97995
-
#84409 Itthon inkább palackból/dobozból iszom, az nem annyira veszélyes. :D Amúgy néha szoktam pohárból is, akkor vagy egy 4 decis söröskorsót vagy egy bögrét.
Zokniban vagy anélkül alszol? -
#84408 perpill füles, tányér, 2 whisky-s pohár, egy monitor pár A4-es könyvön, modem, router, egér, billentyűzet
engedsz poharat gép közelébe? és ha igen, milyet? -
#84407 csak érzem h kezd kialakulni, jobb ilyenkor kinyiffantani. mézes fokhagyma viszont kimarad, egynek nincs itthon fokhagyma, másodszor meg nagy sebességgel jönne vissza kisvuk formájában ha én azt megpróbálnám lenyelni kakukkfű tea jön mindjárt első lépésnek.
egyéb ötlet? -
#84406 Én nem... Az én tippem sok-sok forró folyadék meg torokfertőtlenítő tabi. Nekem ennyi elég szokott lenni.
Milyen dolgok vannak az íróasztalodon? -
#84405 mézes fokhagyma. pocsék nagyon, de segít.
fájsz? -
#84404 yup
hogyan nyírnál ki épp kialakulóban lévő torokgyulladást? -
#84403 ha nem erős.
meg tudod enni a csípőset, erőset is? -
#84402 Pörkölthöz nokedli, szószokhoz bármiféle kifőzött tészta, krumplis meg káposztás tésztához otthon gyúrt házi. Egyedül a tarhonyáért nem vagyok oda.
Szereted a lecsót? -
#84401 jaj, a nénikék pesten:D 2 szerelvényt késtem le miattuk, mert segítettek és közben beszélgethetnékjük támadt,hogy honnan, kihez, melyik a elgrövidebb, blabla :D arik voltak nagyon :D
én bárkit, aki nem ápolatlan. lehet fiatal, idős, ffi, nő. mindegy. tudjon segíteni.
kedvenc körettésztád? -
#84400 Ráérős szimpatikus idős nénit pécézek ki, mert nekik általában van rendes helyismeretük és szinte mindig kedvesek. Eddig mindig megjártam, ha nem kedves aranyos idős nénit kérdeztem. :D
Te? -
#84399 igen, de ez most szerencsére már nem a tévé.
ha idegen helyen jársz mi alaján választod ki, hogy kitől kérj útbaigazítást? -
#84398 Hasonlóképp. :D
Mindig megy valami alapzaj? -
#84397 attól függ, hogy mennyire tartom értelmesnek az illetőt. van, akinél legyintek elsőre, akit okosabbnak tartok annál 3-4 próbát megejtek.
(ez a kérdés nagyon dukera emlékeztető volt:D)
te? -
#84396 Szerintem is, csak most háborús filmben játszott, az nem annyira szimpi.
Mikor adod fel, hogy meggyőzz valakit az igazadról? -
#84395 szerintem jó.
szerinted? -
#84394 Kereskedelmi adókon híradó címen csak bulvár megy, ott próbálkozni sem érdemes. De amúgy igen, ez kell a népnek. :D
Mel Gibson jó színész? -
#84393 általában rtl klub megy, vagy nem tudom még melyik. igazából nem érdekelnek a hülyeségeik, de van 1-2 dolog, amire odanézek.
szerinted is egy híradóban pont a nem rég született antilop meg ilyesmi kell, hogy legyen? (mert ma épp erről fecserésztek). -
#84392 semelyiken, mert engem sem érdekelnek a hírek
valami más hírforrást használsz, vagy teljes apátiát tartasz fenn a nagy világ média bácsi által habosra vert eseményeivel szemben? -
#84391 Nem élek ilyesmivel.
Melyik adón szoktad nézni? -
#84390 nem, de kertes házban sem, nem vagyok értük oda, max csak a corgi-kért.
na meg lakásban kutyatartás nekem erősen kínzásnak tűnik.
és beelőztek -
#84389 én is :D
igen, de azt nem kutyának mondanám. nekem a kutya mérete 50 cm marmagasságtól kezdődik. akkorát meg nem.
nézted a híradót?
-
#84388 Én kaptam.
Tartanál lakásban kutyát? -
#84387 vedd fel a szemüvegedet vakegér.
nem, van olyan, amit megtartok magamnak, csak nagyvonalakban mondom el neki.
ma sem kaptál puszit? -
#84386 Nem, pénzzel nem játszok.
#84383: Nem.
#84385: -fav, hisztis picsa.
Van olyan barátod, akinek mindent elmondasz? -
#84385 majd valamelyikőtök jelezze, ha megengeditek, hogy más is játsszon és nem zárjátok ki. vagy nyissatok magatoknak egy zárt körű topikot. -
#84384 Kicsit.
Nem pénzre gondoltam, de az is jöhet. :D
Űzöl valamilyen szerencsejátékot? -
#84383 az.
te nem? -
#84382 De, szerintem is.
42 faktor? Az 10^51-en nagyságrend. Az még forintban is nagy pénz... :D
Fáradt vagy? -
#84381 #84379 42!
#84380 Igen.
Miért, szerinted nem? -
#84380 Neked baráti áron ingyen.
#84377 -
#84379 jelen pillanatban pont megvan.
nálad mennyi? -
#84378 Így-így.
Nem voltam ma még kint sötétben. De szerintem fogok majd látni. Ha nincs nagyon beborulva. :D
Mennyi az annyi? -
#84377 Hogy egy számomra kedves idézettel válaszoljak:
"In this world wherever there is light there are also shadows. As long as the concept of "winners" exist there will also be "losers". The selfish desire of wanting to maintain the peace causes wars... And hatred is born to protect love."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor lennék a helyében. Bármikor, amikor kis kötözős szexre vágynék ,elhinteném a mondatot, hogy "Jajj, de jó lenne háborúzni egy kicsit!".
#84375: Nem, köd van, és felhők.
Többet ésszel, mint erővel? -
#84376 nincs. soha nem is volt.
így van? -
#84375 nem.
nem tudom, mit tennék, de az biztos, hogy összeszedném a szeretteimet és velük maradnék.
láttál ma csillagokat? -
#84374 Frászt. Megkötözném és bezárnám a pincébe, ha egy pillanatra is eszébe jutna.
Van értelme a háborúnak? -
#84373 Ez függ attól, hogy mikor (hány éves lennék), az akkori helyzetemtől (család, tanulmány), az egészségügyi állapotomtól, és még attól is, hogy min megyek keresztül addig a pontig.
Ha mondjuk holnap törne ki, nem tudom mit tennék, mivel amúgy sincs letisztázva jó pár dolgom jelenleg.
Te megengednéd a Párodnak, hogy elmenjen katonásdit játszani? -
#84372 A saját ügyeimet szeretem magam intézni. Csak akkor kérek segítséget, ha egyedül nem tudom megoldani.
Mit csinálnál, ha kitörne a háború? -
#84371 igen.
hivatalos ügyeket magad intézed, vagy ráhagyod valakire, ha nem a nevedre szól? -
#84370 Van amelyik igen, nekem is van egy karkötőm.
Voltál már valamilyen ügyben ügyvédnél?