98418
-
Tegnap este 8 óra 41 perckor.
Milyen gyakran telefonálsz és mennyit naponta? -
semmit. ül, vagy mászik.
#84868 ?
-
hülyeség. mindenki boldog akar lenni.
mikor hívtak telón legutóbb? -
Nem hülyeség. A boldogság állapot, tehát (vég)cél nem lehet. Mindenkinek más lehet a saját egyéni célja vagy céljai, a boldogság inkább az élet értelme lehet. Az meg hozzáállás kérdése inkább. Szóval boldogság nélkül értelme az életnek? Nincs. Minek csinál végig akkor mindent az ember? Hogy elmondhassa, hogy megcsinálta? Boldogságot kitűzni célként veszélyes lehet, mert könnyen egy görcsös akarás válhat belőle. Ez nem olyan, hogy eldöntöm és az lesz. Meg kell hozzá találni a lelki békét és egyensúlyt.
Sztori most nem jut eszembe.
Mit csinál a pók a falon? -
Szép történetek nem nagyon akarnak beugrani. Vicces dolgok szoktak történni, de szép az utóbbi ~8 hónapban nem történt.
Engem egy szép mosoly tud feldobni. Lehangolni meg az, ha nem mosolyt kapok egy adott illetőtől.
Neked van valami szép történeted?
Bónusz: Nekem egy filozófus szerűség azt mondta, hogy nem kell, hogy az legyen az ember életcélja, hogy boldog legyen. Hogy egy embernek nem kell kell a boldogságra törekednie. Erről mit gondolsz? Boldogság nélkül van értelme az életnek? -
Tényleg nem vigasztal. :)
Szeretetfüggőségem bizonyítékaként az dob fel és hangol le pillanatok alatt, hogy a hozzám igazán közel álló néhány ember hogyan beszél és hogyan viselkedik velem. Ehhez képest minden más csak kismiska. :D (De amúgy elég könnyű engem feldobni, tudom magamról és sokan mondják is, felbosszantani elég nehéz.)
Mesélsz valami szépet, ami veled történt? Ami bármilyen okból megmaradt benned. -
Szerintem az előbbi. "Megszerezni" majd elveszteni a legrosszabb... De legalább vigasztal* a tudat, hogy ha rövid ideig is, de az enyém volt.
(*Amúgy, picit se vigasztal.)
Mi az, ami egy pillanat alatt fel tudja dobni a kedvedet?
És mi az, ami egy pillanat alatt le tud hangolni? -
Egyik rosszabb, mint a másik. :D De azt hiszem, az előbbi. Ha sosem volt az enyém, akkor gondolhatom azt, hogy talán nem is vesztettem olyan sokat. Ha az enyém volt, akkor már biztosan tudom, hogy mennyit ért, fájdalmasabb lehet a hiánya.
Szerinted? -
Hajlandó vagyok kockáztatni, de nem akármit. Plusz, ha minden biztos lenne, akkor elég hamar unatkozni kezdenék.
Mi rosszabb, ha valami a Tied, de elveszted, vagy az, ha sosem lehetett a Tied? -
Semmilyen, kedvetlen.
Hajlandó vagy kockáztatni, vagy inkább biztosra mész? -
Igen, de ma se volt szerencsém...
Milyen kedved van? -
nem, fortunáé a szerencse.
bátor vagy? -
Nem nézek TV-t.
Bátraké a szerencse? -
nem, de elmennék szívesen.
a bushmanok is úgy beszélnek :D
szoktad nézni a national geographicot? -
kamionosjoe #84856 A filippínó érdekes, hogy ilyen kattogó hangokkal beszélnek és azt mondják nem is nehéz megtanulni.
Jártál már Ázsiában? -
ritkán rágózom, de akkor mindig fújok lufit.
melyik a legérdekesebb nyelv a világon? -
Állítólag. A legtöbb ember részéről csak némi odafigyelés kérdése lenne az egész.
Tudsz rágóval lufit fújni? -
nem vagyok néhány istent, meg nagyjából kinek a kije tudom. amúgy mást nem.
a kövérség népbetegség? -
2. Egy BMX még kiskoromban, és egy monti most.
Nah, arra gondoltam. (Csak szeretek ilyen értelmetlenül/pontatlanul fogalmazni, és elvárom, hogy mások értsék, hogy mire gondolok.)
És akkor utólagos javítás: "jártas"
A skandináv mitológiában mennyire vagy jártas? :D -
Semennyire. Azt tudtam, hogy van skandináv m., de, hogy a norvégoknak külön m-re is futja azt nem.
Hány kecajod volt eddig életedben összesen? -
Mennyire vagy jártad a norvég mitológiában? -
A kapucsínót meg úgy a kávés dolgokat alapvetően nem, a forrócsikt viszont nagyon, főleg a különböző gyümölcsös ízesítésűeket, nyami.
Kedvenc ízesítésű pizzád? -
uhh, bocs, analfabéta voltam, növény helyett könyvet olvastam. nos, növény 4 cserepes van csak. nem lehet őket, csak szerény tetején tárolni, azt meg kevés bírja. alsóbb helyen meg a macsekok kigyomlálnák.
inkább a krémkapuccsínót, de a forró csoki is fincsi habbal.
te szereted?
-
Nulla. :D Szüleimnél van 2 a szobámban, szívós fajták és túlélnek engem is. Anyámnak is számolatlanul vannak növényei. Az irodában is van néhány, azokat is életben tudom tartani, mert még a locsolgatás is jó szórakozás munka helyett.
Forrócsokit szereted? -
2 szobában több száz. nem tudom. talán 400 körül. vagy több.
neked? -
Dolgozás, aztán lehet, hogy elmegyek könyvtárba, de nem bizti.
Hány növény van a lakásban? -
semmi konkrétum. alakul ahogy.
neked? -
Kissé fáj. Voltam sétálni, de nem szereti annyira a hideget sem, viszont a friss levegő azért nem árt. Az orvossal meg kicsit fura a helyzet, fel kellene keresnem; csak eddig kissé lusta voltam, no meg túl akartam lenni a mai vizsgán, mert gipszben nehéz lett volna írni. :D
Amúgy, érdekes, egyszer megcsináltam edzésen, erre meg a (bunkóbbik) mester beszólt, hogy "Kelj fel, Pókember!"...
Holnapra van valami terved? -
Nem emlékszem, hogy valaha megpróbáltam volna. :D
Hogy van a kezed? -
Meg tudom, némileg még kényelmesnek is találom.
És lótuszülés közben hasra feküdni tudsz/tudtál-e? :D -
Régen simán meg tudtam, most már nem nagyon maradnak úgy a lábaim. Gyakorolni kéne.
Te? -
Nem, de egy új nap közeleg.
#84836: Nekem is bal (bár inkább jobb kezes vagyok), viszont nem olyan irtó kényelmetlen jobbal, mert anno szoktattam magam hozzá. (Ahogy lótuszülést is meg tudom csinálni úgy, hogy a jobb lábam teszem fel először, bár az se annyira kényelmes.)
#84802: És én azt hittem, hogy csak én kapom a lebaszást.
Meg tudod csinálni a lótuszülést? -
vanília.
nincs új a nap alatt? -
Nem hiszem, nekem a bal van felül és jobbkezes vagyok.
Milyen színű a szobád fala? -
jobb, és hallottam már emlékeim szerint.
de ez nem a kézdominanciától függ?
#84834: sok mindenre, pl a klasszikus "mintha meghalt volna egy jó barátom" érzés amikor befejezed a darálást
-
Nem nagyon nézek sorozatokat, de akkor igen, darálok. :D
Ha összekulcsolod a kezed, melyik kezed hüvelykujja van közelebb hozzád?
+ Tudtad, hogy mindenki ugyanúgy kucsolja össze a kezét, fordítva pedig irtó kényelmetlen? -
ki nem állhatom az olyat. ha em nézem rendszeresen, tutira nem ülök ott 1 napig csak azért.
mire jó az? -
első évadját néztem valameddig, szerintem nagyon gyenge és butuska. a gimmick jó, de annyi kevés egy élvezhető sorozathoz.
szokásod a darálás sorozatoknál, amikor egy tömbben végignézel egy rakás részt? -
Táskámban van minden, szóval szerencsére nem hagyom olyan könnyen szét a cuccaim. :D Tárca, mobil, kulcs, zsepi mindig, általában még szatyor, kis notesz, toll, a belépőkártyám, valamilyen könyv. És ezt akkora táskában, hogy mindenki pislog körülöttem, hogy hova fér ez bele.
Lie to me sorozatot ismered? Vélemény? -
öngyújtó mindig ott a zsebemben, minden másért hajlamos vagyok visszarohangálni indulás után.
neked?