balintk
Nincsen, vízforralóval csinálom.

Érzések hátráltatnak vagy fejlesztik a gondolkodásmódot/egyén fejlõdését? +Segítenek a hétköznapokon?

videobaby
38.5 alatt nem. utána igen, eléggé vacakul érzem magam olyankor.

milyen kávéfõzõd van? (ha van)

Calver
lakásba nem tudok igazából

ha lázas vagy, beveszel lázcsillapítót, ill. milyen hõmérsékletnél?

videobaby
igen, sokszor. 2 meg is maradhatott belõle. azért volt morgás egyesek részérõl, de nem érdekelt különösebben 😄

te vittél haza valami kóbor állatot?

Bachstein
Nem nagyon szoktam kirakóst játszani.

A 3-mal játszottam a legtöbbet, 4-gyel csak haveroknál, 5-öt még nem próbáltam.

Don Jon nem érdekel.

Volt már olyan, hogy megláttál az utcán egy kisállatot, megsajnáltad és hazavitted?
rooney8
az utóbbi
bár a benne lévõ cuccok lehet valamelyest élénkítenek, de ahogy hirdetik, hogy szárnyakat kapsz tõle, az felejtõs 😄

don jon? vélemény?😄

Ic3 m4n
lószart nem érnek (legalábbis nekem semmit), de néha (2havonta 1x?) jól esik

GTA szériából kedvenced?

videobaby
ha valóban annyi koffein, karalmell, meg egyéb ilyen van benne, akkor tuti kikattan a szemed pár órára. de épp ezért káros is. én sosem ittam, elég a kávé, vagy a tea .

szeretsz puzzle-özni?